Tratament antiguta.

Guta este o forma de artrita complexa si tratarea acesteia este o necesitate, deoarece poate duce la dureri insuportabile si simptome neplacute. Este o boala cronica, adesea insotita de durere, roseata, calduri si articularitatii slabite. Aceasta are loc ca urmare a producerii de deseuri in exces de rinichi, care se dizolva in sange. In cazul in care rinichii nu sunt in masura sa elimine acidul uric in mod eficient, aceste deseuri in exces se cristalizeaza si se depoziteaza in articulatii.
Persoanele care sufera de aceasta afectiune cronica, ar trebui sa ia aspirina pentru tot restul vietii.
Din fericire, pentru guta exista si un tratament complet natural. Remediul natural oferit este realizat din ingrediente simple, tratand si prevenind simptomele, dovdindu-se a fi mai eficient decat produsele farmaceutice anti-inflamatorii.

Ingrediente:
1-2linguri de pudra de turmeric
2-3 lingurite de pudra de ghimbir

 1 cana de suc de cirese
Miere (optional)
1 ananas
Mod de preparare:
Se curata ananasul. Se pune in blender si se amesteca pana se obtine o pasta omogena. Se adauga apoi turmericul, ghimbirul si sucul de cirese. Aveti posibilitatea sa adaugati si miere de albine, in scopul obtinerii unui gust mai bun. Mai mult decat atat, puteti ajusta cantitatea de ghimbir si turmeric, in scopul de a obtine o aroma pe care o preferati.
Apoi, se adauga amestecul intr-un recipient de sticla, care se inchide si se poate pastra in frigider cateva zile, dar nu mai mult de o luna.
Pentru cele mai bune rezultate, consumati din acest remediu natural zilnic.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…