RevenueHits

Breaking News
Loading...
sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Legile Karmice…

21:42

1441353_257478131071012_345507361_nCea mai importanta lege karmica: „Culegi ceea ce semeni.” Aceasta lege mai este cunoscuta si ca”Legea cauzei si efectului.” Ceea ce dam Universului, primim inapoi. Daca ceea ce ne dorim este Fericire, Iubire, Pace, Prietenie….Atunci ar trebui sa fim fericiti, iubitori si adevarati prieteni.

A doua lege karmica:
Legea creatiei-Viata nu se intampla pur si simplu, suntem coparticipanti. Suntem unul cu Universul, inauntru si in afara. Tot ceea ce ne inconjoara ne da indicii cu privire la interiorul nostru. Fii tu insuti si inconjoara-te de acele lucruri pe care le vrei prezente in viata ta.

A treia lege karmica: 
Legea umilintei – Daca vedem intr-o persoana o trasatura pe care o gasim negativa, atunci nu suntem noi insine concentrati la un nivel mai inalt al existentei.

A patra lege karmica:
Legea evolutiei -„Oriunde ajungi, acolo trebuie sa fii.”- Pentru noi a creste, a evolua in Spirit inseamna schimbarea. Nu trebuie sa-i schimbam pe cei din jurul nostru, sau locurile, ci pe noi insine. Cel mai mare dar care ne este dat este chiar lumea noastra interioara si singurul factor pe care il putem cu adevarat controla. Daca ne schimbam pe noi insine in adancul sufletului, viata va urma cursul pe care noi il imprimam si se schimba de asemenea.

A cincea lege karmica:
Legea responsabilitatii- Ori de cate ori se intampla ceva negativ, inseamna ca e ceva rau in mine. Noi oglindim ceea ce ne inconjoara si ceea ce ne inconjoara ne oglideste pe noi. Acesta este
Adevarul Universal- trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce se intampla in viata noastra.

A sasea lege karmica:
Legea conexiunii- Chiar daca ceva ce facem pare irelevant si pare fara sens, de fapt chiar are un sens- fiindca in Univers totul este conectat. Fiecare pas duce catre alt pas si asa mai departe. Nici primul pas si nici urmatorul pas nu sunt de importanta mai scazuta, pentru ca de fiecare am avut nevoie ca sa indeplinim un scop.

Trecut- prezent – viitor, toate sunt conectate.

A douasprezecea lege karmica:
Legea semnificarii si inspiratiei – Primesti ceea ce oferi. Adevarata valoare a ceea ce traiesti este rezultatul energiei pe care tu o investesti in acel ceva si ce semnificatie dai chiar tu acelei trairii.
Orice contributie personala la viata ta este de asemenea o contributie personala la intreg. Ceea ce aduci in viata ta din iubire, inspira de asemenea intreg Universul.

A saptea lege karmica:
Legea concentrarii -Nu te poti gandi la doua lucruri in acelasi timp. Atunci cand ne focusam asupra valorilor noastre spirituale, este imposibil sa avem ganduri de joasa factura cum ar fi mania, suferinta sau invidia.

A opta lege karmica:
Legea generozitatii si ospitalitatii -Daca tu crezi ca ceva este adevarat, atunci la un moment dat in viata ta vei fi chemat sa demonstrezi acel adevar particular. Este un moment cand trebuie sa punem in practica ceea ce am invatat.

A noua lege karmica:
Legea lui AICI si ACUM – Daca ne intoarcem mereu in trecut nu reusim sa fim in totalitate in prezent – AICI si ACUM. Ganduri vechi, patternuri vechi de a gandi si de a actiona, visuri vechi….Ne impiedica sa avem visuri noi si sa descoperim lumi si oameni noi.

A zecea lege karmica:
Legea schimbarii – Istoria se repeta pana cand ne invatam lectia si pana cand ne dam seama ce trebuie sa schimbam in drumul nostru.

A unsprezecea lege Karmica:
Legea rabdarii si recompensei – Adevarata bucurie vine dupa ce facem ceea ce trebuie sa facem si avem rabdare, constienti ca ceea ce ne dorim se va materializa la momentul oportun.

A douasprezecea lege karmica:
Legea semnificarii si inspiratiei – Primesti ceea ce oferi. Adevarata valoare a ceea ce traiesti este rezultatul energiei pe care tu o investesti in acel ceva si ce semnificatie dai chiar tu acelei trairii.
Orice contributie personala la viata ta este de asemenea o contributie personala la intreg. Ceea ce aduci in viata ta din iubire, inspira de asemenea intreg Universul.
(sursa- Garbo)

Sa va fie de folos oameni frumosi!

Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita
http://www.luminasufletuluitau.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

 
Toggle Footer