Baie curata, curata de tot!

Un articol de Razvan

Ca sa fiu sincer, cred ca toti suntem de acord asupra unui lucru - baia este cel mai dificil loc de curatat din casa. De acord?

Toate femeile, indiferent de locul din care provin, isi doresc sa aiba o casa ordonata si curata, mai ales cand vine vorba de baie. Acesta este principalul motiv pentru care toate femeile cumpara intotdeauna tot felul de produse de curatare costisitoare si de cele mai multe ori periculoase pentru sanatate, care contin tot felul de substante nocive si toxice.


Iata ca de azi inainte poti evita contactul cu aceste substante, folosind o reteta simpla, chiar mai eficienta decat vestitul clor.

Daca vreti sa folositi asta, trebuie sa stiti ca acest produs de curatare poate face minunisi si nu presupune decat 2 ingrediente simple, pe care in mod cert le gasesti in dulapul din bucatarie: otet alb si sapun lichid. Da, atat!

Acest remediu este foarte usor de facut. Iata ce trebuie sa faci:

Ingrediente:

1 cana de otet alb

1 cana de sapun lichid

O bucata de material

O sticla goala cu pompa spray

Indrumari:

Mai intai, incalzeste otetul timp de 3 minute, apoi pune-l in sticla. Adauga sapunul lichid si amesteca bine. Aplica amestecul pe zona afectata, lasa-l sa actioneze timp de cateva minute, apoi sterge cu bucata de material.

Vei ramane surprins de rezultat!

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »