Bomba naturala impotriva racelii si gripei care te pune pe picioare in doar 24 de ore

Un articol de Razvan

Acest remediu este indicat mai ales femeilor insarcinate, persoanelor care urmeaza tratamente cu imunosupresoare si pacientilor cu boli grave.

Cel mai indicat mod de a vindeca raceala si gripa consta in intarirea sistemului imunitar, pentru a-i permite astfel corpului sa combata infectia mai repede in mod natural. Consumand alimentele potrivite poti alina durerile generalizate, febra, tusea, rinoreea, iritatiile in gat, frisoanele, febra si oboseala.


Remediu natural pentru raceala si gripa

Remediul propus de noi este simplu de preparat si, din pacate, nu are un gust tocmai placut, dar lucreaza foarte eficient. Cu ajutorul lui, te poti pune pe picioare chiar in decurs de o zi!

Ca sa ii cresti eficienta si sa il faci mai usor de inghitit, combina-l cu lamaie, grepfrut si portocala. Daca vrei, poti sa adaugi la el si putin rozmarin.

Iata reteta de baza:

Ingrediente necesare:

• 1 ceapa rosie

• 1 lamaie stoarsa

• 2 linguri de miere

• 2 cani de apa

Mod de preparare:

1. Fierbe apa, taie ceapa bucatele si pune-o in oala cu apa clocotita.

2. Fierbe amestecul la foc mic timp de 15 minute si lasa-l sa se raceasca apoi 10 minute.

3. Strecoara fiertura si adauga miere.

4. Amesteca bine si toarna si zeama de lamaie inainte de servire.

5. Bea fiertura de trei ori pe zi pana la vindecarea completa.

Racelile sunt cauzate de virusuri, asa ca antibioticele nu ajuta cu nimic procesul de vindecare. Din fericire, mierea poseda proprietati antivirale si de intarire a sistemului imunitar. De asemenea, mierea actioneaza ca un pansament pentru gatul iritat, calmand tusea si inflamatia.

Lamaia este bogata in vitamina C, care intareste imunitatea. In plus, contribuie la detoxifierea ficatului, a rinichilor si a intregului corp.


Ceapa are proprietati antiinflamatorii care calmeaza gatul iritat, reduc inflamatia sinusurilor si imbunatatesc capacitatea pulmonara. Ceapa rosie mai actioneaza si ca un expectorant, stimuland astfel eliminarea mucozitatilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »