Cum se da unei pisici un medicament

Imagine în linie

 Cum se da unei pisici un medicament




CUM SE ADMINISTREAZĂ O PILULĂ UNEI PISICI:

 Ridicați pisica și țineți-o pe brațul stâng, ca și cum ați ține un bebeluș.

 Poziționați arătătorul drept și degetul mare de fiecare parte a botului pisicii și apăsați ușor în timp ce țineți pilula în mâna dreaptă. Pe măsură ce pisica deschide gura, introduceți pilula în gură. Lăsați pisica să închidă gura și să înghită.

 Recuperați pilula de pe podea și luați pisica din spatele canapelei. Țineți pisica pe brațul stâng și repetați procesul.

 Scoateți pisica din dormitor și aruncați pilula udă. Luați din folie o pastilă nouă, culcați pisica pe brațul stâng ținând strâns labele din spate cu mâna stângă. Deschideți botul pisicii cu forța și împingeți pilula cât mai adânc în gură cu arătătorul drept. Țineți-i botul închis și numărați până la zece.

 Scoateți pilula din acvariu și recuperați pisica de pe dulap. Chemați-o pe soție din grădină. Îngenuncheați pe podea cu pisica ținută strâns între genunchi, țineți-i labele din față și din spate. Ignorați mârâiturile pe tonuri joase scoase de pisică. Puneți-o pe soție să țină ferm capul pisicii cu o mână în timp ce introduceți forțat o riglă de lemn în gura pisicii. Puneți pastila pe riglă astfel încât să alunece în jos și apoi frecați puternic gâtul pisicii.

 Prindeți pisica de pe corniza de perdea și scoateți o altă pastilă din folie. Notați-vă să nu uitați să cumpărați o riglă nouă precum și cele necesare pentru  repararea perdelelor. Măturați cu atenție bibelourile și vazele sfărâmate de pe șemineu și puneți-le de o parte pentru a le lipi mai târziu. Înfășurați pisica într-un prosop mare și puneți-o pe soție să țină pisica apăsat, lăsându-i doar capul afară, la subsuoară. Puneți pilula la capătul unui pai de băut, eschideți forțat gura pisicii cu un creion și suflați în paiul de băut. Nu uitați să verificați eticheta pentru a vă asigura că pastila nu dăunează oamenilor, beți o bere pentru a vă drege gustul. Aplicați leucoplast pe antebrațul soției și îndepărtați sângele de pe covor cu apă rece și săpun.

 Scoateți pisica din magazia vecinului. Luați o altă pastilă. Deschideți o altă bere. Introduceți pisica în dulap și închideți ușa pe gâtul acesteia, lăsând afară doar capul. Forțați-i botul cu o linguriță. Aruncați pilula în jos pe gât folosind o bucată de elastic. Aduceți șurubelnița din garaj și puneți ușa dulapului înapoi pe balamale. Beți berea. Aduceți o sticla de țuică și trageți un gât zdravăn. Aplicați o compresă rece pe obraz și verificați când ați făcut ultima injecție pentru tetanos. Aplicați o compresă cu spirt pe obraz pentru a-l dezinfecta. Mai beți o inghițitură mare de țuică. Aruncați tricoul rupt și luați altul din dulap.

 Chemați pompierii pentru a recupera afurisita de pisică din copacul de peste drum. Cereți scuze vecinului care s-a accidentat intrând cu mașina în gard în timp ce evita pisica. Luați ultima pastilă din folie. Legați labele din față ale micii ticăloase de labele din spate cu sfori de legat răsaduri și legați-o strâns de piciorul mesei, scoateți mănușile groase de grădinărit din magazie. Împingeți pastila în gura pisicii urmată de o bucată mare de carne friptă. Țineți-i capul în sus și turnați-i un litru de apă pe gât pentru a face pilula să alunece în jos. Beți restul de țuică. Puneți-o pe soție să vă conducă la spital la urgență, stați calm în timp ce medicul vă coase degetele și antebrațul și îndepărtează resturile de pilulă din ochiul drept. Sunați la magazinul de mobilă în drum spre casă pentru a comanda o masă nouă.




Virus-free. www.avast.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse