Scrisoare deschisa a militarilor in rezerva si in retragere din Romania adresata Excelentei sale domnul Donald Trump – presedintele Statelor Unite ale Americii


Trump, False, Fake, Deception, Ruse, Unreal, Mental
Scrisoare deschisa
adresata Excelentei sale domnul Donald Trump –
presedintele Statelor Unite ale Americii
Excelenta,
 Militarii in rezerva si in retragere romani vin si prezintaonorul poporului american si presedintelui sau.
Prezentam onorul poporului american pentru modul in care isirespecta si onoreaza eroii, veteranii si militarii activi si in rezerva.
Va prezentam dumneavoastra onorul pentru modul in care nupierdeti niciun prilej pentru a va manifesta acelasi respect si pentru modul incare stiti sa va onorati inaintasii care aflati sub arme au cladit si v-au datpentru a conduce o Tara unica in lume si un popor de exceptie.
 Excelenta,
 Zilele viitoare il veti primi la Casa Alba pe presedinteleRomaniei, persoana cu cea mai inalta demnitate politica din Romania dar si cucea mai inalta responsabilitate militara din aceasta Tara.
Noi, cei care aflati sub juramant fata de Tara si fata de poporpana la finalul vietii noastre, militarii in rezerva si in retragere venim siva adresam rugamintea ca in cadrul importantelor probleme de stat pe careintuim ca le veti discuta cu presedintele nostru sa strecurati "printre randuri"si cateva elemente prin care omul cu cea mai inalta demnitate politica similitara din Romania sa inteleaga ca in orice stat din lume, deci si inRomania, singura institutie care isi impleteste existenta cu cea a Tarii esteARMATA iar militarii sunt singurii cetateni ai societatii care isi incepactivitatea in folosul Natiunii printr-un juramant prin intermediul caruia isipun viata in slujba Tarii si care nu de putine ori si-au si dat-o pentruaceasta.
Spre deosebire de dumneavoastra, presedintele nostru,comandantul nostru de altfel, nu pierde niciun prilej de a face referiri dintrecele mai jignitoare si umilitoare la adresa noastra, cele mai fericite situatiifiind acelea in care ne ignora.
Urmare a acestei atitudinii, actuala clasa politica romana areun comportament total neadecvat fata de militari, in mod deosebit fata de ceiin rezerva si in retragere.
Noi, fostii militari, caliti de-a lungul a zeci de ani decariera militara am inteles de fiecare data cand Tara s-a aflat in necaz si amincercat cu puterile noastre sa contribuim la indreptarea lucrurilor dar candvezi cum clasa politica declara, sus si tare, pe deoparete ca intampinamprobleme economice dintre cele mai complicate iar pe alta parte, vine si acordacea mai mare parte din resursele Tarii sustinatorilor politici proprii facandabstarctie totala de problemele celor care si-au petrecut viata sub Drapelelede lupta, nu mai avem cum sa acceptam.
 Excelenta,
 Stim ca o sa va mire acest demers al nostru dar va rugam sa necredeti ca pana acum am incercat toate metodele de actiune legale posibile atatpe plan intern dar si la conducatorii Europei iar rezultatele favorabile refuzacu incapatanare sa apara.
Venim la dumneavoastra cu speranta ca ne veti ajuta, lucru careva asiguram ca nu va trece neobservat, in mod deosebit in randurile camarazilornostrii mai tineri care in aceste clipe umar la umar, impreuna cu militariidumneavoastra, actioneaza in teatrele de operatii pentru implementareaprincipiilor democratice in lume.
 Excelenta,
Incheiem prin a va prezenta incaodata stima, pretuirea sirespectul nostru dar si speranta ca veti reusi sa va coborati cateva clipe siasupra problemelor unor oameni care in toate situatiile sau dovedit a fi unaliat de nadejde pentru soldatul american  pe toate campurile debatalie.       
 Semneaza in numele militarilor in rezerva si in retragere dinRomania
Liga pentru apararea drepturilor pensionarilor militari
 Presedinte - Nicolae Gropan
Prim-vicepresedinte - Viorel Gligor
Secretar general -Gachi David


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse