De ce Papa Benedict XVI renunta?

Adevaratele motive pentru care Papa Benedict XVI renunta la conducerea Vaticanului
Demisia controversată pe care Papa Benedict XVI o va pune pe masă în 28 februarie 2013 a născut foarte multe controverse în rândul opiniei publice. Motivul principal invocat de Joseph Ratzinger este epuizarea fizică, cauză pentru care trebuie să se retragă din funcția deținută. Aceasta este doar o acoperire sau pur și simplu o explicație menită să distragă atenția opiniei publice de la adevăratele motive care l-au obligat pe Ratzinger să părăsească un fotoliu care îi era destinat până la ultima sa suflare.
Presa italiană a elaborat diverse articole prin care încercă să explice adevăratul substrat al actului de curaj pe care Ratzinger îl va face la o dată ulterioară. Se vehiculează că un scandal imens s-a născut la Vatican cu privire la gestionarea unor sume fabuloase de bani din cadrul Băncii Vaticanului, cunoscută și sub numele de “The Institute of Religious Works”.
300 milioane de euro nu se pot justifica
Bruxelles-ul emite de foarte multă vreme semnale cu privire la o mai mare transparență a modului de administrare a banilor de care dispune Vaticanul. Toate aceste apeluri au fost făcute pentru că de zeci de ani se cunoaște legătura puternică între anumiți reprezentanți ai Vaticanului și Mafia. Sume imense de bani au fost spălate de mafia italiană prin intermediul Băncii Vaticanului. Toate aceste acțiuni murdare s-au petrecut cu acordul papilor care au închis ochii din diferite motive.
  • Conspiratia din spatele asasinatului Papei Ioan Paul II
Cel care a încercat să rupă corupția, dar și procesul de spălare de bani a fost Papa Ioan Paul I, care din motive lesne de înţeles a fost găsit otrăvit la doar câteva luni după ce a fost numit papă. De atunci, spălarea de bani, corupția, cât și colaborarea cu Mafia au fost tolerate de cei mai înalți reprezentanți ai Vaticanului. Chiar Papa Benedict XVI este acuzat de deturnare de fonduri și spălare de bani, peste 300 milioane de euro, care conform anumitor surse nedezvăluite de presa italiană, nu se pot justifica în visteria Băncii Vaticanului.
Joseph
 Ratzinger
Anumite voci din Partidul Radical Italian susțin că “nimeni nu poate să fie făcut papă fără un trecut sordid pentru că altfel nu ar mai putea fi controlat.” Structura Vaticanului este asemănătoare ca în orice altă companie și cei din umbră îi conduc pe cei din lumină reflectoarelor, care nu sunt decât niște marionete. Ratzinger a făcut foarte multe gafe atunci când a fost Cardinal și din această cauză a fost ales în funcția supremă. Acum, dacă a ales să părăsească corabia condusă de Mafie, va fi scos țap ispășitor pentru toate problemele murdare care există în Vatican
Biserica are nevoie de o nouă reformă
Principalul maestru păpușar care trage toate ițele la Vatican este Cardinalul Tarcisio Bertone. Acest “demon” îmbrăcat în straie bisericești este cel care face parte din Mafia italiană și face toate jocurile spălării banilor. De asemenea, numeroase acuze de viol şi pedofilie sunt aduse celor mai mulți dintre înalții Vaticanului. Decadența a pus stăpânire pe una dintre cele mai sfinte instituții ale lumii și dacă o reformă generală, care să curețe tot răul existent, nu se va produce, atunci colapsul va fi cuvântul cheie.
Cardinalul Tarcisio Bertone
Trebuie să înțelegeți că în țara mea Mafia, Guvernul și Vaticanul sunt reprezentate de aceeaşi oameni și au o singură preocupare: protejarea faptelor de corupţie“, susține o persoană anonimă din mass media din Italia.
  • Sfântul Malachia: Cel de-al 112-lea Papa va fi negru si va aduce Apocalipsa!
Bineînțeles că problemele Vaticanului nu vor dispărea odată cu numirea următorului Papă ci trebuie destabilizată întreaga structură mafiotă și făcute publice toate actele de corupție, sexualitate și spălare de bani care au devenit o practică permanentă la Vatican.

Sfântul Malachia: Cel de-al 112-lea Papa va fi negru si va aduce Apocalipsa!

În vârstă de 85 de ani, Papa Benedict XVI şi-a anunţat demisia. După cum se ştie din Biserica Catolică nimeni nu iasă decât cu picioarele înainte. Sistemul catolic e astfel făcut încât nimeni nu se poate retrage, nimeni nu poate demisiona de la vârful Bisericii. Iată totuşi că Papa Benedict XVI a făcut-o, şi-a dat demisia, lăsând libere jocurile de putere de la Vatican. Riguros , bine organizat, Benedict şi-a anunţat demisia, programată la o zi şi o oră anumită (28 februarie 2013, ora 00.00). Nimic nu e lăsat la voia întâmplării.
  • Papa Benedict al XVI-lea cere imperativ introducerea Noii Ordini Mondiale
 Se vehiculează ideea ca până de Paște un nou Papă să ocupe fotoliul principal de la Vatican. Această grabă probabil că are anumite influențe economice, politice, dar nu și în ultimul rând profetice.
Profeția Sfântului Malachia
Dacă ne întoarcem puțin în timp, acum câteva luni publicam un articol despre profeția Sfântului Malachia. Acesta, între anii 1139 şi 1140, a scris o profeție incredibilă despre cei 112 papi de la Vatican și viitorul omenirii. Trebuie să subliniem că Papa Benedict XVI a fost cel de-al unsprezecelea pontif, iar conform profeției Sfântului Malachia, cel de-al 112-lea va fi și ultimul.
Conform acestui text, ultimul Papă cunoscut de oameni se va numi Petrus Romanus” (Petru Romanul) și va fi negru. În timpul acestui Papă, omenirea va trece prin numeroase încercări traumatizate (războaie, foamete), pentru ca la un moment dat Apocalipsa să pună stăpânire pe întreaga planetă. Nu putem preciza dacă Apocalipsa va însemna sfârşitul vieții pe Terra, dar cu siguranță că foarte multe drame se vor năpusti asupra oamenilor.
Iată ceea ce scria Sfântul Malachia despre cel de-al 112-lea Papă:
  • #112: “Petrus Romanus” (Petru Romanul). Care va fi ultimul Papă, pentru că în timpul domniei sale va veni sfârşitul.
În timpul persecuţiei finale a Sfintei Biserici Romane va domni Petrus Romanus (Petru Romanul), care-şi  va hrăni credincioşii  în mijlocul multor suferinţe. După aceea, cetatea celor şapte coline va fi distrusă şi temutul judecător va judeca poporul său. Sfârşitul.
  • Profetiile Sfantului Malachia sustin ca Apocalipsa este mai aproape ca niciodata
Următorul Papă va fi negru
Peter Turkson
Cardinalul Peter Turkson este unul dintre numele vehiculate care ar putea să îl înlocuiască pe Papa Benedict al XVI-lea la şefia Bisericii Catolice susține publicația The Guardian. Cardinalul de Ghana, Peter Turkson, este preşedintele Consiliului Pontific pentru Justiţie şi Pace. “El este considerat papabil de când a fost numit în acest post, în 2009, de Benedict al XVI-lea. Au existat mai multe speculaţii că noul Papă va veni din Africa, ca încercare a Bisericii Catolice de modernizare.
Cardinalul de Ghana este favorit la casele de pariuri, alături de Angelo Şcolă, arhiepiscopul de Milano.
Astfel, profeția Sfântului Malachia este pe cale să se producă și atunci trebuie să ne așteptăm că Apocalipsa să se propage pe întreaga planetă. Conform celor scrise de sfântul călugăr, a venit vremea ca viața să ia o nouă formă. Dacă vom fi și noi incluși în această nouă formă, rămâne de văzut.

Profetiile Sfantului Malachia sustin ca Apocalipsa este mai aproape ca niciodata

Sfântul Malachia, unul dintre cei mai mari profeţi ai omenirii, s-a născut Armagh, Irlanda, în anul 1094. A fost botezat cu numele Maelmhaedhoc (latinizat ca şi Malachia). Înclinaţiile sale spre religie au fost certe încă de mic copil, cauza pentru care a fost educat de Imhar O’Hagan şi apoi de Abbad Armagh. În anul 1119 a fost hirotonisit ca preot de Sfântul Cellach.
Sfântul Malachia a avut o viaţă simplă, bazată în special pe cuvântul religiei, iar studiul ocupa un loc foarte important în viaţa să austeră. Preotului Malachia i se atribuie foarte multe miracole pe care le-a desăvârşit de-a lungul vieţii sale, dar este cunoscut în zilele noastre pentru profeţiile pe care le-a făcut asupra viitorului omenirii. Între acestea, cea mai renumită profeţie a să se referă la Papi. Pentru fiecare dintre Papi, Sfântul Malachia a scris un motto caracterizant, începând cu Celestino al II- lea, ales în 1143, până la sfârşitul lumii.
Sfântul Malachia a scris profeţia la Roma , între anii 1139 şi 1140, când era în vizită la Papa Inocenţiu al II- lea pentru a-i raporta problemele episcopiei sale. Atunci, a înmânat acest manuscris Papei pentru a-l consola în frǎmântǎrile sale. Papa păstră manuscrisul în arhivele romane, unde a rǎmas uitat până la descoperirea lui, în 1590 (Cucherat, “Profeţia succesiunii papilor”, ch. xv).
Iată ultima parte din profeția Papilor:
  • #101: “Crux de Cruce” (Cruce a Crucii). Pius al IX- lea (1846-1878)
  • #102: “Lumen in caelo” (Lumină în cer). Leon al XIII- lea (1878-1903).
  • #103: “Ignis ardens” (Foc arzător). Pius al X-lea (1903-1914)
  • #104: “Religio Depopulata” (Religie devastată). Benedict al XV- lea (1914-1922).
  • #105: “Fides intrepida” (Credinţă temerarǎ). Pius al XI- lea (1922 –1939).
  • #106: “Pastor angelicus” (Păstor angelic). Pius al XII- lea (1939-1958). Recunoscut ca un mare intelectual şi apărător al păcii.
  • #107: “Pastor y nauta” (Păstor şi navigator). Ioan al XXIII- lea (1958-1963). Ioan al XXIII-lea a fost Cardinalul Veneţiei, oraş de navigatori. A condus Biserica la Conciliul Vatican II.
  • #108: “Flos florum” (Floarea florilor). Paul al VI- lea (1963-1978). Pe scutul său apărea floarea de crin (Floarea florilor).
  • #109: “De medietate Lunae” (A semilunii). Ioan Paul I (1978-1978). Numele său era “Albino Luciani” (lumină albă). S-a născut în Episcopia Belluno (din latinescul bella luna). A fost ales în 26 august 1978. În noaptea dintre 25 şi 26, luna era în ultimul pǎtrar( jumatate de lunǎ). A murit în data de 28 Septembrie 1978, după o eclipsă de lună. De asemenea, naşterea sa, hirotonisirea sa sacerdotală şi episcopală au avut loc în nopţi cu jumatate de lună.
  • #110: “De labore solis” (Munca soarelui). Ioan Paul al II- lea (1978-2005). A făcut o muncă extraordinară şi vastă. În ziua sa de naştere şi în ziua morţii sale au fost eclipse solare.
  • #111: “Gloria Olivae” (Gloria măslinului). Benedict al XVI- lea (2005). Acesta ia numele de la Sfântul Benedict şi Benedict al XV- lea. Benedictinii au avut o grupare denumită “Olivetanii”. Benedict al XV- lea s-a evidenţiat prin eforturile sale de pace în timpul Primului Război Mondial.
Papa cu numarul 112 si ultimul Papa de pe lista Sgatului Malachia este Petru Romanul.
  • #112: “Petrus Romanus” (Petru Romanul). Care va fi ultimul Papă, pentru că în timpul domniei sale va veni sfârşitul.
În timpul persecuţiei finale a Sfintei Biserici Romane va domni Petrus Romanus (Petru Romanul), care-şi  va hrăni credincioşii  în mijlocul multor suferinţe. După aceea, cetatea celor şapte coline va fi distrusă şi temutul judecător va judeca poporul său. Sfârşitul.

Papa Benedict al XVI-lea cere imperativ introducerea Noii Ordini Mondiale

Într-un discurs susținut la Consiliul Pontifical pentru Justiție și Pace, luni, 03 decembrie 2012, liderul Bisericii Catolice, Papa Benedict al XVI-lea, a cerut crearea unui guvern global care să conducă o Nouă Ordine Mondială. Ca un mijloc de apărare globală, dar și pentru siguranța familiei, cât și a societății actuale, Papa a cerut imperativ formarea și introducerea unui guvern unic la nivel mondial.
În viziunea lui Benedict al XVI-lea, acest guvern nu trebuie să fie neapărat o superputere ci un organism pașnic prin care omenirea poate să fie mai bine ghidată spre normele morale și etice impuse de religie. O moralitate stabilită de cine?
“Organismul propus(Guvernul Mondial) nu este o superputere concentrată în mâna a câtorva oameni, care ar conduce omenirea și i-ar suprima pe cei mai slabi, ci o forță morală. Autoritatea morală i-ar influența pe toți membri societății în conformitate cu o anumită rațiune și ar putea fi limitată prin lege.”, a susţinut Papa Benedict al XVI-lea.
Noua Ordine Mondiala
Această doleanța a șefului suprem al Bisericii Catolice nu este o surpriză dacă ținem cont că în 2010 reprezentanții Vaticanului au cerut înființarea unei Bănci Centrale Mondiale care să coordoneze toți banii din lume. De asemenea, această bancă ar fi responsabilă cu reglementarea industriei financiare mondiale și a ofertei internaționale.
Vaticanul este în căutarea unui organism global și implementarea unei Noi Ordini Mondiale pentru a menține cât mai bine controlul asupra oamenilor din toată lumea. Este impresionant și faptul că o instituție care trebuia să se ocupe cu spiritualitatea devine brusc interesată de aspectele economice, politice și nu în ultimul rând sociale ale omenirii. Nu putem să ne întrebăm decât dacă Papa Benedict al XVI-lea nu este un reprezentant al Illuminati dacă dorește cu ardoare implementarea Noului Guvern Mondial?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »