Cum anihilezi pesticidele de pe fructe - legume...

Imagine în linie



Cum poţi scăpa în mod natural de pesticidele şi erbicidele din legume şi fructe

 Cele mai multe din legumele şi fructele din supermarket conţin erbicide şi pesticide care pot să provoace probleme de sănătate.  Efectele pesticidelor asupra sănătăţii tale sunt devastatoare, spun cercetătorii. Nenumărate studii au făcut conexiunea între cancer şi pesticidele din dietă. Alte boli asociate cu pesticidele: diabetul zaharat, obezitatea, infertilitatea, defectele de naştere la copii, boala Parkinson, autismul.

Dr. Virginia Faur, cercetător şi inventator de medicamente, susţine că pesticide şi erbicidele se pot elimina din corp chiar prin alimentaţie. "Cele mai periculoase pesticide sunt 2-5-dichlorophenol şi atrazinul. Din fericire, există metode de a scăpa de aceste periculoase otrăvuri. Trebuie doar să introduci în alimentaţia ta mai multe tipuri de alimente", spune Faur. Alimente care ar trebui să nu lispească din alimentaţie sunt cela care conţin pectină, ca de exemplu: lămâi, portocale, mere, morcovi, banane, varză. Pectina te ajută să te eliberezi de efectele negative ale pesticidelor şi altor chimicale ingerate odată cu alimentaţia. "Pectina este o fibră solubilă, nedigerabilă cu rol foarte important pentru sănătatea tractului digestiv. Pectina ajută şi la eliminarea metalelor grele: mercur, plumb, arsenic, aluminiu, cadmiu, argint. De asemenea, ajută la eliminarea şi a altor reziduuri existente în sânge. Pur şi simplu se agaţă de aceste substanţe ca un lipici (pesticide, metale grele) şi le elimină din corpul tău. Poţi să participi la detoxifierea corpului tău mâncând alimente bogate în pectină. Poţi consuma pectina şi ca supliment, mai ales atunci când lucrezi în mediu toxic", arată Virginia Faur
Coriandrul este unul din cei mai eficienţi detoxifianţi ai corpului de mercur, metale grele, pesticide dăunătoare. Are o aromă deosebită şi nu este greu să-l introduci în alimentaţie. Îl poţi consuma şi sub formă de tinctură. Leurda este la fel de eficientă. Se poate consuma ca atare în salate, ca nectar verde, ca tinctură, ca suc etc. Se poate şi mesteca îndelung. Este foarte uşor de digerat, având capacitatea de a elimina mercurul şi alte metale grele precum şi pesticidele. "Vreau să insist asupra unui lucru foarte important. Poţi să scoţi pesticidele şi bacteriile de pe legume şi fructe inainte de a le consuma. rebuie să ştii că bacteriile şi ciupercile există în mod natural în cele mai multe culturi, chiar dacă ai propria grădină. Dacă nu ai grădina ta, fructele şi legumele au şi pesticidele, de care nu scapi în totalitate numai cu o spălătură sub jet de apă", susţine Faur, care dezvăluie şi metoda.
Cea mai simplă metodă de eliminare a pesticidelor şi bacteriilor de pe legume şi fructe:
- oţet de mere 50 ml - apă 500 ml. Raport apă/oţet: 10/1. Având acest raport, îţi poţi face soluţia salvatoare în funcţie de cantitatea de fructe şi legume cumpărate.
Cum se procedează: Lasă legumele şi fructele în soluţia cu apă şi oţet 10/1 timp de 15-20 minute. După expirarea timpului, le clăteşti cu apă rece din abundenţă. Ai reuşit să elimini 98% din pesticide şi bacterii.

Citeste mai mult: adev.ro/oe56vb





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…