10 semne că te-ai intoxicat cu metale grele. Cum diminuezi efectele?

Semne că te-ai intoxicat cu metale grele




Semne că te-ai intoxicat cu metale grele – Milioane de oameni se confruntă cu acumularea excesivă de metale grele în organism, fără să își dea seama de acest aspect. Din păcate, ne expunem constant la aceste metale și nimeni nu ne trage de mânecă pentru a nu o mai face. Toxinele metalelor pot pătrunde în organism prin mai multe metode: alimentație, apă sau chiar anumite intervenții medicale.

EXISTĂ 10 SIMPTOME COMUNE ALE INTOXICAȚIEI CU METALE GRELE
Bine, m-am intoxicat, cum îți dau seama de asta?
"Intoxicația cu metale grele este mult mai comună decât crezi, iar simptomele variază de la dureri de cap și până la oboseală cronică, în funcție de nivelul de expunere." – Dr. Jay Davidson
Să vedem acum care sunt simptomele!

-Amețeală și lipsa concentrării la activități simple;
-Afecțiuni digestive, precum diareea, arsuri stomacale, indigestie și aciditate stomacală;
-Afecțiuni mentale cronice, inclusiv depresie, anxietate și tulburări bipolare;
-Migrene și dureri de cap;
-Greață și crampe stomacale;
-Vedere încețoșată;
-Paralizie, mai ales la nivelul membrelor;
-Iritabilitate excesivă;
-Dificultăți de respirație.
Toate te pot speria, însă nu te panica, există metode prin care poți scăpa de metalele grele din organism.

IATĂ 5 METODE PE CARE ȚI LE PROPUNEM NOI!

1. SCHIMBAREA DIETEI

Vei rămâne surprins să auzi că principala sursă de mercur se găsește în alimente, și anume în ton. Da, tonul de la conservă pe care îl folosești la atât de multe preparate îți face rău! Un sfat esențial, și aici nu mă refer doar la ton, este acela de a opta pentru alimente nepasteurizate și neprocesate. Mergi pe varianta crudă, proaspătă și sănătoasă!

2. CITEȘTE INGREDIENTELE DE PE ETICHETE

Îți poți încărca organismul cu metale grele chiar și prin produsele cosmetice pe care le folosești la nivelul pielii, știai? Înainte de a consuma sau a pune orice pe piele, citește cu atenție ingredientele. Poți opta pentru tratamente cosmetice preparate chiar la tine acasă, din ingrediente naturale. Pe www.secretele.com găsești foarte multe rețete!

3. VERIFICĂ DULAPURILE DIN BUCĂTĂRIA TA

Știai că acestea au structură metalică, nu? Ei bine, nichelul din care este făcută structura metalică îți poate altera alimentele pe care le depozitezi în acele dulapuri, fără ca tu să știi asta. Încearcă să optezi pentru un alt material, din care să fie făcute dulapurile tale.

4. PRODUSELE TERMICE

În zilele noastre este foarte la modă să folosim obiecte termice, pentru a ne transporta cafeaua, ceaiul sau alimentele, însă știai că acestea îți pot încărca organismul cu metale grele? Optează pentru sticlă și nu te mai prosti cu recipiente periculoase!

5. REMEDIILE DIN PLANTE

Știu că nu te așteptai la asta, însă unele remedii din plante conțin metale grele, iar acest lucru se datorează locului în care au fost procesate. Verifică proveniența plantelor și consumă-le după!






Virus-free. www.avg.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse