INVATA DE LA CEL MAI TARE VANZATOR!

CEL MAI TARE VANZATOR

Managerul il intreaba:"Ai ceva experienta in vanzari?"

Tanarul raspunde:"Da, am fost comis voiajor."

Managerul, placandu-i tanarul, ii spune:"Bine, esti angajat! Incepi de maine iar la sfarsitul programului am sa vin sa vad cum te-ai descurcat in prima zi."

A doua zi se prezinta omul la treaba, isi vede de ale lui, iar la sfarsitul programului vine managerul si il intreaba:"Ei, cate vanzari ai facut astazi?"

"Una." Raspunde tanarul.

Managerul:"Cum una? Media de vanzari pe angajat la noi este de 20-30 pe zi! De cat ai vandut?"

Tanarul: "De 101.237,64 dolari."Managerul: "101.237,64 dolari 

?!?!? Da' ce i-ai vandut?"

"Mai intai i-am vandut un carlig mic de pescuit. Dupa aia i-am vandut unul de dimensiune medie. Dupa aia i-am vandut o lanseta. Pe urma l-am intrebat unde merge sa pescuiasca si mi-a spus ca pe coasta, asa ca i-am spus ca-i trebuie o barca, asa ca am fost la raionul de specialitate si i-am vandut salupa aia cu doua motoare. Pentru ca mi-a zis ca Honda e prea mica ca sa remorcheze salupa, l-am dus la raionul auto si i-am vandut un Jeep Grand Cherokee.

"Manageru', stupefiat:"Cum, a intrat un tip sa cumpere un carlig mic de pescuit si tu i-ai vandut o salupa si un 4X4 ?!?!?!"

Tanarul raspunde: "A, nu. Tipu' a intrat sa cumpere un pachet de tampoane pentru nevasta-sa, iar eu i-am spus ca, daca tot urmeaza un weekend nenorocit fara sex, ar fi mai bine sa se duca la pescuit !







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!