Fa bani din nmic.

CITEȘTE ȘI ARTICOLUL URMĂTOR:
Nu te-ai fi gândit că poți obține mulți bani pe aceste obiecte inutile pe care le ai în casă
Când vine vorba despre reciclat, este un obicei sănătos și care îți aduce multe satisfacții, dar, fie vorba între noi, parcă te-ar fi motivat mai mult dacă ai fi și câștigat câțiva bănuți din asta, nu-i așa? Trebuie să știi că există multe obiecte pe care tu le consideri inutile, dar care pot fi vândute cu bani grei către persoana potrivită.
Dacă nu ne crezi, aruncă un ochi pe lista de mai jos și… spor la vânzări!
1. Creioanele cerate, fie și rupte
În ultimul timp, foarte mulți artiști au descoperit că se pot realiza adevărate opere de artă din creioane cerate colorate, topite. Asta înseamnă că o punguță de 2 kilograme de creioane cerate de diverse culori se vinde și cu 70-80 de lei pe site-urile de vânzări.
2. Cartoanele goale de ouă
Și acestea sunt folosite pentru diverse proiecte artistice sau practice. În plus, le sunt necesare și persoanelor care cresc găini, așa că prețul lor ajunge la 65 de lei pentru 12 bucăți. Sigur nu o să le mai arunci niciodată de acum încolo, nu-i așa?
3. Rola de carton de la hârtia igienică
Da, și acestea sunt căutate! Educatoarele și învățătoarele din întreaga lume le folosesc în clasă pentru diverse activități artistice simple, spre încântarea copiilor. Nu o să-ți vină să crezi, dar o cutie cu 100 de role de carton costă 65 de lei.
4. Capacele de la sticlele de plastic
Recent, o colecție de 50 de capacele colorate de la diverse recipiente din plastic au fost vândute pentru suma de 40 de lei. Poate că nu pare mult, dar, uneori, orice bănuț în plus contează.
5. Capacele de la sticlele de bere
Dacă sunt căutate capacele de la sticlele de plastic, bineînțeles că nici cele de la sticlele de bere nu sunt mai puțin râvnite de colecționari sau de către cei care le transformă în bijuterii și obiecte decorative. Dar, atenție, se pot vinde doar cele care nu sunt îndoite. Pentru 100 de bucăți, poți obține în jur de 35 de lei.
6. Borcanele goale
Sigur știai că și acestea se pot vinde, dar poate că nu te așteptai să iei o sumă prea mare pentru ele. Un set de 4 borcane de sticlă în care fuseseră creme de corp s-au vândut recent contra sumei de 32 de lei.

Punem pariu că nici nu ai auzit vreodată de aceste 12 fructe exotice

Cine nu iubește fructele dulci și zemoase? O mare parte din farmecul verii constă tocmai în multitudinea de fructe și legume care invadează piețele și supermarketurile. Dacă unele fructe exotice precum banane, ananas sau kiwi sunt deja considerate banale și toată lumea la consumat de zeci de ori, asta nu înseamnă că ești deja familiarizat cu toate fructele exotice din lume.
Punem pariu că nici măcar nu ai auzit de fructele exotice din lista de mai jos:
1. Lime australian
Aceste fructe nu doar arată interesant, dar sunt și absolut delicioase. Arată ca și cum ar avea bobițe de icre sub coajă, strălucitoare și apetisante. De aceea, mai este numit și „lime caviar”. Când spargi bobițele în gură, au un gust acrișor, asemănător cu lime-ul obișnuit.
2. Tamarillo 
Este un fruct rotund, de mărimea și forma unui ou de găină. Este foarte bogat în vitaminele A și C și are multiple beneficii asupra sănătății: previne diabetul, îmbunătățește digestia, ne scapă de constipație, îmbunătățește vederea.
3. Jabuticaba 
Acest fruct exotic seamănă destul de mult cu strugurii negri, deși boabele lui nu cresc sub formă de ciorchine. Țara sa de origine este Brazilia, iar cojile sale uscate sunt un tratament local pentru astm.
4. Fructele miraculoase 
Denumirea științifică a acestui fruct este Sysepalum Dulcificum, însă toată lumea îl știe ca fructul miracol datorită proprietăților sale unice de a transforma gusturile din amar în dulce. Provine din Africa de Vest.
5. Kiwano 
Mai este cunoscut și sub numele de pepene cu țepi, datorită cojii sale. Are efecte miraculoase asupra sănătății, ajutând la scăderea în greutate, prevenirea a diferite tipuri de boli cronice, îmbunătățește vederea și întărește sistemul imunitar.
6. Durian
Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știi despre acest fruct este faptul că miroase îngrozitor. Cu toate acestea, are un gust minunat. Un alt lucru pe care trebuie să îl știți despre el este că are ca efect creșterea tensiunii arteriale, astfel că nu este recomandat persoanelor care suferă de boli cardiace.
7. Mâna lui Budha 
Este simplu de înțeles de unde provine acest nume, forma lui ciudată pare a fi o mulțime de mâini, exact ca în statuile care îl întruchipează pe Budha. Are un parfum foarte intens și este folosit pentru a parfuma camerele sau hainele. Dacă aveți vreodată ocazia să îl mirosiți, veți înțelege mai bine ce anume face ca acest fruct să fie atât de special.
8. Banana roșie
Acest sortiment rar de banane conține mai multă vitamină C și betacaroten decât bananele obișnuite. De fapt, cu cât fructul este mai roșu, cu atât conține mai multe substanțe hrănitoare. Crește în Africa de Est, Asia, America de Sud și Emiratele Arabe Unite.
9. Salak
Mai este cunoscut și sub denumirea de fructul șarpelui, datorită cojii care seamănă foarte mult cu pielea șerpilor. Trebuie curățat cu atenție, deoarece coaja sa înțeapă.
10. Melotharia Scarba 
Acest fruct de mici dimensiuni este foarte ciudat; arată ca un pepene în miniatură, dar are un gust asemănător castraveților, doar că mai acrișor. Această plantă este originară din Mexic și America Centrală.
11. Fructul Hala 
Acest fruct poate fi consumat atât crud, cât și preparat, dar poate fi folosit și în loc de ață dentară. Frunzele sale au proprietăți medicinale, iar „penele” sale sunt folosite pentru a realiza podoabe și obiecte decorative.
12. Akebia 
Acest fruct deosebit de aspectuos este originar din Coreea, China și Japonia. Pe lângă această culoare frumoasă, este deosebit și mirosul pe care îl au frunzele sale: o aromă de ciocolată.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…