RevenueHits

Breaking News
Loading...
duminică, 19 martie 2017

Guta tratata naturist!

14:35

Tratament natural pentru eliminarea acidului uric din articulaţii!

Băutura pe care ţi-o vom prezenta în continuare ajută la eliminarea acidului uric acumulat în articulaţii şi ţesuturile cartilaginoase. Remediul lichid este foarte bun pentru detoxifiere şi reduce eficient inflamaţia.

cum sa scapi de durerile articulare

Mod de preparare

Ca să prepari băutura, ai nevoie doar de un castravete (de mărime medie), o bucată de rădăcină de ghimbir (3 cm), o felie de lămâie şi o rădăcină de țelină. Spală bine ingredientele, apoi taie-le în bucăți mici.

Pune legumele în robotul de bucătărie şi pasează-le la turaţie mare timp de câteva minute.

Adaugă puțină apă ca să devină mai subțire. Cel mai indicat este consumi câte o jumătate de pahar din băutura obţinută de două ori pe zi până la ameliorarea simptomelor artritice. Este posibil ca, în primele zile de tratament, să resimţi dureri uşoare în articulaţiile bolnave, ceea ce este perfect normal; durerile uşoare indică faptul că băutura îşi face efectul. 


Cum acţionează băutura-miracol?

Amestecul lichid prezentat aici întăreşte sănătatea pe mai multe planuri. Pe lângă proprietăţile sale antiinflamatorii puternice, acesta are şi un efect de alcalinizare a articulaţiilor bolnave. Cel mai indicat este să consumi băutura la temperatura camerei.

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

 
Toggle Footer