Mâncarea reîncălzită nu este foarte sănătoasă
Mancare reincalzita Mâncarea reîncălzită nu este foarte sănătoasă mai ales dacă o pui la cuptorul cu microunde. Însă există 6 alimente care devin chiar toxice dacă le reîncălzești. Țelină Țelina este o legumă care se consumă atât crudă, cât și preparată. Poate fi adăugată la supe sau ciorbe, dar și în mâncare. În astfel de situații, cel mai bine mâncați o singură dată din respectivul preparat, pentru că altfel devine toxică. Țelina conține nitrați care pot deveni dăunători organismului nostru atunci când alimentul este reîncălzit. Nitrații sunt compuși asociați cu mai multe tipuri de cancer. Sunt cu adevărat problematici atunci când sunt consumați în exces. Cel mai bun mod de a consuma țelina este în starea ei naturală, adică nepreparată termic. Ca să nu mai spunem că astfel beneficiezi în proporție de sută la sută de toți nutrienții din această legumă. Ouă Dacă s-a întâmplat să fierbi mai multe ouă și, după ce ai consumat o parte din ele, să le refolosești pe celelalte, ai gri