CUM SA-TI DESCHIZI MASINA DACA AI UITAT CHEILE INAUNTRU....ESTE GENIAL!

Un articol de Razvan

Nu e ceva mai enervant decat sa iti inchizi masina cu cheile in ea. Gandeste-te la sentimentul acela oribil, care te incearca atunci cand iti dai seama de grozavia pe care ai facut-o.


Poti sa pierzi timpul incercand sa deschizi masina cu ajutorul unui umeras, poti sa te duci pana acasa cativa km ca sa cauti cheia de rezerva. Sau poti incerca sa imprumuti un telefon (caci pe al tau l-ai uitat, fireste, in masina), ca sa suni la un service auto sau in cel mai rau cazi sa spargi un geam....

Orice optiune ai alege, este una neplacuta si destul de enervanta. Insa urmatoarea varianta este, de fapt, cea mai buna dintre ele.

Ea implica utilizarea unei singure mingi de tenis.

Ia o minge de tenis si fa o gaura mica in mijlocul ei. Poti folosi o cheie incinsa, sau o surubelnita. Poti sa incalzesti surubelnita cu ajutorul unei brichete, apoi o poti folosi pentru a face gaura in minge. Dupa aceea, folosind mingea, trebuie sa apesi pe incuietoare cu gaura fixata pe aceasta.

Folosindu-ti ambele maini, apasa mingea pe incuietoare. Incearca sa iti folosesti forta la capacitate maxima.

In acest fel, presiunea aerului din minge creste. Rezultatul? Mecanismul de inchidere a usii se deschide in mod fortat, iar problema ta este rezolvata.

Acest truc functioneaza chiar si in cazul masinilor cu sistem electric de inchidere. Doar asigura-te ca ai mereu in geanta o minge de tenis. Arunca-ti una in poseta pentru urgente, sau ai grija sa ai una acasa ori la munca.

Urmareste filmuletul ca sa vezi procedura pas cu pas!


Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: damn. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS