Suleyman Magnificul, ep.76, sez.3

Suleyman Magnificul, episodul 76, sezonul 3

Esma-Nur e adusa la masa cu Ibrahim si familia sa, ceilalti copii intreaba cine e dar Hatice nu ii lasa sa afle adevarul.
Matrakci o anunta pe Firuze ca se va inoarce in harem, aceasta ii spune lui Suleyman ca dusmanii nu ii lasa sa fie impreuna.
Suleyman Magnificul episodul 76 sezonul 3Hurrem si Rustem comploateaza impotriva lui Ibrahim, planuiesc sa se foloseasca de Hizir-Reis.
Suleyman il ia pe Mehmet cu el la pregatirile de razboi si ii spune ca el ar putea fi mostenitorul tronului. Ibrahim merge in vizita la cadiul Ebusuud si acesta ii arata gradina sa.
Suleyman merge la Manisa insotit de Hurrrem si copiii lor, ajunsi acolo, sultanul il boteaza pe fiul lui Mustafa cu numele sau – Suleyman.
Suleyman Magnificul, episodul 76, sezonul 3
Suleyman Magnificul, episodul 76Ibrahim se cearta cu Hatice din cauza fetitei (isi aminteste cand Hatice i-a spus ca ea reprezinta dinastia). Taslicali citeste scrisoarea de dragoste de la Mihrimah si se intalneste cu ea in gradina, in timp ce Hurrem o cauta pe fiica sa.
Rustem ii ofera lui Firuze calul sultanului.
Suleyman Magnificul, episodul 76, sezon 3Suleyman, Mustafa si Mehmet merg incognito prin piata cand apare boierul Abbas si face scandal, sultanul se supara rau pe Mustafa.
Ibrahim pune solii straini sa ii pupe haina, la fel ca sultanului, apoi se cearta cu Rustem.
Suleyman Magnificul episodul 76Firuze incaleca pe cal, pleaca si apoi cade, pentru ca Rustem ii slabise chinga, acesta o gaseste pe jos, vrea sa ii rupa gatul, dar vede un semn misterios si malefic tatuat pe spate…
Hurrem o ameninta pe Fatma si o ajuta pe Elena.
Matrakci o adduce pe Nigar la palatal lui Ibrahim si aceasta o vede pe Esma-Nur.
Suleyman, Mustafa si Mehmet se plimba prin padure, sultanul isi aminteste de tineretea sa, Mehmet i se destainuie lui Mustafa, acesta il imbratiseaza, apoi Mehmet este lovit de o sageata in spate…

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!