Tara nenorocita...de-o pereche potrivta!


... neliniştea noastrã ... !!!
Dacã vrem sã înțelegem ce i se întâmplã României din 2005 încoace, personajul-cheie este Monica Luiza Macovei. Ea este sursa schimbãrilor care au fãcut posibile abuzurile incredibile din acești ani,...  jaful din bani publici prin intermediul ANRP, ... MCV, ... refuzul de a fi primiți în spațiul Schengen, ... distrugerea clasei politice, per total, și golirea de conținut a democrației.
Cum a ajuns aceastã femeie, de o rãutate înspãimântãtoare, sã domine atâția ani destinul unei națiuni, cum nici staliniștii veniți pe tancurile sovietice (unii la propriu !!!) n-au fãcut-o ? ... Al cui instrument a fost, pânã la urmã ?! ... Instrumentul rãzbunării unei pãrți a vechii Securitãți, alungatã de la butoane dupã 1989 ?!! ... Instrumentul unor forțe externe, nu neapãrat statale, la început, care urmãreau foloase materiale substanțiale ?!?!? ... A fost recrutatã de unul sau mai multe servicii de informații din exterior, interesate sã controleze România atât în jocurile de putere regionale, cât și la nivelul UE, ținând cont de mãrimea dreptului de vot, rezultat al mãrimii ei, ca națiune ???
Cum a ajuns sã reprezinte un procuror comunist o organizație gen „APADOR-CH" ?! ... Totul pare sã fi început în 1992, odatã cu masteratul de doi ani, fãcut la Budapesta, la  „Universitatea Central Europeanã", organizatã și finanțatã de Söros.  Din acel moment începe un formidabil efort de a o impune în viața politicã internã, prin intermediul ONG-urilor. Gãsiți amănunte în biografia ei romanțatã - și PERFECT FALSIFICATÃ (!!!) - de pe Wikipedia. Cele mai multe din ONG-urile alea care au propulsat-o, sunt sucursale ale unor servicii secrete din strãinãtate, și sunt finanțate „pe fațã" din bani publici.
Au existat încercãri de a prezenta celor de afarã adevãrata fațã a Monicãi Macovei, minciunile și golurile din biografie. Pe Rodica Stãnoiu acest gest era sã o coste libertatea. Pe alții, se pare, i-a costat cariera, poate și libertatea. Oricum, are o listã de astfel de "crime" la activ, inclusiv folosind arhiva SIPA.
În biografie, momentul în care devine ministru al justiției în „guvernul Tãriceanu" sunã așa : "În ziua de 25 decembrie 2004, Macovei era la Breaza, cu pãrinții și cu fiul ei. Se întorsese pentru vacanțã din Bosnia. Conform propriei mãrturii, a fost sunatã insistent toatã dimineața de un numãr necunoscut și când a rãspuns într-un final, a fost uimitã cã vorbea cu președintele proaspãt ales, Traian Bãsescu. Acesta i-a cerut sã accepte portofoliul justiției în „guvernul Tãriceanu", care avea sã fie anunțat a doua zi. ... [7]
Macovei s-a consultat cu douã persoane, cu Manuela Ștefãnescu, de la APADOR-CH, care a sfãtuit-o sã nu pãrãsească societatea civilã, și cu Alina Mungiu-Pippidi, care a îndemnat-o pe un ton imperativ sã accepte. În aceeași zi, Macovei a condus pânã la București, unde s-a întâlnit cu Bãsescu.[7][8]
Pe 26 decembrie 2004, Cãlin Popescu Tãriceanu a anunțat componența guvernului.[10]
Pe 29 decembrie noul cabinet a depus jurãmântul. Traian Bãsescu i-a mulțumit personal în alocuțiunea sa : „O mențiune specialã fac pentru ministrul Justiției. Îi mulțumesc doamnei Monica Macovei cã a acceptat sã fie membrã a Guvernului României, dânsa fiind un om neangajat politic. Am dorit ca prin desemnarea ei în funcția de Ministru al Justiției sã dãm Justiției un semnal de neangajare politicã. Eu cred cã Justiția trebuie sã înțeleagã cã, începând de astãzi, nu mai este o anexã a politicienilor, ci este în slujba legii."[11]
Dupã ceremonie, în aceeași zi ni s-a spus " ... plecați fiecare la minister și preluați ministerul." ... Nu-i cunoșteam pe colegii de cabinet. „Concret, cum faci sã preiei un minister (?)", am întrebat eu. Și mi s-a spus : "Du-te și preia". Aveam și serviciul secret SIPA. Și întreb : (...) pãi și un serviciu secret cum se preia ? ... Concret. Așa cã m-am suit tot în mașina asta, împreunã cu Renate Weber care fusese numitã consilierã la Cotroceni, și l-am sunat pe Cristian Diaconescu, care era ministrul Justiției. [...] am intrat în birou, unde mã aștepta Diaconescu, cu care am stat de vorbã jumãtate de orã. Mi-a dat un sfat : "... sã nu semnezi fãrã sã te uiți înainte"." ... [7]
Ce nu se spune în aceastã însãilare, care este numele personajului care a pus-o pe Macovei pe lista Guvernului. Sã fim serioși ! ... Bãsescu avea, atunci, o singurã țintă : πzda Elenei Udrea !!! ... Cine este, deci, personajul ?! Sigur nu este din Servicii, pen' cã acestea au avertizat asupra individei, și a consecințelor ascensiunii sale la putere. S-ar pãrea cã și-au și"luat-o" pentru asta, vezi ascensiunea lui Coldea, care și ea trebuie „autopsiatã" !!!
Ce rol a jucat în acest context Franco Frattini  ? ... Viteza cu care au fost adoptate, dupã numirea ei, schimbãrile la legile Justiției, dar și la legile proprietãții, dovedește premeditarea. Nu dezbatere publicã, nu "cîinele OeNGist de pazã al democrației", ... NIMIC !!! ... O unanimitate de care nici Ceaușescu n-a avut parte !!! ... Ce rol a jucat legãtura ei cu Biserica Greco-Catolicã, pe care a reprezentat-o în procesele de recuperare a proprietãților trecute la BOR dupã 1948 ?
Cum se face cã aceastã individã se bucurã de un statut de imunitate, și de impunitate, de care nu se bucura / bucurã nici mãcar Bãsescu, sau Coldea, care au mai fost deranjați, fie și demonstrativ, de dragul "egalitãții în fața legii" ?!! ... Ce rol au jucat serviciile secrete românești "reformate" (?!?!?) de Bãsescu, cu ajutor american, în protejarea și promovarea ei la Bruxelles ?!! ... Cum a ajuns Kövesi în atenția lui Macovei ?!! ... Cine i-a pus-o în brațe pe „Zeița Anticorupției" ?!?!?
Sunt lucruri care trebuie lãmurite. Urgent. Și demontat acest mecanism al rãului, intern și de la Bruxelles, care face atâtea pagube României. Iar Bãsescu, Tãriceanu, Maior, Mihai Rãzvan Ungureanu și alții, implicați în susținerea acestei ticãloase / jagardele / janghine împutite, au de dat explicații. Inclusiv în fața legii ! ... PENTRU ÎNALTÃ TRÃDARE !!!
Dar, nu se mai fac minuni în ziua de azi ...
Da, suntem o țarã bolnavã cu foarte puţine şanse de însãnãtoşire ... !!!
****************************** **********
O zi frumoasã vã doresc,
         Ghe.   Matei
                                                 





Virus-free. www.avg.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse