Amigdalina (vitamina B17), un leac pentru CANCER

> Amigdalina (vitamina B17), un leac pentru CANCER


> Amigdalina
> (vitamina B17), un leac pentru cancer, blocat de magnaţii
> din industria
> farmaceutică

> Cancerul
> şi-ar putea găsi leacul în consumarea unor alimente care
> conţin amigdalină. Vitamina B17 nu doar că previne
> apariţia bolii, ci chiar ajută la tratarea pacienţilor
> suferinzi. Cu toate acestea, industria farmaceutică, direct
> interesată să-şi vândă produsele, continuă să nege
> calităţile vindecătoare ale amigdalinei Un documentar
> realizat în urmă cu aproape 40 de ani prezintă o ipoteză
> uluitoare, potrivit căreia cancerul ar putea fi tratat
> extrem de uşor, cu ajutorul vitaminei B17. Conform
> dezvăluirilor prezentate în material, crunta boală, pe
> care nimeni şi nimic nu reuşeşte să o combată de zeci
> de ani, nu ar reprezenta decât "o boală a
> deficienţei", ce apare la persoanele al căror
> organism suferă de o lipsă a amigdalinei (vitamina B17).
> Deşi o asemena descoperire ar
>  duce la
>  salvarea a milioane de vieţi anual, realizatorii filmului
> susţin că asociaţiile medicale şi companiile
> farmaceutice ţin secret acest lucru şi resping cu orice
> preţ promovarea acestui leac, care le-ar atrage, practic,
> falimentul. Pentru a dovedi această ipoteză, documentarul
> realizat de către americanul G. Edward Griffin, în 1974,
> prezintă mai multe cazuri de persoane bolnave de cancer
> care s-au vindecat după ce au urmat un tratament cu
> amigdalină, precum şi mărturii ale unor medici care au
> folosit această metodă pentru tratarea bolnavilor.

> Companiile farmaceutice au blocat
> "elixirul"
>
>       Instituţiile medicale şi
> farmaceutice au numit filmul drept o fraudă şi o
> şarlatanie, dar, în ciuda acestui fapt, medicii au
> continuat să utilizeze noul "elixir", dovedind
> utilitatea medicamentului. S-a trecut imediat la intimidarea
> curanţilor, s-au confiscat filme şi cărţi ce promovau
> noul leac şi chiar au fost arestate persoanele care
> organizau manifestaţii publice pentru promovarea
> miraculosului medicament. Acest tip de tratament a fost
> astfel abandonat de către majoritatea medicilor. Cu toate
> acestea, deşi în multe locuri este considerată o metodă
> neconvenţională, vindecarea cancerului cu vitamina B17
> este posibilă în prezent în clinici din ţări precum
> Marea Britanie, Germania , Mexic sau Elveţia.
>     Descoperire veche de 5000 de  ani
>
>      Potrivit documentarului, cancerul
> apare la persoanele cu deficit de amigdalină (vitamina
> B17), fiind asemănător, din acest punct de vedere, bolilor
> precum scorbutul (deficit de vitamia C), sau pellagra
> (deficit de vitamina B3). Vitamina B17 este o vitamină mai
> puţin cunoscută la ora actuală, însă ea a fost
> descoperită cu mai bine de 5000 de ani în urmă, fiind
> folosită de către egipteni şi de către locuitorii Chinei
> Antice, care au numit-o amigdalină deoarece era extrasă
> din migdalele amare. Elixirurile făcute pe baza amigdalinei
> erau
>  consumate în special pentru
>  menţinerea sănătăţii, fiind cunoscute efectele
> detoxifiante ale acesteia. Amigdalina a fost folosită
> ulterior de greci şi romani în scopuri terapeutice, iar
> în zilele noastre, unele triburi de indieni îşi prepară
> diverse băuturi din sâmburi de fructe care conţin
> amigdalină. Ca structură chimică, vitamina B17 este o
> combinaţie a două molecule de glucoză, una de
> benzaldehidă şi una de acid cianhidric, iar în reţetele
> medicale amigdalina e cunoscută sub numele de nitrilozidă.
> Vitamina poate fi folosită şi în scop terapeutic, nu doar
> profilactic.
>
>
> Cum poate ajuta vitamina B17
>
>  
>    Potrivit
>  medicilor, carenţa de vitamină B17 poate cauza depresie
> şi insomnie, anorexie, oboseală şi uscarea pielii. De
> asemenea, excesul de vitamina B17 poate duce la
> intoxicaţii. Astfel, se recomandă folosirea acesteia în
> doze optime, de 50-100 de mg pe zi în cazul copiilor,
> 50-200 mg pentru adulţi şi între 1 şi 2 grame zilnic în
> cazul bolnavilor de cancer. În natură, vitamina B17 se
> găseşte în sâmburii de caise, cireşe, migdale,
> piersici, prune, în seminţele merelor, perelor şi
> gutuilor, în legume precum mazărea, fasolea, conopida,
> varza, broccoli, spanac, ceapă sau vinete. De asemenea,
> vitamina mai poate fi găsită în stare naturală în
> cereale, în scoarţa de mălin sau în frunze de gutui,
> prun, cais, cireş, vişin sau piersic. Sâmburii de caise
> conţin cea mai mare cantitate de amigdalină. Doza
> recomandată este de doar 8-9 sâmburi pe zi, deoarece, în
> cantitate mai mare pot deveni toxici pentru organism. Pe de
> altă
>  parte, consumul de antibiotice, alcoolul şi cafeaua, reduc
> foarte mult acţiunile amigdalinei în organism.
>
>  Comentariul Secretele Sistemului: "Dati mai departe tuturor
> cunoscutilor! Ca
> simplu om va spun ca am pierdut pe cineva drag de curand din
> cauza cancerului,si regret ca nu am citit articol acum
> cateva luni ,macar sa fi incercat aceasta reteta.Dati mai
> departe,nu stiti cate vieti salvati
> !"
>

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse

O BAUTURA CARE DESFUNDA ARTERELE SI PROTEJEAZA IMPOTRIVA BOLILOR DE INIMA!

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »