Slabeste fara sa te infometezi utilizand un simplu exercitiu japonez

Imbunatateste-ti postura, scapa de durerile de spate si slabeste fara sa te infometezi utilizand un simplu exercitiu japonez

Un articol de Cristian Iacov 

Majoritatea viseaza la un mod cat mai usor si rapid de a pierde in greutate, iar noi in mod constant ne spunem ca este imposibil. Pare prea simplu ca sa fie adevarat! 

Cu toate acestea, in ultimii 10 ani, un medic japonez, dr.Fukutsudzi, ajuta femeile sa piarda in greutate intr-un timp record. Cel mai interesant lucru este ca metoda sa de slabit este fara dieta sau exercitii epuizante si fara sa scoti bani din buzunar si pe langa slabit, te vei alege si cu o postura naturala a corpului dar si cu eliminarea durerilor de spate. 

Acest tratament miraculos este explicat in cartea sa, care dupa lansare a fost vanduta in peste 6 milioane de exemplare, asta doar in Asia. 

Citeste mai jos cum poti face acasa acest exercitiu simplu! 


In cartea sa, medicul japonez sustine ca nu este nevoie de unelte speciale pentru a face exercitiul, tot de ceea ce ai nevoie fiind: 

- un prosop mare si lat 

- o sfoara sau o panglica pentru a lega prosopul si pentru a-l face sub forma de rola 

- o suprafata plana 

- 15 minute pe zi din timpul tau pretios 

Dr. Fukutsudzi este un expert in problemele osului pelvian, el descoperind ca principala cauza a aparitiei grasimilor pe partea abdominala este variatia oaselor pelvine si a osului subcostal. 

Cand a descoperit legatura dintre aceste doua probleme, a conceput singur aceasta metoda pentru a realiza intr-un mod cat mai usor si rapid eliminarea excesul de grasime din jurul taliei. 

Metoda este foarte eficienta si foarte usor de pus in aplicare, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa stati intr-o simpla pozitie timp de 5 minute, de 3 ori pe zi. 

Iata cum reusiti sa stati in aceasta pozitie in mod corect: 

- Rulati prosopul si fixati-l fie cu o sfoara fie cu o panglica. 

- Asezati-l pe podea, apoi intindeti-va si dumneavoastra pe podea, avand grija ca prosopul sa vina exact deasupra fundului. Aveti grija sa alegeti un prosop suficient de lat, astfel incat sa depaseasca latimea corpului. 

- Tineti picioarele intinse, paralele cu podeaua si usor despartite, apoi atingeti cele doua varfuri ale degetelor mari, asa cum vedeti in imaginea de mai sus. 

- Intindeti mainile deasupra capului, mentinandu-le de asemenea paralele cu solul, apoi incercati sa atingeti varfurile degetelor mici 

Mentineti aceasta pozitie timp de 5 minute. Repetati exercitiul de 3 ori pe zi, atunci cand aveti timp. 

Desi poate parea simplu la prima vedere, va asigur ca nu este o pozitie confortabila, la inceput o sa vi se para dureros, insa dupa cateva zile de tratament, dupa ce oasele se vor aseza in pozitia lor naturala, acest exercitiu va fi o mare placere 

Sfat: 

- Dupa ce ati stat in aceasta pozitie, trebuie sa scoateti usor prosopul de sub spate si sa incercati sa nu va ridicati brusc. 

- Cel mai indicat ar fi ca dupa terminarea exercitiului sa va relaxati 2-3 minute la orizontala si dupa aceea sa va ridicati. 

Aceasta metoda inedita poate parea putin bizara la inceput, insa trebuie sa va ganditi ca nu aveti ce sa pierdeti daca o incercati si va asigur ca veti fi incantati dupa cateva sedinte mai ales atunci cand postura vi se va inbunatati si durerile de spate vor disparea. Pe langa acestea veti scapa de kilogramele in plus fara sa realizati cum s-a intamplat minunea. 

Nu uitati sa va masurati dimensiunea taliei inainte de inceperea acestei proceduri si dupa 5 zile sa va masurati din nou! Va asigur ca veti scapa de cel putin 2 cm din dimensiunea taliei! 

Poate suna incredibil dar nu mai stati pe ganduri, incercati-l, atat voi cat si familia sau prietenii vostri si va asigur ca nu veti regreta! 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 

Despre Autor: 
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+. - See more at: http://www.secretele.com/2015/07/imbunatateste-ti-postura-scapa-de.html#sthash.OtO35H8F.pgB6df4r.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…