IN TARA ORBILOR, CHIORU’ ESTE .... SEFUL STATULUI !!!


Tot ce am incercat sa scriem pe marginea acestei stupefiante realitati a iesit un haloimas (scuze, nu stiu cum se scrie asta in latineste)!!
 
Am ramas perplex, batut cu pumnul si in fata si in plex !!!
 
Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu !!! 
 
Vladimir din ce in ce mai Putzin
   (rogu-va cititi si noata)
 
 
 
Augustin Zegrean, posesorul unui certificat pentru grad de handicap ridicat                            
 
Curtea Constituţională, condusă de un judecător cu grave probleme de vedere
Curtea Constituţională, condusă de un judecător cu grave probleme de vedere
Preşedintele Curţii Constituţionale a României, Augustin Zegrean, are mari probleme cu vederea şi este obligat că evite „efortul ocular mare”. Acesta este posesorul unui „certificat de încadrare în grad de handicap” eliberat pe 8 aprilie 2009 de Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Conform certificatului, Augustin Zegrean se încadrează în gradul de handicap „accentuat”, iar termenul de valabilitate al acestuia este „permanent”. În documentul cu nr. 2151 emis de Consiliul Judeţean Bistriţa se arată: „Titularul prezentului certificat beneficiază de toate drepturile şi accesibilităţile prevăzute de Legea nr. 448/2006, republicată, cu modificările ulterioare, corespunzător gradului de handicap stabilit”.
Conform unor surse din domeniul protecţiei sociale, certificatul îi permite lui Augustin Zegrean să încaseze, anual, 28.080.000 de lei vechi şi să beneficieze, gratuit, de 12 bilete de călătorie cu trenul sau cu autobuzul. Totodată, posesorul unui astfel de certificat este scutit de plata impozitului pe venit.
Conform declaraţiei de avere publicate pe site-ul oficial al Curţii de Conturi, Augustin Zegrean câştigă, anual, 1,93 miliarde de lei din salarii,* iar din pensie obţine venituri de 1,28 miliarde* de lei. Din declaraţia de avere nu rezultă că Augustin Zegrean ar beneficia de ajutor de la stat pentru handicapul accentuat de care suferă.
Decizia Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Bistriţa-Năsăud eliberată pe numele lui Augustin Zegrean este însoţită de un document intitulat „Program individual de reabilitare şi integrare socială”. Din acesta reiese că preşedintele Curţii Constituţionale trebuie să meargă la „controale de specialitate” şi să evite „efortul ocular mare”.
Accesări: 3102
Sorin AvramPublicat acum 4 ore si 36 minute
Pentru conformitate: http://www.cotidianul.ro/curtea-constitutionala-condusa-de-un-judecator-cu-grave-probleme-de-vedere-188670/
Nota: * 1,93 mld + 1,28 mld  =  3,21 mld, care se pot scrie si asa: 3.210.000.000 lei vechi / 12 luni = 267.500.000 / 16.000.000(salariul mediu) = cam 16,7 salarii medii  
Alte articole scrise de Sorin Avram:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS