Fenomen ciudat, ca triunghiul Bermundelor!

Dacă crezi că istoria despre triunghiul Bermudelor este un mit, privește acest

 video!




Probabil și tu ai auzit istoria triunghiului Bermudelor. Acest triunghi geografic este localizat între Puerto-Rico, Florida și Insulele Bermude și este caracterizat printr-o serie de anomalii. Astfel, încă Christofor Columb menționa faptul că busola lui funcționa defectuos când el traversa această zonă.
Totodată, în triunghiul Bermudelor au loc cu o frecvență destul de mare accidente aviatice și maritime. Despre accidentele aviatice fizicienii spun că ele sunt cauzate de aceleași deviații magnetice despre care vorbea pe timpul său Columb. Ce ține de accidentele maritime, unii oamenii de știință sunt de părere că navele dispar aici fără urmă din cauză că apa uneori devine mai puțin densă în aceste locuri, astfel încât nava se scufundă în câteva secunde fără a reuși să emită vreun semnal de alarmă.
Însă până acum nimeni nu a putut înregistra video vreo anomalie în triunghiul Bermudelor. De aceea îți vom propune spre vizualizare o altă anomalie, care a fost înregistrată pe camera de filmat de câțiva bărbați pe un râu din Lituania.
Acest vârtej de apă este extrem de ciudat și nu este clar cum el s-a format. Se creează impresia că sub apă există un gol imens care înghite atât apa cât și bucățile masive de gheață. Spune-ne în comentarii ce crezi despre natura acestui vârtej!
Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l prietenilor tăi!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…