CEAUSESCU SI EXTRATERESTRI, ADEVAR SAU POVESTE?



Ceauşescu şi legăturile lui cu EXTRATEREŞTRII. 

Un obscur ziar mexican face "dezvăluiri înfiorătoare"


Despre regimul lui Nicolae Ceauşescu şi despre suferinţele copiilor din orfelinatele comuniste s-a scris mult, nu doar la noi ci şi în străinătate. Dar articolul apărut, zilele trecute, într-un obscur ziar mexican este într-adevăr fără precedent. Publicaţia susţine, citând doar surse anonime, că dictatorul român încheiase un tratat cu... extratereştrii, cărora le punea la dispoziţie copii pentru experimente secrete.

"Nicolae Ceauşescu şi-a dus, cu el, secretul în mormânt, dar Serviciile Secrete ale SUA au dovezi puternice şi solide că el avea relaţii secrete cu personaje misterioase venite din spaţiu", scrie ziarul Zocalo Saltillo, care apare într-un oraş din nordul Mexicului.

Fără să dea amănunte asupra respectivelor dovezi, cotidianul susţine că, la începutul anului 1977, în Carpaţi a fost stabilită o "zonă interzisă" în care nu putea intra decât Ceauşescu. De la distanţă, totuşi, militarii care păzeau zona ar fi observat prezenţa unor "fiinţe stranii, extrem de slabe, în costume argintii şi cu capete anormale".

Un soldat evadat din acel "infern" şi devenit cetăţean american ar fi povestit că a asistat la "zeci de decolări şi aterizări de OZN-uri".

Aceleaşi surse neidentificate din Serviciile Secrete spun că dictatorul român le-a oferit misterioşilor extratereştri "sute de copii" de la un orfelinat, pentru diferite experimente. Supravieţuitorii ar fi fost salvaţi, după moartea lui Ceauşescu, de o "brigadă de salvare" americană.

Cei mai mulţi îşi pierduseră minţile, dar câţiva au reuşit să povestească despre chinurile la care i-au supus străinii din cosmos. Jurnalistul mexican a vrut să rămână anonim. Nu este clar nici motivul pentru care aceste aşa-zise dezvăluiri nu apar în România, ci într-un ziar mexican aproape necunoscut, într-un articol vizionat, în două zile, de mai puţin de 700 de cititori. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…