Sediul Romtelecom Falticeni, candva fala orasului azi, fără chiriaşi

Sediul Romtelecom Falticeni, fără chiriaşi

De    •   Publicat acum 7 ani, 9 iulie 2013   •   Fara comentarii
Romtelecom (3)Romtelecom, parte a grupului grec de telecomunicaţii OTE, nu găseşte chiriaşi pentru spaţiile comerciale de 774 de metri pătraţi din centrul Fălticeniului.
Incinta nu a stârnit interesul investitorilor, deşi modalităţile de promovare au fost intense, atât pe site-urile companiei, cât şi a unui cunoscut agent imobiliar.
Potrivit prezentării făcute de Romtelecom, clădirea din Piaţa Mihail Sadoveanu deţine atât spaţii comerciale, cât şi incinte birouri şi se află lângă instituţii ce oferă servicii bancare, într-o zonă cu trafic pietonal intens.
Facilităţile de care dispune clădirea sunt energie electrică, centrală proprie pe gaz, apă şi canalizare.
Suprafaţa disponibilă pentru închiriere este de 200 m.p. la subsol, 138 m.p. la parter, 102 m.p. la etajul întâi si 334 m.p. la mansardă.
Pe lângă sediul din Fălticeni, care nu apare pe site cu nici un fel de tarif, Romtelecom mai închiriază sediul central din Suceava ( 6 – 8 euro pe lună metrul pătrat ), cel din cartierul Obcine ( 5 – 7 euro ), birourile din Gura Humorului ( 4 – 6 euro ), un spaţiu comercial în Vatra Dornei ( 4 – 7 euro ) şi altul la Solca ( 2 – 4 euro ).
Dan PASCARU
Ziarul de pe Net
Share     Print       Email

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse