Ceaiul de ghimbir, preparare corecta, beneficii


Imagini pentru ceai de ghimbir

Ceaiul de ghimbir acţionează eficient asupra depozitelor de grăsime. Consumat cu regularitate, accelerează metabolismul şi topeşte celulele adipoase. Ceaiului de ghimbir calmează durerile de cap prin efectul unor principii cu efect antiinflamator din ghimbir. Oamenii de ştiinţă susţin că ceaiul de ghimbir scade riscul de cancer de colon şi ovarian şi slăbeşte rezistenţă celulelor canceroase la tratamentele specifice, în special la chimioterapie.
Ceaiul de ghimbir este un tonic general pentru organism, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi previne apariţia bolilor cardiace, iar peste toate acestea se adaugă şi recunoascuta capacitate a ghimbirului de a combate senzaţia de greaţă, inclusiv a greturilor din timpul sarcinii.
Spală bine o rădăcina proaspătă de ghimbir. Da rădăcina prin răzătoarea cu găuri mari. La o cană de ceai ai nevoie de circa două linguriţe cu vârf de răzătură de ghimbir. Pune aceată cantitate într-un vas, adaugă o cană şi jumătate de apă rece şi pune la fiert. După ce începe să clocotească, acoperă şi lasă la foc mic încă 10 minute.
Ceaiul rezultat este foarte aromat, uşor iute, dar foarte plăcut la gust. Poţi adaugă puţină miere şi suc de lămâie. Restul ghimbirului ras se poate păstra în congelator în cantităţi porţionate pentru câte o cană de ceai, că să-l ai uşor la îndemână. Ghimbirul îngheţat se pune direct în apă la fiert.
- See more at: https://www.realitatea.net/asa-se-prepara-corect-ceaiul-de-ghimbir-toata-lumea-face-aceasta-mare-greseala_1961582.html#sthash.oiJiO82J.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…