Scade Colesterolul Mărit

Un articol de Razvan

De cele mai multe ori folosim usturoi si lamaie pentru a asezona salatele si alte tipuri de mancaruri, insa numai cativa dintre noi suntem la curent ca, amestecand aceste doua ingrediente putem face minuni pentru sanatate....

Cand usturoiul si lamaia sunt combinate, poti reduce nivelul colesterolului din sange, poti imbunatati circulatia si poti curata cheagurile de sange de pe artere. Nivelul marit al colesterolului reprezinta rezultatul acumularii de colesterol LDL pe arterele principale, care poate cauza un atac de cord sau alte boli de inima.


Aceste boli pot fi tratate cu diferite medicamente chimice care se gasesc in farmacii, insa noi iti propunem metode naturale eficiente pentru a lupta impotriva lor, fara riscul unor efecte adverse.

Consumul regulat de usturoi si lamaie poate imbunatati sanatatea inimii tale, precum si circulatia.

Acestea sunt cele mai bune amestecuri pentru deblocarea arterelor:

RETETA 1

Ingrediente:

10 catei de usturoi

O lamaie

100 de ml de apa

Instructiuni:

Decojeste usturoiul si lamaia, apoi taie-le bucatele. Pune-le in blender, adauga apa si amesteca-le. Dupa ce s-a creat un fel de pasta, remediul este gata. Pune-l intr-un borcan si pastreaza-l la frigider.

Dozaj:

Consuma cate o lingurita din acest remediu in fiecare zi dimineata pe stomacul gol, pana cand se epuizeaza. Fa pauza o saptamana dupa care mai prepara inca o data amestecul si consuma-l pe tot din nou.

Acest tratament poate fi urmat de 3 ori pe an.

RETETA 2

Ingrediente:

- 15 catei de usturoi

- o radacina de 3-4 cm de ghimbir

- 150 de ml de otet de mere

- 200 de grame de miere

Instructiuni:

Pune otetul, usturoiul si ghimbirul curatat de coaja la blender. Dupa ce s-au omogenizat, adauga mierea si amesteca din nou. La final, adauga amestecul intr-un borcan si pastreaza-l la frigider.

Dozaj:

Consuma 3 lingurite din acest amestec inainte de fiecare masa pana la terminarea amestecului.

Acest tratament se poate urma de 2 ori pe an.

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…