Agent MI5 admite pe patul de moarte ca a asasinat-o la comanda pe printesa Diana



by Un agent pe moarte a inteligentei britanice a facut o serie de confesiuni dupa ce i s-a spus ca mai are cateva saptamani de trait, inclusiv faptul ca i s-a dispus asasinarea printesei Diana. John Hopkins, in varsta de 80 de ani, aflat in pensie, operativ al inteligentei britanice Mi5 si al guvernului britanic, sustine ca a efectuat 23 de asasinari intre 1973 si 1999. Hopkins afirma ca serviciul lui includea inlaturarea persoanelor care erau considerate un
Un agent pe moarte a inteligenţei britanice a făcut o serie de confesiuni după ce i s-a spus că mai are câteva săptămâni de trăit, inclusiv faptul că i s-a dispus asasinarea prinţesei Diana.
John Hopkins, în vârstă de 80 de ani, aflat în pensie, operativ al inteligenţei britanice Mi5 şi al guvernului britanic, susţine că a efectuat 23 de asasinări între 1973 şi 1999. Hopkins afirmă că serviciul lui includea înlăturarea persoanelor care erau considerate un „pericol, ameninţare la securitatea naţională".
În timp ce a servit ţării, el a fost instruit ca expert în muniţii şi susţine că a fost folosit şi în asasinări care includeau asasinare prin otrăvire cu diverse chimicale.
Asasinul pensionat spunea că a lucrat ca parte unei celule de 7 agenţi operativi, care erau încredinţaţi în a conduce asasinări politice. Multe dintre victimele top secrete erau jurnalişti, politicieni, activişti, lideri de partide, însă Hopkins a afirmat că prinţesa Diana a fost singura femeie victimă a lui.
„A fost singurul ordin care a venit direct de la Casa Regală".
Când a fost întrebat dacă s-a simţit vinovat pentru asasinarea prinţesei a spus că se simte „ambivalent", descriind-o ca o persoană „frumoasă, cu inimă bună", căreia i s-a tăiat viaţa brusc, însă era şi un „risc pentru Casa Regală".
„Casa Regală avea dovezi că ea urma să divorţeze de Charles."
„Cunoastea prea multe secrete regale, avea pică pe ei şi urma să dezvăluie multe acuzaţii".
„Şeful meu mi-a spus că trebuia să moară, ar fi primit ordin direct de la Prinţul Philipp, trebuia să facem să pară un accident."
„Nu am omorât niciodată o femeie, nici măcar o prinţesă până atunci, dar m-am supus ordinelor, am făcut-o pentru Regină şi pentru ţară".
„Operaţiunea a fost condusă sub control strict al Palatului Buckingham, în directă colaborare cu mass-media oficială. Vorbind despre conspiratorii din presă, Hopkins susţine că jurnaliştii britanici le supun editorilor, care se supun oligarhilor, care îşi doresc ranguri regale, de aceea nu există presă liberă în Marea Britanie.
Hopkins a afirmat că principalul conspirator în asasinarea prinţesei este Prinţul Phillip, dar el nu va păţi niciodată nimic. Dacă cazul ar fi investigat vreodată martorul cheie, şeful lui Hopkins lipseşte, deoarece el a murit în condiţii suspecte în anul 2000.
Când Hopkins a fost întrebat de ce nu a dezvăluit aceste lucruri mai devreme, a afirmat că el a jurat credinţă Coroanei şi Reginei.
„Nu putem fi imparţiali când vine vorba de familia regală. Vă daţi seama ce soartă aş fi avut dacă aş fi trădat."

Virus-free. www.avast.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…