Aperitiv delicios
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
De la
George
Pate din ouă – un aperitiv delicios și simplu
Orice masă festivă este incompletă fără aperitive. Astăzi echipa Bucătarul.tv îți oferă o rețetă delicioasă, fină și ușoară, care se și prepară foarte simplu. Pateul de ouă este o idee excelentă pentru un aperitiv versatil, întrucât poate fi servit atât ca umplutură pentru clătite sau coșulețe, cât și simplu – uns pe pâine. Este un deliciu absolut, cu minim de efort!
INGREDIENTE
- 3 ouă
- 1 ceapă
- 2 căței de usturoi
- 3 linguri de nuci mărunțite
- ulei de măsline
- sare după gust
Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor
MOD DE PREPARARE
- Puneți ouăle într-o cratiță cu apă rece. Aduceți la punctul de fierbere și mai fierbeți-le încă 10 minute.
- Tocați mărunt ceapa și căliți-o în ulei de măsline până se înmoaie. Mai lăsați-o la călit încă 5-7 minute, la foc mic. Spre final, adăugați usturoiul pisat.
- Turnați apă rece peste ouăle fierte, ca să se răcească mai rapid. Curățați-le și tăiați-le cuburi mari.
- Mărunțiți cu ajutorul blender-ului ouăle și ceapa. Apoi adăugați nucile uleiul de măsline în care ați prăjit ceapa.
- Mărunțiți ingredientele până obțineți o pastă omogenă.
- Adăugați sare după gust.
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasati un comentariu