La referendum e bine sa stiti

Lecturati si faceti public dosarul FLOTA si rechizitoriu celui mare mare mafiot care a jefuit tot ceea ce s-a construit pana in 1990.
Acest dosar nu trebuie sa ramana ingropat ci, trebuie scos de sub praf, facut public si cei ce-au furat sa plateasca cu varf si indesat.
Faptele din acest dosar nu sunt fapte POLITICE ci, sunt adevaruri pentru care unii trebuie sa plateaasca ani grei de puscarie, chiar pe viata, prin munca silnica si sa le fie confiscate averilor mai ales ca acum isi pregatesc intrarea in cele mai luxoase vile facute de Ceausescu. Acesta din urma nu a indraznit sa-si insuseasca nimic din averea statutului dar, SATANA de la Cotroceni, nu mai are limite si cu mare fast, pe banii romanilor, isi pregateste casele pentru el si analfabetele lui.
Iertare, dar nu-l mai suport pe acest bolnav mintal!


Băsescu a căzut în capcana întinsă de interimarul Liviu Pop
Fostul ministru de la Invățămînt, Liviu Pop, s-a intrebat retoric în fața ziaristilor dacă n-ar fi cazul ca și Băsescu să declare că n-a plagiat în lucrarea de masterat susținută în Norvegia.
Dorind să se scuze, Băsescu n-a făcut altceva decît să readucă în actualitate condițiile în care, în anul 1995, a lipsit trei luni din Parlament pentru a urma cursurile de Management ale Academiei Norvegiene, ca bursier al statului Norvegian.
Iată răspunsul sarcastic dat, prompt, de Băsescu:
“Masterul" la care făcea referire fostul sindicalist erau de fapt o serie de cursuri avansate în insustria transportului maritim ale Academiei Norvegiene, urmate de şeful statului în 1995, pe baza unei burse.“Toate titlurile de doctorat şi masterat nu echivalează cu a conduce un petrolier de 306 metri. Informaţia că în CV-ul meu este un masterat e o minciună. Ambasada Norvegiei a anunţat deschiderea unui concurs de burse de 3 luni la Academia Norvegiana. Am fost unul din sutele care au participat si dosarul meu a fost selectat", a venit răspunsul prompt al preşedintelui Băsescu.
Unii și-au adus aminte că dispariția Flotei este legată de contractele semnate de Băsescu și ai săi cu firma norvegiană Klaveness Group din Oslo.
Iată și un citat din Rechizitoriul în Dosarul FLOTA:(puteți citi întreg Rechizitoriul)
„În realitate înv. Băsescu Traian a achitat contravaloarea taxei de participare la conferinţă în valoare de 1000 USD şi costul transportului, iar restul cheltuielilor ocazionate de participare (cazare şi masă) în valoare totală de 8638,50 KN (1344 USD) au fost plătite de firma Klaveness Group în numerar către Grand Hotel Oslo (vezi vol.8, f.305). În acest context se observă cu uşurinţă că înv. Băsescu Traian a prezentat MLPTAT o situaţie nereală atât prin prisma neparticipării la conferinţă, cât şi prin solicitarea decontării cheltuielilor de cazare, însuşindu-şi astfel în mod nejustificat contravaloarea cazării. Pe de altă parte împrejurarea că înv. Băsescu Traian a beneficiat de plata cazării şi mesei la Grand Hotel Oslo de către Klaveness Group, în perioada în care acesta negocia în mod abuziv cu un departament al acestei firme semnarea unei Scrisori de Intenţie (pe care a şi semnat-o) nu reprezintă altceva decât primirea unui folos material injust pentru ca acesta să facă un act contrar îndatoririlor sale de serviciu, dovedind încă o dată intenţia sa clară de a acţiona în interes personal”
CV Băsescu:NUME: BĂSESCU
PRENUME: TRAIANData şi locul naşterii: 4 noiembrie 1951, oraşul Basarabi, jud. ConstanţaStarea civilă: căsătoritReligia: ortodoxNaţionalitatea: românăCetăţenia: românăLimbi străine: englezăStudii: • În 1976 a absolvit Institutul de Marină “Mircea cel Batrân”, Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială • În 1995 a absolvit Cursurile Avansate de Management în Industria Transportului Maritim ale Academiei Norvegiene, ca bursier al acestui statActivitatea profesională: • 1976-1981 Ofiţer Maritim gradele III, II şi I, pe nave de mare tonaj la NAVROM Constanţa • 1981-1987 Căpitan de Cursă Lungă, Comandant al navelor: ARGEŞ, CRIŞANA şi BIRUINŢA – Nava Amiral a Flotei Comerciale Române • 1987-1989 Şef al Agenţiei NAVROM din Anvers • 1989-1990 Director General al Inspectoratului de Stat al Navigaţiei Civile din Ministerul Transporturilor • 1990-1991 Subsecretar de Stat – Şeful Departamentului Transporturi Navale din Ministerul Transporturilor • 1991-1992 Ministru, Ministerul Transporturilor • 1992–1996 Deputat, Parlamentul României (n.r. – atenţie la perioadă, şi “cursurile avansate”?) • 1996–2000 Ministru, Ministerul Transporturilor în guvernele V.Ciorbea, R.Vasile şi M.Isărescu • 2000–decembrie 2004 Primar General al Municipiului Bucureşti • 20 decembrie 2004 – prezent Preşedinte al României

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…