Antibioticuă cel mai puternic, fără reţetă.
Antibiotic fără reţetă.
Supa de USTUROI - de 100 de ori mai puternica decat ANTIBIOTICELE
Universitatea din Washington declara, in urma unor studii de specialitate, ca usturoiul poate fi pana la de 100 de ori mai puternic decat antibioticele comune.
Raceala, gripa, dar si alte infectii pot fi usor tratate consumand supa de usutroi. In zilele noastre rezistenta la antibioticele uzuale a crescut foarte mult in popultie, in principal din cauza administrarii excesive. Foarte multe persoane iau antibiotice pentru infectii banale, astfel au ajuns ca aceste pastile sa nu isi mai faca efectul.
In schimb, antibioticele au multiple efecte nocive, unele dintre acestea crescand chiar riscul de cancer. De aceea oamenii au inceput sa se intoarca tot mai des la natura, apreciind tot mai mult remediile naturale care, nu de putine ori, se dovedesc a fi eficiente.
Universitatea din Washington a efectuat o serie de studii privind efectele unor alimente versus antibioticele uzuale, descoperind ca usturoiul prezinta efecte antibacteriene si antivirale incredibile.
Supa de USTUROI – reteta minune care vindeca
Ingrediente necesare (pentru o portie):
5 capatani de usutroi bio;
2 linguri de ulei de masline;
2 lingurite de unt;
2 capatani mari de ceapa rosie;
1 lingura de cimbru proaspat taiat sau o lingurita de cimbru uscat si dat la rasnita;
O ceasca de smantana;
O cana de supa de pui (250 ml);
O legatura de patrunjel;
O lingurita de busuioc uscat;
O ceasca de crutoane.
Se taie ingredientele marunt, mai putin painea si se pun la fiert in supa de pui. Cand au fiert bine, se amesteca supa la blender, devine cremoasa, apoi se adauga o ceasca de smantana si crutoanele, precum si verdeata proaspata daca doriti.
Mai exista o varianta in care usturoiul si ceapa se calesc in unt, insa nu va recomandam aceasta varianta daca doriti o inima sanatoasa. Untul adaugat in supa insa va oferi o aroma aparte, alaturi de uleiul de masline. Daca doriti ca aceasta supa sa fie dietetica, pentru ca tineti la silueta sau din alte motive va este recomandat sa evitati grasimile, puteti scoate din ingrediente untul si uleiul.
Aceasta supa se consuma seara, fierbinte, inainte de culcare, mai ales in perioadele de raceala sau in cazul unor infectii.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasati un comentariu