Aperitiv delicios

Pate din ouă – un aperitiv delicios și simplu

Orice masă festivă este incompletă fără aperitive. Astăzi echipa Bucătarul.tv îți oferă o rețetă delicioasă, fină și ușoară, care se și prepară foarte simplu. Pateul de ouă este o idee excelentă pentru un aperitiv versatil, întrucât poate fi servit atât ca umplutură pentru clătite sau coșulețe, cât și simplu – uns pe pâine. Este un deliciu absolut, cu minim de efort!

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 3 linguri de nuci mărunțite
  • ulei de măsline
  • sare după gust

MOD DE PREPARARE

  1. Puneți ouăle într-o cratiță cu apă rece. Aduceți la punctul de fierbere și mai fierbeți-le încă 10 minute.
  2. Tocați mărunt ceapa și căliți-o în ulei de măsline până se înmoaie. Mai lăsați-o la călit încă 5-7 minute, la foc mic. Spre final, adăugați usturoiul pisat.
  3. Turnați apă rece peste ouăle fierte, ca să se răcească mai rapid. Curățați-le și tăiați-le cuburi mari.
  4. Mărunțiți cu ajutorul blender-ului ouăle și ceapa. Apoi adăugați nucile uleiul de măsline în care ați prăjit ceapa.
  5. Mărunțiți ingredientele până obțineți o pastă omogenă.
  6. Adăugați sare după gust.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse

Maestrul și Margareta, serial online, SUBTITRAT! (toate 10 episoade)

Expresii, proverbe latine și traducerea acestora