10 familii care conduc lumea și ne controlează viața

familii care conduc lumea

10 familii care conduc lumea și ne controlează viața

Mai jos un mail dela Monica despre 10 familii.

Dar aici o postare a celui mai apreciat (de Mine) ziarist German, Ken Jebsen care critica aspru pe criminalul Bill Gates care dupa articolul lui Robert Kennedy din aprile a.c. a nenorocit o multime de copii si adulti si dupa mine ar trebui de mult sa fie in lanturi in inchisoare. In loc de asta i se ofera de Germania multe miliarde din care o mare parte ajung in buzunarul lui, sa faca un vaccin in timp record, nestudiat si fara a se sti efectele secundare.
Ken spune ca  ar trebui sa fie deposedat de baii lui caci nu sie sa umble cu ei. (Er kann mit Geld nicht umgehen). I s-a permis sa aiba atatia bani cu care poate cumpara orice, popoare, institutii...


Parerea mea scrisa voua deja: 

ONU (inclusiv OMS/WHO) ar trebui dinamitata si toti bogatasii siliti sa semneze ca renunta la groaza de bilioane care le datoreaza toate statele, atunci lumea ar fi ferticita iar ei ar putea linistiti si mai departe sa manance 2 stekuri la micul dejun, 2 la pranz si 2 seara si viata lor  de super lux nu ar fi cu nimic deteriorata.



Cred ca este interesant subiec5tul, mai ales ca tot timpul se vorbeste de guvernul ce controleaza omennirea si apoi intervine  tacerea.

10 familii care conduc lumea și ne controlează viața


În legătură cu cele mai faimoase organizații și „clanuri" circulă numeroase zvonuri. Probabil că ai auzit teoria conform căreia toți banii de pe planetă sunt controlați de un club extrem de select și foarte discret, din care fac parte cele mai puternice dinastii, adevăratele familii care conduc lumea.Unele cheltuie ostentativ averi pe lucrurile pe care și le doresc, în timp ce altele duc vieți retrase. Însă un lucru este comun pentru toate: poziția lor în societate este ascunsă sub un strat gros de mister și controversă. Foarte mulți oameni cred că puterea acestor familii care conduc lumea este atât de mare, încât controlează președinți de pe tot Globul. Așadar, îți prezentăm o listă cu familiile care este foarte probabil să dețină controlul asupra mecanismelor-cheie care  guvernează lumea în care trăim.

1. Familia Rockefeller

Iată primul exemplu de pe lista noastră cu familii care conduc lumea. Există mai multe legende legate de sumele de bani pe care le deține familia Rockefeller.
Nimeni nu știe suma exactă, însă, potrivit mai multor surse, aceasta este cuprinsă între 1.000 și 3.000 de miliarde de dolari. Familia a devenit celebră mulțumită lui John Rockefeller, primul milionar al dinastiei.La sfârșitul secolului XIX, familia controla 90% din întreaga piață a petrolului din SUA. Aproape toate companiile petroliere moderne din SUA au fost fondate datorită familiei Rockefeller. Cele două războaie mondiale au îmbunătățit situația familiei, care i-a ajutat atât pe germani, cât și pe Aliați. Acum, pe lângă bănci și petrol, familia Rockefeller se implică în acțiuni de caritate și criptomonede criptomonedă.
Cei care se ocupă cu teoria conspirației cred că membrii familiei Rockefeller sunt președinții unui guvern global și că urmează ideea „Miliardului de Aur".

2. Familia Morgan

familii care conduc lumea
Mai multe teorii susțin că familia Morgan hotărăște traseul politic al SUA și controlează toate băncile din lume. Prima persoană notabilă din clanul Morgan, John Pierpont Morgan, a pus bazele imperiului financiar din SUA.A vândut arme în timpul Războiului Civil și aproape că a fost trimis în judecată pentru asta. În 1907, a oprit prăbușirea sistemului bancar.  Chiar și azi, familia Morgan este una dintre cele mai influente din domeniul bancar. Au filiale nu numai în SUA, ci și în Europa. Unii membri ai familiei controlau cândva companiile „General Motors" și „General Electric".

Aceste familii care conduc lumea au averi incomensurabile.

3. Casa Saud

familii care conduc lumea
Casa Saud este dinastia regală care conduce Arabia Saudită din 1932. Capul familiei este regele Salman bin Abdulaziz Al Saud și numărul de membri de familie ai acestei dinastii este de aproximativ 25.000.
Capul familiei deține puterea politică absolută și membrii familiei ocupă poziții guvernamentale și militare importante. Membrii familiei pot să ocupe orice post își doresc în această țară. De asemenea, familia controlează cam 20% din rezervele globale de petrol.

4. Familia Rothschild

familii care conduc lumea
Iată încă o mențiune celebră pe lista noastră cu familii care conduc lumea. Familia Rothschild era una dintre cele mai bogate din lume pe vremea lui Napoleon.
Dinastia a fost fondată de Mayer Amschel Rothschild. În Germania, acesta a fondat o uriașă afacere bancară și a creat un imperiu financiar. Când era pe moarte, Amschel a lăsat un testament în care spunea cum ar trebui condus imperiul și familia Rothschild urmează aceste reguli de 200 de ani.
Au existat multe teorii și zvonuri referitoare la această familie. Unii spun că familia controlează toți banii din lume și toate instituțiile financiare. Alții cred că familia Rothschild sponsorizează și încurajează toate războaiele.
Suma de bani deținută de familie este estimată la două mii de miliarde e dolari. Familia face investiții, controlează comerțul și operațiunile bancare și deține mai multe podgorii, precum și companii care produc petrol și gaz.

5. Familia Baruch

familii care conduc lumea
Unele analize străine estimează că familia Baruch are mai puțini bani decât familiile Rothschild și Rockefeller, dar e posibil să aibă mai multă influență decât acestea. Bernard Baruch, cel care a fondat acest clan, a fost consilierul a cinci președinți SUA și prieten apropiat cu Winston Churchill.
El a fost cel care a inventat termenul „Războiul Rece" și a controlat procesul de dezvoltare a bombei atomice. Unii cred că el a fost cel care a creat guvernul mondial.
Există puține informații despre moștenitorii imperiului Baruch. A avut două fiice și un fiu. Fiul, Bernard Baruch Jr., a murit în anii '90. Nu există informații despre nepoții lui Bernard. Unii cred că aceștia se ascund intenționat și că încă controlează guvernul SUA.
6. Familia Walton
familii care conduc lumea
În 1962, Sam Walton a deschis primul magazin Walmart. Astfel a devenit unul dintre cei mai bogați oameni din lume. În timp, lanțul Walmart a devenit cea mai mare rețea de magazine din SUA.
După moartea lui Sam Walton, compania a fost controlată de soția lui și de cei patru copii. Pe lângă supermarketuri, familia controlează Arvest Bank, deține o colecție de opere de artă și conduce un fond de caritate.

7. Casa Windsor

familii care conduc lumea
Dintre toate aceste familii care conduc lumea, Casa Windsor este cea mai mediatizată. Aceasta este familia regală a Marii Britanii. Acum, capul familiei este regina Elisabeta a II-a. Ea este și conducătoarea bisericii și comandantul suprem al forțelor armate.
Pe lângă Marea Britanie, regina este monarhul conducător în alte câteva state independente. Orice politician ar fi gelos pe popularitatea reginei și acest lucru nu este surprinzător.Toți membrii familiei regale încearcă să proiecteze imaginea unei vieți modeste, bărbații merg în armată și se implică în acțiuni de caritate   .8. Familia Murdoch
familii care conduc lumea
Familia Murdoch a început să-și construiască imperiul în Australia. Keith Murdoch era jurnalist la un ziar din Melbourne. Când a ajuns în poziția de editor, a crescut vânzările ziarului și mai târziu a devenit director executiv.
Fiul său, Rupert, a fost de asemenea jurnalist. După ce au preluat controlul asupra mass-media australiene, cei doi au creat „News Corporation".
Acum, familia Murdoch deține „20th Century Fox", „Fox News" și „Dow Jones", printre altele. În urmă cu câțiva ani, „News Corporation" a fost dată în judecată pentru ascultarea ilegală a telefoanelor familiei regale, ale celebrităților și pentru mituirea poliției și forțelor speciale. Rupert este foarte popular în cultura populară. A devenit prototipul răufăcătorului din seria TV „Tomorrow Never Dies" și a fost menționat în „The Big Bang Theory" și în „The Simpsons".

9. Familia Oppenheimer

familii care conduc lumea
Această familie deține cea mai mare parte din rezervele de aur ale lumii. Fondatorul clanului, Ernest Oppenheimer, s-a mutat în Kimberly, Africa de Sud, unde a devenit primarul orașului și capul uneia dintre companiile de diamante.
În scurt timp, a ajuns să dețină monopolul asupra pieței mondiale a diamantelor. Acum, imperiul diamantelor este condus de nepotul său, Nicky Oppenheimer. Familia produce și vinde nu numai diamante, ci și aur, fier, platină și minerale industriale.

10. Familia Pritzker

familii care conduc lumea
Iată ultimul exemplu de pe lista noastră cu familii care conduc lumea. Această familie de evrei emigranți s-a mutat din Kiev în Chicago în 1881. Familia Pritzker deține corporația Hyatt, cu 777 de hoteluri în 54 de țări.
Familia Pritzker deține propria școală de arhitectură, sponsorizează anual o competiție în acest domeniu și controlează planificarea urbană din orașul Chicago.

Virus-free. www.avast.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse