Rugati-va și faceti semnul Sfintei Cruci înainte de masă!

fa rugaciune si inchina-te inainte de masa
Foto: wikihow

Ce se întâmplă dacă te rogi și faci semnul Sfintei Cruci înainte de masă!

Oamenii de știință ruși susțin că au dovedit printr-un experiment care sunt miracolele rugăciunii și semnului crucii făcute înainte de masă, spunând că gestul făcut de orice credincios sau necredincios, poate purifică mâncarea și apa!


Fizicianul Angelina Malakhovskaya a spus că obiceiul facerii semnului crucii deasupra mâncării și băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic, mâncarea fiind astfel purificată.

Puterea semnului crucii a fost studiat timp de 10 ani de către cercetătoarea Malakhovskaya. Ea, alături de alți cercetători, au studiat impactul rugăciunii „Tatăl nostru” și al semnului crucii asupra bacteriilor patogene, luând mostre de apă din diferite surse – fântâni, râuri, lacuri.

S-a observat faptul că toate mostrele de apă conțineau anumite bacterii înainte de a se rosti rugăciunea domnească și a se face semnul crucii asupra apei. După efectuarea acestor obiceiuri s-a observat că numărul de bacterii dăunătoare a scăzut de șapte, zece, sute chiar mii de ori. 


Rugăciunea a fost spusă atât de credincioși, cât și de necredincioși, iar numărul bacteriilor a scăzut indiferent de cine a fost spusă rugăciunea.

Efectele beneficie nu se manifestă doar asupra apei, ci și a oamenilor, stabilindu-se că presiunea sângelui tuturor celor supuși la teste s-a îmbunătățit.

Rezultatele pozitive ale testelor sunt obținute doar dacă semnul crucii este făcut corespunzător, în caz contrar dacă este făcut necorespunzător și fără să se atingă punctele cheie de pe corp, rezultatele testelor sunt mai slabe sau chiar absente.

Să luăm aminte chiar de la Părintele Arsenie Boca: „Fă cruce pe tot ce mănânci și bei, fie ea și otrăvită, crucea anulează tot.”
Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…