Treceți la conținutul principal

Coronavirusul, cine la facut?

Top 3 conspirații perfect adevărate despre coronavirus

 ZoomTop 3 conspirații perfect adevărate despre coronavirus
Ai auzit multe despre coronavirus, dar nu știi ce e adevărat și ce nu? Tremuri la fiecare strănut cu muci care aterizează pe tine? Ți-e frică să pui mîna pe conspirații ca să nu te îmbolnăvești? Iată ce trebuie să știi.
1) Coronavirusul este creația lui George Soros care a eliberat virusul cu mîna lui din laboratorul ultrasecret pe care îl are în Wuhan. Cine crede asta? Oamenii scunzi care se îmbracă cu vestă și haine de camuflaj. Rapper-ii care au devenit ultrareligioși după ce s-au lăsat de droguri. Doamna Florica, vecina de la etajul 2 care are un băiat necăsătorit de 40 de ani care cîntă la oboi. Cît de adevărat este? Cu toate că George Soros și prietenii lui, masonii reptilieni, ne fac probleme în mod frecvent, fie provocînd încălzirea globală, fie provocînd cutremure, nu există nici o dovadă că virusul COVID-19 ar fi fost produs în laborator. În schimb, există foarte multe dovezi că zvonul a fost fabricat și distribuit pe canalele obișnuite de prietenii noștri de la Kremlin.
2) Coronavirusul a fost prevăzut de Nostradamus și de Baba Vanga – Cine crede asta? Toate gospodinele care se uită la Puterea dragostei. Oamenii cu înclinație spre Mercur în retrograd. Mătușa Dana cu care ești prieten pe Facebook. Cît de adevărat este? La fel de adevărat ca și restul predicțiilor lui Nostradamus. De exemplu, predicția că o să-ți găsești cheile pierdute de la casă. Sau predicția că o să se nască o pisică în stare să cînte la pian. Sau predicția că oamenii or să creadă în predicții. În realitate, ghici cine se distrează foarte tare împrăștiind acest zvon? Ai ghicit. Tot prietenii noștri ruși.
3) Coronavirusul se vindecă cu usturoi și ghimbir – Cine crede asta? Doamna Olivia. Toate profesoarele de yoga. Tanti aia de pe grupul de Facebook Jamilla Cuisine. Cît de adevărat este? Deși usturoiul și ghimbirul au mari cantități de vitamina C, antioxidanți și antiinflamatori, poate că nu-i totuși bine să te mulțumești doar c-o cură intensă de șaorma de la Dristor. Nu există nici o dovadă că te poți vindeca doar mîncînd usturoi și ghimbir, dar asta nu înseamnă că strică. Dimpotrivă, multe lucruri nu strică. Nu strică nici să te trosnești cu palincă de prune. Nu strică nici să te ascunzi de viruși într-o destinație exotică. Important e să te tratezi.

    1) Coronavirusul este creația lui George Soros care a eliberat virusul cu mîna lui din laboratorul ultrasecret pe care îl are în Wuhan. 
        Cine crede asta? 
        Oamenii scunzi care se îmbracă cu vestă și haine de camuflaj. 
        Rapper-ii care au devenit ultrareligioși după ce s-au lăsat de droguri. 
        Doamna Florica, vecina de la etajul 2 care are un băiat necăsătorit de 40 de ani care cîntă la oboi. 
        Cît de adevărat este? Cu toate că George Soros și prietenii lui, masonii reptilieni, ne fac probleme în mod frecvent, fie provocînd încălzirea globală, fie provocînd cutremure, nu există nici o dovadă că virusul COVID-19 ar fi fost produs în laborator. 
        În schimb, există foarte multe dovezi că zvonul a fost fabricat și distribuit pe canalele obișnuite de prietenii noștri de la Kremlin.

    2) Coronavirusul a fost prevăzut de Nostradamus și de Baba Vanga – 
        Cine crede asta? 
        Toate gospodinele care se uită la Puterea dragostei.
        Oamenii cu înclinație spre Mercur în retrograd. 
        Mătușa Dana cu care ești prieten pe Facebook. 
        Cît de adevărat este? 
        La fel de adevărat ca și restul predicțiilor lui Nostradamus. 
        De exemplu, predicția că o să-ți găsești cheile pierdute de la casă. 
        Sau predicția că o să se nască o pisică în stare să cînte la pian. 
        Sau predicția că oamenii or să creadă în predicții.
        În realitate, ghici cine se distrează foarte tare împrăștiind acest zvon? 
        Ai ghicit. Tot prietenii noștri ruși.

    3) Coronavirusul se vindecă cu usturoi și ghimbir – 
        Cine crede asta? 
        Doamna Olivia. 
        Toate profesoarele de yoga. 
        Tanti aia de pe grupul de Facebook Jamilla Cuisine.
        Cît de adevărat este? 
        Deși usturoiul și ghimbirul au mari cantități de vitamina C, antioxidanți și antiinflamatori, poate că nu-i totuși bine să te mulțumești doar c-o cură intensă de șaorma de la Dristor. 
        Nu există nici o dovadă că te poți vindeca doar mîncînd usturoi și ghimbir, dar asta nu înseamnă că strică. 
        Dimpotrivă, multe lucruri nu strică. 
        Nu strică nici să te trosnești cu palincă de prune. 
        Nu strică nici să te ascunzi de viruși într-o destinație exotică. 
        Important e să te tratezi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse