Scapi de durere frecand un deget.



Frecati-va degetul mijlociu timp de 60 de secunde: întreaga lume este uimită de efectul pe care acest truc îl are asupra organelor! 


Frecati-va degetul mijlociu timp de 60 de secunde: întreaga lume este uimită de efectul pe care acest truc îl are asupra organelor!
Mâna este unul dintre cele mai importante şi mai interesante instrumente funcţionale ale omului. În reflexologie, palma cuprinde pe feţele sale palmare proiecţia tuturor organelor corpului. Ea are cele mai puternice, mai strânse şi mai complexe legături directe cu centrul nostru de comandă

care pot fi afectate de un anumit deget.Din moment ce fiecare deget de pe mana noastra este asociat unui anumit organ, anumite dureri sau simptome vor fi atenuate sau vor disparea prin masarea unui anumit deget. Imediat, dupa 60 de secunde de la masaj te vei simti mai usurat.– creierul.
O ramura veche a medicinei alternative este masajul sau frecarea degetelor care va pot ajuta sa eliminati anumite dureri ale corpului.
Un medicament antic japonez spune ca fiecare deget este conectat la un organ din corp si imbunatateste activitatea acestui organ si ajuta la eliminarea unor boli comune, cum ar fi durerile de cap si constipatia
Si, iata ce deget trebuie masat in functie de problema de sanatate care va deranjeaza:
Degetul arătător (indexul) este asociat cu stomacul şi colonul, iar masarea lui este recomandată în cazuri de diaree, constipaţie sau disfuncţii digestive. Baza primei falange a degetului arătător este în legatură cu gura şi masajul acestei zone are efecte anestezice în durerile dentare. În proeminenţa musculară dintre degetul arătător şi degetul mare se află unul dintre cele mai importante puncte din presopunctura chineză, „Fundul văii”, cu efecte terapeutice în afecţiuni de cap.
Degetul mijlociu este asociat cu vezica biliara si cu stomacul. Maseaza degetul atunci cand suferi de insomnie, migrene sau greata.
Inelarul este asociat cu colonul. Maseaza acest deget daca suferi de dureri de cap, migrene sau rigiditate la nivelul gatului, acesta poate fi rezultatul proastei circulatii.
Degetul mic este conectat la intestinul subtire. Maseaza degetul mic atunci
cand aveti o stare de nervozitate sau anxietate.
Observatii suplimentare: Palmele se gasesc in legatura directa cu sistemul nervos. Pentru a-ti proteja starea ta psihica, pur si simplu bate din palme. In acest fel, circulatia se va imbunatati, si te vei simti mult mai bine.
Sursa:www.cuisineandhealth.com
Traducerea si adaptarea:Echipa Dr.Andrei Laslau

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…