Oameni care refuză să îmbătrânească.......!




 
Vladimir
 
 
 
 
 
Ei, bine, oamenii aceștia nu trăiesc în vârful munților sau ascunși în vreo peșteră. Sunt printre noi, în lumea civilizată, nu neapărat și cea mai bună, doar că nimeni nu-i bagă în seamă, pentru că pe cine mai interesează ce fac bătrânii? Sunt niște expirați, oricum…Și, când cineva totuși le scoate viețile la lumină, tu, mai tânăr, rămâi un pic uimit, te simți un pic neîncrezător, nu-ți vine să crezi și totuși… Să sari cu parașuta când ai peste 70 de ani, să participi la spectacole de balet când ai 92 de ani, să devii broker financiar la 77 și să faci milioane, să devii globe-trotter la 71 ori să alergi un maraton la Polul Nord la 70, nu-i de ici, de colo. Și nu sunt singurii.

Jurnalistul și fotograful Vladimir Yakovlev, 56 de ani, considerat tatăl jurnalismului modern din Rusia, s-a lăsat de condus imperii media în 2011 și s-a apucat de un proiect personal: a călătorit în jurul lumii, a strâns 50 de povești despre oameni care au continuat să ducă o viață bogată și intensă la vârste înaintate și le-a publicat într-un volum intitulat The Age of Happiness. E tonic, e curat medicament antidepresiv, să vezi că viața are o ultimă treime atât de plină de bucurii și mulțumire. Cum ajungi s-o prinzi e deja o alegere pe lungă durată…

greta pontarelli
Greta Pontarelli are 63 de ani. A început să practice dansul la bară în urmă cu doi ani, după ce a fost diagnosticată cu osteoporoză. "Ca să-mi întăresc oasele aveam nevoie de exerciţii intense. Cum ridicatul greutăţilor este foarte plictisitor, m-am orientat spre dansul la bară."
Lloyd Kahn
Lloyd Kahn a încercat skateboarding-ul la 65 de ani. S-a suit pe o placă, a căzut imediat şi s-a rănit la o mână. Din acea experienţă a tras concluzia că ar trebui să poarte echipament de protecţie complet: genunchiere, cotiere şi cască. Acum are 79 de ani și declară: "Nu ştiu niciun truc special. Nu merg repede, ca adolescenţii, tocmai ca să pot sări oricând de pe placă şi să aterizez în picioare."
Paul Fegen
Paul Fegen a fost multimilionar, dar şi-a pierdut toată averea la vârsta de 66. Acum, la 80 de ani, este un magician al cărţilor de joc și singurul venit este ceea ce primește la demonstrațiile sale.
Yvonne Dole
La 80 de ani, Yvonnne Dole a avut un accident de maşină în urma căruia s-a ales cu o comoţie serioasă. Doctorii au sfătuit-o să renunțe la patinaj. Astăzi, la 89 de ani, Yvonne continuă să participe la competiţii. "Dacă vreodată intru într-o pasă proastă, mă uit la colegii mei, îmi pun patinele în picioare şi zâmbesc."
Montserrat Mecho
Montserrat Mecho este cea mai fericită atunci când sare din avion cu paraşuta legată de spate. În decursul ultimilor ani, octogenara a sărit de sute de ori și, pe lângă săriturile la liber, Montserrat a doborât și câteva recorduri la înot. De asemenea schiază, face wind-surfing şi scufundări.
Nina Melnikova
Nina Melnikova – 79 şi Antonia Kulikova – 79 din Novosibirsk, Russia au început Aikido la vârsta de 70. Acum se antrenează de două ori pe săptămână. Fiecare antrenament durează aproximativ trei ore.
Johanna Quaas
La 88 de ani, Johana Quass este o adevărată vedetă a gimnasticii. Quass a început să se antreneze când a împlinit 56 de ani.
Duan Tzinfu
Duan Tzinfu, 76 de ani, demonstrează uimitoarea sa flexibilitate. A început să se antreneze după ce a împlinit 60 de ani. După 40 de ani de muncă la o fabrică de sticlă abia putea să mai meargă şi nu putea ajunge cu mâinile la degetele de la de la picioare.
Pat Moorhead
Când a împlinit 80 de ani, Pat Moorhead și-a sărbătorit ziua sărind de 80 de ori la rând, fără pauze, cu parașuta. Acum, la 82 de ani, îşi petrece majoritatea timpului călătorind în jurul lumii cu soţia sa. Au vizitat peste 180 de ţări.
Ruth Flowers
Ruth Flowers s-a decis să devină DJ la 68 de ani fără nici o experienţă. Și a zburat prin toată lumea pentru a pune muzică în cluburi până la moartea sa în mai, 2014.
John Lowe
 




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…