Aperitiv delicios

Pate din ouă – un aperitiv delicios și simplu

Orice masă festivă este incompletă fără aperitive. Astăzi echipa Bucătarul.tv îți oferă o rețetă delicioasă, fină și ușoară, care se și prepară foarte simplu. Pateul de ouă este o idee excelentă pentru un aperitiv versatil, întrucât poate fi servit atât ca umplutură pentru clătite sau coșulețe, cât și simplu – uns pe pâine. Este un deliciu absolut, cu minim de efort!

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 3 linguri de nuci mărunțite
  • ulei de măsline
  • sare după gust

MOD DE PREPARARE

  1. Puneți ouăle într-o cratiță cu apă rece. Aduceți la punctul de fierbere și mai fierbeți-le încă 10 minute.
  2. Tocați mărunt ceapa și căliți-o în ulei de măsline până se înmoaie. Mai lăsați-o la călit încă 5-7 minute, la foc mic. Spre final, adăugați usturoiul pisat.
  3. Turnați apă rece peste ouăle fierte, ca să se răcească mai rapid. Curățați-le și tăiați-le cuburi mari.
  4. Mărunțiți cu ajutorul blender-ului ouăle și ceapa. Apoi adăugați nucile uleiul de măsline în care ați prăjit ceapa.
  5. Mărunțiți ingredientele până obțineți o pastă omogenă.
  6. Adăugați sare după gust.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…