ROMANIA SUFOCATA DE NOUL COMUNISM EUROPEAN??


 După Cipru urmează România?
Herman van Rompuy, preşedintele Consiliului European (guvernul UE), va face o scurtă vizită la Bucureşti, săptămâna viitoare, având programate întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Victor Ponta.

Preşedintele Traian Basescu a conferit preşedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy, Ordinul Naţional "Steaua Romaniei" (în grad de Mare Cruce) pentru sprijinul acordat României, decorarea fiind făcută la propunerea ministrului de Externe, Titus Corlăţean.
Există comentarii cu privire la această vizită-surpriză a lui Rompuy: deşi pe agenda oficială de discuţii se află subiecte ce vor fi amintite în declaraţiile de presă ce vor avea loc la final, se pare că adevăratul subiect "fierbinte" al întâlnirilor bilaterale va fi implementarea noului mecanism financiar european care a fost deja adoptat în cazul Ciprului (şi care a adus o ţară întreagă în pragul dezastrului).

Vizita este surprinzătoare pentru că nu era programată, singurul motiv pentru care această vizită să aibă loc acum, şi nu peste câteva luni, fiind urgenţa adoptării măsurilor "Cipru" în România, până în luna iulie.

Să ne amintim că Sorin Frunzăverde a declarat că "în ţară situaţia este dramatică - nu ştim dacă vom putea plăti următoarea tranşă de rambursare a împrumutului de la FMI; dacă vom plăti salariile şi pensiile, să fim fericiţi!". "Vreau să vă spun că Sorin Frunzăverde are dreptate, o să vedeţi în iunie - iulie ce se va întâmpla cu România", a precizat mai tarziu Adriean Videanu.

Dacă avem în vedere că Fruzăverde este un cunoscut francmason, şi că dispune de "canale" de informare ne-oficiale foarte puternice, atunci ne putem imagina că poporul român este singurul care încă nu ştie ceea ce i-a fost plănuit pentru începutul verii 2013 de către cei care se află la pârghiile puterii (europene şi naţionale).

În continuare iată un fragment :

Nigel Farage către Comisia Europeană: "Sunteţi nişte criminali de drept comun! Această UE este NOUL COMUNISM, este PUTERE FĂRĂ LIMITE!"

Parlamentul European, Strabsourg, 17 aprilie 2013 / Parlamentarul European Nigel Farage, liderul UKIP (UK Independence Party), co-preşedinte al grupului parlamentar "Europa libertăţii şi democraţiei" / Dezbatere: Situaţia din Cipru



"Cu ani în urmă, M. Thatcher a văzut adevărul din spatele proiectului european. A înţeles că este vorba despre confiscarea democraţiei de la statele independente şi de înmânarea puterii unor oameni care nu răspund faţă de popor. (...) Doamna Thatcher a văzut clar că proiectul este unul foarte periculos. (...)

Noi, UKIP, am avut aceeaşi viziune şi am încercat, la rândul nostru, să prevedem următoarele evoluţii pe măsură ce dezastrul euro avansa. Dar nici măcar eu, în cele mai pesimiste discursuri, nu-mi puteam imagina, d-le Rehn, că dvs. şi ceilalţi din Troică veţi ajunge la nivelul unor criminali de drept comun şi că veţi fura bani din conturile oamenilor din bănci pentru a mai pune o proptea la acest eşec total care este Euro.

Aţi încercat, chiar, să luaţi bani de la micii investitori, încălcându-vă flagrant promisiunile făcute în 2008.

Acum precedentul a fost stabilit, şi, dacă ne uităm la ţări ca Spania, unde falimentul afacerilor are o rată de 45% pe an, vedem care anume este planul vostru cu celelalte falimente pe măsură ce acestea se produc.

Trebuie să spun ca mesajul transmis investitorilor este unul foarte răspicat: scoateţi-vă banii din Eurozonă înainte să vină după voi!

Ce aţi făcut în Cipru a fost să trageţi clopotul pentru înmormântarea euro. Nimeni din comunitatea internaţională nu va mai avea încredere să-şi lase banii acolo. Şi cât de ironic este să-l vezi pe premierul Rusiei, D. Medvedev, comparând acţiunile voastre şi spunând: "nu le pot compara decât cu unele decizii luate de autorităţile sovietice".

Şi avem şi o nouă propunere germană care ne spune că ar trebui să confiscăm o parte din proprietăţile celor din eurozonă din sudul Mediteranean.

Această Uniune Europeană este noul comunism. Este putere fără limite. Va crea un val de sărăcie umană şi, cu cât va fi spulberată mai repede, cu atât va fi mai bine.
Acest parlament are abilitatea de a ţine Comisia răspunzătoare [de actele sale]. Am pus la bătaie o moţiune de cenzură. Mă întreb dacă are vreunul din voi curajul să o recunoască şi să o sprijine. Mă îndoiesc profund de acest lucru.

Şi ştiu că există o nouă Thatcher în Europa care se numeşte Frits Bolkenstein (Olanda). El a spus despre acest parlament - nu uitaţi că este vorba despre un fost comisar european: 'Nu mai este reprezentativ pentru cetăţeanul olandez sau european. Parlamentul European întreţine o fantezie federală care nu mai este sustenabilă'."

După acest extras vă propunem să ne amintim şi de un alt eveniment petrecut, de data aceasta, în parlamentul Belgiei. Dată fiind situaţia din Cipru unde depozitele financiare ale populaţiei au fost taxate ilegal cu 30%, deputatul belgian Laurent Louis îl solicită pe Prim-Ministrul belgian Elio di Rupo să promită că
NICIODATĂ nu se va atinge de depozitele poporului belgian.

Dar prim-ministrul doar râde în hotote şi se distrează pe seama lui Louis... O camuflare pentru a ascunde planurile sale sinistre? În orice caz, Laurent Louis invită pe toţi belgienii să îşi retragă imediat banii din bănci şi cere guvernului Belgiei să iasă din zona euro şi din Uniunea Europeană care a devenit o organizaţie criminală!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…