Coronavirus FITI ATENTI SI NU IGNORATI SIMPTOMELE

 FITI ATENTI SI NU IGNORATI SIMPTOMELE


Un cunoscut care face un master lucrând la spitalul din Shenzhen mi-a trimis cele de mai jos.  El este transferat acum să studieze virusul pneumoniei Wuhan.  Mi-a spus:

"Dacă ai nasul curgător și sputa când ai răceală, nu poți fi un nou purtător de pneumonie coronavirus, deoarece pneumonia coronavirus este o tuse uscată fără nasul curgător.  Acesta este cel mai simplu mod de a identifica.  
Vă rugăm să spuneți prietenilor dvs. că dacă aveți mai multe cunoștințe medicale, veți avea și mai mai multă conștientizare a identificării și prevenirii. 
  De această dată, virusul Wuhan nu este rezistent la căldură el va fi ucis la o temperatură de 26-27 de grade C.  
 
Prin urmare, bea mai multă apă fierbinte.  Puteți spune prietenilor și rudelor dvs. să bea mai multă apă caldă pentru a o preveni.  Du-te sub Soare.  A fost rece recent, consumul de apă caldă este foarte confortabil! 
Nu este numai un leac, ci este bun pentru organism în general.  A bea apă caldă este eficient pentru toți virușii.  Încercați să nu beți nimic cu gheață. Amintiți-vă asta!

 Sfatul medicului despre coronavirus:

 1. Are o dimensiune destul de mare (celula are aproximativ 400-500 nm diametru), astfel încât orice mască normală (nu doar caracteristica N95) ar trebui să o poată filtra.  Cu toate acestea, atunci când cineva infectat se strecoară în fața ta, va dura 3 metri (aproximativ 10 metri) înainte de a cădea la pământ și nu mai este aerian.

 2. Când virusul cade pe suprafața metalului, acesta va trăi cel puțin 12 ore.  Așa că amintiți-vă dacă intrați în contact cu orice suprafață metalică, spălați-vă repede și bine pe mâini cu săpun.

 3. Virusul poate rămâne activ pe țesătură timp de 6-12 ore.  Detergentul normal pentru rufe ar trebui să omoare virusul.  
Pentru îmbrăcămintea de iarnă care nu necesită spălare zilnică, o poți scoate sub soare pentru a ucide virusul.

 Despre simptomele pneumoniei cauzate de     
                                 Coronavirus:

 1. Va infecta mai întâi gâtul, astfel încât gâtul va avea senzația de durere uscată, care va dura 3 până la 4 zile

 2. Apoi virusul se va amesteca în lichidul nazal și va picura în trahee și va intra în plămâni, provocând pneumonie.  Acest proces va dura 5 până la 6 zile.

 3. Cu pneumonia, apar febră mare și dificultăți în respirație.  Congestia nazală nu este ca cea normală.  Vei simți de parcă te-ai înecat în apă.  Este important să mergi să solicitați asistență medicală imediată dacă simți asta.

 Despre prevenire:

 1. Cel mai obișnuit mod de a te infecta este prin atingerea lucrurilor în public, deci trebuie să te speli pe mâini frecvent.  Virusul poate trăi doar pe mâini timp de 5-10 minute, dar se pot întâmpla foarte multe în acele 5-10 minute (vă puteți freca ochii sau puteți alege nasul în mod nedorit).

 2. În afară de spălarea pe mâini frecvent, puteți gargara cu Betadine Sore Throat Gargle pentru a elimina sau a reduce la minimum germenii în timp ce acestea sunt încă în gât (înainte de a vă picura în plămâni).

 Oameni buni, aveți grijă suplimentară și beți multă apă.
 

Virus-free. www.avast.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse