Cu acest preparat scapi de toți gândacii, atât din casă cât și din grădină!

Cu acest preparat scapi de toți gândacii, 

atât din casă cât și din grădină!

Chiar dacă există tot felul de preparate pe piață, care promit să elimine insectele cât ai zice pește, nu se întâmplă mereu așa. Noi am aflat secretul de la cei mai buni grădinari și astăzi îl împărtășim cu voi.

Acest preparat nu omoară insectele, ci le îndepărtează de plantele tale. Cel mai bine este să îl folosiți chiar din primăvară, pentru ca grădina să arate impecabil la vară.


Menta este un pesticid natural extraordinar

Menta este o plantă destul de cunoscută, cu frunze mici și miros puternic. Ea are nevoie de multă apă pentru a crește și chiar dacă există semințe de mentă pe piață, îți recomand să cumperi lăstari mici.

Usturoiul este un pesticid natural

Acest pesticid economic, este perfect pentru grădina ta, deoarece are proprietăți antifungice, care țin la distanță insectele și dăunătorii.

Încearcă să eviți fertilizatorii chimici, deoarece aceștia subminează efectul ingredientelor principale din usturoi.

Usturoiul este un ajutor de nădejde în cazul furnicilor, muștelor, gândăceilor sau omizilor.

Piperul roșu

Insecticidele naturale nu sunt dăunătoare oamenilor și nici insectelor, pe acestea din urmă doar le țin la distanță, deci fii liniștit, nu vei omorî nicio insectă. Un astfel de insecticid natural este și piperul roșu. Poți cumpăra din farmacie spraiuri cu extract de piper roșu, îți vor fi de ajutor!

Insectele dăunătoare

Conform Enciclopediei Grădinilor Organice, piperul roșu este un tratament organic, ce poate ține la distanță foarte multe insecte dăunătoare cum ar fi acarienii, gandacii sau viermii de varză.

Spray-ul din piper roșu ține la distanță insectele care apar pe frunzele plantelor sau pe florile lor.

Poți de asemenea să presari piper roșu pe frunzele și florile plantei pentru a te asigura că aceasta va crește sănătoasă.

Animalele dăunătoare

Se pare că piperul roșu ține la distanță chiar și animăluțele care îți pot distruge grădina: rozătoare, iepuri, câini sau pisici, deoarece mirosul le afectează căile respiratorii.

Toate aceste plante prezentate mai sus sunt pesticide naturale extraordinare, iar asocierea lor este magică!


Iată cum poți să îți prepari spray-ul pentru grădină și casă:


Ingrediente:

• 3 cești cu frunze de mentă

• 2 căpățâni de usturoi

• 2 linguri de piper roșu

Instrucțiuni:

Pune usturoiul și menta într-un blender, amestecă bine, după care pune compoziția într-un recipient, în care ai pus în prealabil 12 cești cu apă. Adaugă și piperul, după care pune totul la fiert.

Dă la o parte recipientul și lasă-l la răcit până a doua zi. Strecoară și pune substanța obținută într-un recipient cu pulverizator. Acum este gata de folosire.

Utilizare:

Înainte de utilizare, agită bine, după care pulverizează pe frunzele plantelor, de sus în jos. Trebuie să folosești preparatul întotdeauna dimineața. După câteva zile, poți pulveriza din nou. Vei vedea că rezultatele se văd după prima utilizare. 

Poți pulveriza această substanță inclusiv în casă, oriunde ai probleme cu insectele. Acestea nu vor mai reveni în acele locuri.

Într-o singură lună, grădina și casa ta va fi superbă!

Acest preparat nu prezintă efecte adverse și nu afectează plantele!

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse