SOV, implicat în morţile suspecte?!?


, dar CAND?
Cand, afland, în
 august 2004, ca Ministerul Public a solicitat schimbarea încadrării juridice (fiind pasibil de o pedeapsă cu închisoarea de până la 20 de ani), s-a lansat într-o serie de acuzaţii la adresa lui SOV.              
  

Sorin Ovidiu Vântu, implicat în morţile suspecte
ale "colaboratorilor" săi din Serviciile Secrete ale României ? 
Martorii care îl puteau incomoda pe Sorin Ovidiu VANTU in dosarele penale pe care le are in curs de cercetare ori pe rolurile instantelor de judecata, au murit, unul cate unul, in conditii mai mult decat suspecte, ceea ce confirma declaratia lui Catalin HARNAGEA, fostul sef al SIE, care spunea ca VANTU a dispus asasinarea sa.
Fara ca NIMENI sa se aplece asupra acestor morti suspecte, complicii care l-au ajutat pe SOV sa comita infractiuni, sunt acum, aproape toti - cu execeptia lui POPA - la doi metri sub pamant.                
Chiar si fostul director al SRI, Radu TIMOFTE, a decedat in conditii neelucidate pana acum.  
Mihai TIRIGAN - fost ofiţer DSS, devenit un personaj - cheie în Gelsor, alături de colonelul Victor Velişcu şi de colonelul Constantin Rudăreanu (fost ofiţer DIE şi ex-şef de cabinet al lui Virgil Măgureanu), a murit subit, fara ca medicii sa gaseasca vreo explicatie.                
Decesul „oportun" a dus la dispariţia unui important martor al afacerilor derulate între cadrele SRI şi Vîntu.  
Camenco PETROVCI - fost preşedinte al CEC, semnatarul contractului de cauţiune-fidejusiune cu SOV Invest, inculpat în dosarul FNI, a decedat si el subit
Vasile ALEXOAIE - înainte de 1989 fost şef al Securităţii din Roman, locul unde VANTU a fost recrutat ca informator - a fost cooptat la şefia SRI Iaşi, însă ulterior a trecut în rezervă, devenind preşedintele FNI Iaşi şi director al filialei Gelsor Iaşi.  
În 2001, după căderea FNI, Alexoaie a fost reactivat în SRI, fiind numit adjunct la Iaşi. Ulterior reactivării, Alexoaie - pion important în mecanismul Gelsor-FNI - a decedat.  
Tot SUBIT!                
Gabriel TISLER- fost director-adjunct al Direcţiei pieţe de capital din Banca Agricolă, pus sub învinuire, alături de Vîntu şi de Liviu Istrate (ex-preşedinte al Băncii Agricole), pentru săvârşirea unor infracţiuni în urma cărora Banca Agricolă a fost prejudiciată cu 94,51 mld. ROL, a dat si el ortul popii, in conditii suspecte.                
Respectivul dosar, coordonat de către procurorul Luminiţa ŞEGA, devoala scenariul şi regia prin care VANTU, în complicitate cu Istrate şi Tisler, a prejudiciat Banca Agricolă. Procurorul Luminiţa ŞEGA, ulterior finalizării anchetelor în marile dosare în care a fost implicat SOV (FNI - FNA - Banca Agricolă) a fost îndepărtată sub pretextul "restructurării postului" şi a fost hărţuită ani de-a rândul în diverse moduri (inclusiv în presa aflată la picioarele lui SOV, ori prin intermediul serviciilor de informaţii conduse de fideli ai acestuia).
Luminiţa ŞEGA a semnat, în 2003, extinderea cercetării penale în dosarul FNI împotriva „tatălui" FNI, Sorin Ovidiu Vîntu, sub aspectul săvârşirii a nu mai puţin de şase infracţiuni pedepsite de Codul Penal.  
Şega a fost lovită de "blestemul" Vantului: a fost asasinata prin intoxicare lentă cu săruri de aluminiu.
Desi toti cei enumerati mai sus au decedat subit, Parchetul General nu a deschis nici macar un dosar penal de cercetare a cauzelor mortii.  
Nu-i cam ciudat, domnule Ministru al Justitiei?
 
 ===============================================================================





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…