RevenueHits

Breaking News
Loading...
miercuri, 10 mai 2017

Lucruri pe care le vei regreta amarnic la bătrânețe

23:13

Imagini pentru tinerete batranete

Lucruri pe care le vei regreta amarnic la bătrânețe 

Te-ai gândit vreodată, atunci când stăteai leneş în fotoliu şi căutai programe plictisitoare la TV, că s-ar putea să regreţi faptul că ai fost leneş şi că nu te-ai bucurat suficient de tinereţea ta? Desigur, nu îţi încurajăm introspecţiile deprimante, însă vrem să îţi amintim câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le faci… cât mai poţi.Cititi cele de mai jos si apoi luati atitudine. In aceasta viata trebuie sa incercam tot, nu trebuie sa avem regrete pentru ceva ce nu am facut. 

1. Nu am calatorit cand am avut ocazia. Calatoritul este cea mai frumoasa experienta. Clatoriti cat mai mult, vizitati si invatati despre oameni si lucrui noi. Faceti-o acum cand sunteti tineri. Mia tarziu veti avea familie si va fi mai dificil. 

2. Nu am invatat o limba straina. Cu cat mai mullte limbi straine cunoasteti, cu atat mai bine. Nu exista nicio scuza pentru a nu vorbi cel putin doua limbi straine. 3. Am ramas intr-o relatie toxica. Nu asteptati sa treaca timpul daca o relatie va face rau. Iesiti din acea relatie cat mai repede posibil. 

4. Nu m-am protejat de soare. Ridurile, cosurile, petele de pe fata, cancerul de piele, toate pot fi prevenite prin protectia de soare. Aveti grija de voi. 

5. Am pierdut ocazia de a merge la concertele artistilor mei favoriti. Data viitoare cand auziti ca trupa voastra favorita vine la voi in oras sau in apropiere de voi, mergeti la concert. 

6. Mi-a fost prea frica sa fac multe lucruri. Frica ne limiteaza. 

7. Nu am facut din sport o prioritate. La 50, 60 de ani va veti fi dorit sa fi facut mai mult sport atat pentru sanatate cat si pentru aspect. 

8. Am lasat genul sa ma limiteze. 9. Nu am renuntat la un job pe care il detestam. Da, este nevoie sa avem un job, dar trebuie sa gasim un job care sa ne placa si care sa ne ajute sa ne platim si facturile. Se poate! 

10. Nu mi-am dat silinta la scoala. Educatia este cea mai frumoasa carte de vizita. Cunostintele tale te reprezinta. Nu uita asta. 

11. Nu m-am considerat frumoasa/frumos. Ce sens are sa ne petrecem timpul gandind negativ despre noi? Suntem asa cum suntem si trebuie sa ne iubim si apreciem pentru ceea ce suntem. 

12. Mi-a fost teama sa spun „te iubesc”. Ce pierzi in a-i spune cuiva ce simtiti cu toata sinceritatea. Arata-le celor dragi tie ca ii iubesti. 

13. Nu am tinut cont de sfatul parintilor mei. Parintii stiu ce spun atunci cand iti spun. Chiar daca pe moment ii dezaprobi, mai devreme sau mai tarziu vei ajunge la cuvintele lor si vei dori sa-i fi ascultat. 

14. Mi-am petrecut tineretea in izolare. Este pacat! 

15. Mi-a pasat prea mult de parerea celorlalti. Tu si numai tu stii ce e mai bine prentru tine. Peste 20 de ani parerea lui X va fi complet insignifianta. 

16. Am sprijinit visele altora in loc sa le sprijin pe ale mele. Niciodata nu trebuie sa ii pui pe ceilalti deasupra ta. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

 
Toggle Footer