cel mai puternic antibiotic natural
Acesta este cel mai puternic antibiotic natural al tuturor timpurilor- elimina toate infectiile din organism!
V-ati intrebat vreodata ce faceau oamenii in Evul Mediu pentru a se mentine sanatosi si pentru a se apara impotriva bolilor incurabile si epidemiilor vremii? Ei au baut acest tonic puternic! Aceasta bautura purificatoare este un antibiotic natural care distruge bacteriile Gram-pozitive si Gram-negative din organism. Este o bautura antivirala puternica, antifungica, antibacteriana si antiparazitara. Intareste sistemul imunitar, purifica sangele si imbunatateste fluxul de sange in glandele limfatice din tot corpul.
Care sunt ingredientele acestui tonic puternic?
Secretul potiunii magice consta in combinatia potrivita de ingrediente de inalta calitate, naturale si proaspete.
Turmericul: turmericul este una dintre cele mai bune mirodenii. Acest condiment portocaliu miracol ajuta la:
Secretul potiunii magice consta in combinatia potrivita de ingrediente de inalta calitate, naturale si proaspete.
Turmericul: turmericul este una dintre cele mai bune mirodenii. Acest condiment portocaliu miracol ajuta la:
• curatarea organismului
• reducerea inflamatiilor
• uciderea bacteriilor si ciupercilor
• protejarea impotriva cancerului
• mentinerea sanatatii inimii
• mentinerea sanatatii creierului
• depresie
• reducerea inflamatiilor
• uciderea bacteriilor si ciupercilor
• protejarea impotriva cancerului
• mentinerea sanatatii inimii
• mentinerea sanatatii creierului
• depresie
Ghimbirul este cel mai bun prieten al turmericului cu proprietati benefice similare. El este:
• anti-inflamator
• antifungic
• antibacterian
• bun in reducerea durerii din muschi
• bun in ameliorarea ametelii
• excelent in imbunatatirea sanatatii inimii
• excelent in reducerea nivelului de zahar din sange
• un bun ameliorator al digestiei
• anti-inflamator
• antifungic
• antibacterian
• bun in reducerea durerii din muschi
• bun in ameliorarea ametelii
• excelent in imbunatatirea sanatatii inimii
• excelent in reducerea nivelului de zahar din sange
• un bun ameliorator al digestiei
Usturoiul este un antibiotic puternic, care contine bacterii vii. Acest aliment utilizat pe scara larga este:
• antibiotic
• excelent in vindecarea ciupercilor
• un instrument puternic impotriva multor boli
• excelent in imbunatatirea sanatatii inimii
• un factor de reglare a tensiunii arteriale
• plin cu antioxidanti care imbunatatesc sanatatea oaselor.
• antibiotic
• excelent in vindecarea ciupercilor
• un instrument puternic impotriva multor boli
• excelent in imbunatatirea sanatatii inimii
• un factor de reglare a tensiunii arteriale
• plin cu antioxidanti care imbunatatesc sanatatea oaselor.
Ceapa este foarte asemanatoare cu usturoiul si impreuna sunt perechea perfecta pentru a proteja corpul. Ce face ceapa?
• regleaza nivelul de zahar din sange
• amelioreaza inflamatia in organism
• ajuta la producerea de colesterol bun
• este un puternic antibiotic
• protejeaza impotriva radicalilor liberi
• regleaza nivelul de zahar din sange
• amelioreaza inflamatia in organism
• ajuta la producerea de colesterol bun
• este un puternic antibiotic
• protejeaza impotriva radicalilor liberi
Hreanul este un medicament puternic, mai ales pentru sinusuri si plamani. Acest aliment:
• deschide canalele sinusurilor
• ajuta cu raceala si gripa
• este un excelent antibiotic
• ajuta la purificarea urinei
• protejeaza impotriva cancerului
• deschide canalele sinusurilor
• ajuta cu raceala si gripa
• este un excelent antibiotic
• ajuta la purificarea urinei
• protejeaza impotriva cancerului
Ardeii iuti:
• au proprietati anti-inflamatorii
• sunt buni pentru sanatatea cardiovasculara
• calmeaza durerile
• ajuta sistemul imunitar
• ajuta in cazurile de constipatie
• reduc riscul de diabet zaharat de tip 2
• ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase
• au proprietati anti-inflamatorii
• sunt buni pentru sanatatea cardiovasculara
• calmeaza durerile
• ajuta sistemul imunitar
• ajuta in cazurile de constipatie
• reduc riscul de diabet zaharat de tip 2
• ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase
Si in cele din urma, ingredientul principal este – otetul de mere
• reduce colesterolul
• ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange
• ajuta la dezinflamare in cazul congestiei nazale si a gatului
• imbunatateste digestia
• ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase
• ridica nivelul de energie
• mentine prospetimea respiratiei dumnavoastra si face ca zambetul sa va fie mai luminos
• reduce colesterolul
• ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange
• ajuta la dezinflamare in cazul congestiei nazale si a gatului
• imbunatateste digestia
• ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase
• ridica nivelul de energie
• mentine prospetimea respiratiei dumnavoastra si face ca zambetul sa va fie mai luminos
Acum, ca stiti ingredientele potiunii magice, este timpul sa-l preparati.
Reteta acestui puternic tonic:
Ingrediente:
• 2 lingurite de pudra de turmeric sau doua radacini
• 700 ml otet de cidru de mere
• 1/4 ceasca usturoi tocat marunt
• 1/4 ceasca ceapa tocata marunt
• 2 ardei iuti proaspeti
• 1/4 ceasca ghimbir ras
• 2 linguri de hrean ras
Ingrediente:
• 2 lingurite de pudra de turmeric sau doua radacini
• 700 ml otet de cidru de mere
• 1/4 ceasca usturoi tocat marunt
• 1/4 ceasca ceapa tocata marunt
• 2 ardei iuti proaspeti
• 1/4 ceasca ghimbir ras
• 2 linguri de hrean ras
Indicatii:
1. Adaugati toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia otetului si amestecati.
2. Se transfera amestecul intr-un borcan.
3. Turnati otetul peste amestec. Cel mai bun raport este: 2/3 ingrediente uscate si 1/3 otet.
4. Se inchide borcanul si se agita bine.
5. Pastrati amestecul intr-un loc uscat si racoros aproximativ 2 saptamani. Se agita timp de cateva ori pe zi.
6. Dupa doua saptamani stoarceti amestecul.
7. Ce ramane dupa stors, puteti folosi la gatit ca un condiment.
1. Adaugati toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia otetului si amestecati.
2. Se transfera amestecul intr-un borcan.
3. Turnati otetul peste amestec. Cel mai bun raport este: 2/3 ingrediente uscate si 1/3 otet.
4. Se inchide borcanul si se agita bine.
5. Pastrati amestecul intr-un loc uscat si racoros aproximativ 2 saptamani. Se agita timp de cateva ori pe zi.
6. Dupa doua saptamani stoarceti amestecul.
7. Ce ramane dupa stors, puteti folosi la gatit ca un condiment.
Avertizare:
Acest amestec este foarte puternic, astfel incat trebuie acordata atentie la cat de mult beti. Dupa ce beti acest amestec, cel mai bine este sa mancati o felie de lamaie sau de portocala. Cel mai bine este sa consumati din acest amestec o lingurita pe zi.
Acest amestec este foarte puternic, astfel incat trebuie acordata atentie la cat de mult beti. Dupa ce beti acest amestec, cel mai bine este sa mancati o felie de lamaie sau de portocala. Cel mai bine este sa consumati din acest amestec o lingurita pe zi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasati un comentariu