VINDECA PARTIAL SAU TOTAL CANCERUL! 30 DE ALIMENTE PUTERNICE


LISTA PE CARE MAFIA MEDICALA N-AR VREA S-O STITI: 30 DE ALIMENTE PUTERNICE CARE PREVIN SI VINDECA PARTIAL SAU TOTAL CANCERUL!



VINDECA PARTIAL SAU TOTAL CANCERUL!
 MERITA CITITA.....
 


Cancerul este maladia timpurilor moderne, ce implica dezvoltarea anormala a celulelor, cu potential de a invada sau a se raspandi in alte parti ale corpului. Medicina moderna trateaza cancerul printr-o combinatie de radioterapie, operatii si chemoterapie.Insa, se stie ca industria cancerului este una extrem de avantajoasa pentru marile corporatii farmaceutice, valorand cateva sute de miliarde de dolari anual. De aceea, se naste intrebarea daca "Big Pharma" chiar isi doreste vindecarea totala a celor bolnavi de cancer, sau doar ameliorarea simptomelor, pentru a obtine cat mai mult profit? Exista insa o multime de alimente care s-au dovedit a fi mai eficiente in combaterea si chiar vindecarea cancerului decat tratamentul conventional al medicinii moderne. In acest articol, se va incerca o sinteza a acestor alimente anti-cancer:

1) Mamaliga. Mamaliga poate reduce riscul de a face cancer, asa cum releva un studiu realizat de oamenii de stiinta americani. Si asta se datoreaza efectului anti-oxidant pe care il are porumbul, dar si a continutului mare de beta-cryptoxanthin.
2) Alimente ce contin vitamina C. Cercetatorii de la Universitatea din Salford din Marea Britanie au descoperit ca utilizarea vitaminei C a inhibat cresterea celulelor canceroase in laborator. Vitamina C a aratat, de asemenea, o potenta care a fost de 10 ori mai mare decat cea a medicamentului experimental 2-DG in acest proces, au spus
cercetatorii. Constatarile au fost publicate in revista "Oncotarget".Potrivit cercetatorilor, vitamina C "extermina" celulele canceroase prin blocarea unui proces numit glicoliza. Procesul este responsabil pentru metabolismul glucozei, iar inhibarea acestuia impiedica mitocondriile sa obtina energie esentiala pentru supravietuire. Folosirea vitaminei C ca tratament adjuvant la chimioterapie poate prezenta o alternativa in declinul tumorii si in continuarea progresiei cancerului. 
Cercetatorul Dr. Gloria Bonuccelli a spus ca descoperirile sugereaza ca vitamina C este un candidat promitator pentru tratamentul cancerului. "Ne-am uitat la modul in care vizeaza celulele canceroase o gama larga de substante naturale, dar, de departe, cele mai interesante sunt rezultatele cu vitamina C. Vitamina C este ieftina, naturala, netoxica si usor accesibila, astfel incat aceasta este o arma potentiala in lupta impotriva cancerului".
3) Alimente cu pH alcalin. pH-ul nostru este masurat pe o scala de la 0 la 14, 0 fiind cel mai acid, iar 14 fiind cel mai alcalin. Pentru a transporta oxigen in tot corpul, sangele nostru are nevoie de a mentine un nivel de pH de aproximativ 7,35. Chiar daca corpurile noastre pot stoca multe rezerve alcaline, daca mancati alimente procesate si pline de chimicale, rezervele dvs. de substante alcaline s-au epuizat.Dupa cum Keichi Morishita explica in cartea sa "Adevarul ascuns despre cancer", atunci cand pH-ul sangelui devine prea acid, corpul va muta substantele acide din sange in celule, permitand sangelui sa revina la un nivel de pH de 7,35. Ca urmare, aceste celule vor deveni prea acide si, in unele cazuri, ele mor. Celulele care supravietuiesc devin celule anormale, transformandu-se in celule „maligne", care vor creste in mod continuu.Principiul terapiei alcaline este foarte simplu: se incepe o dieta cu alimente alcaline, pentru a scade nivelul pH-ului acid din organism si astfel a combate cauza cancerului. Dar, dieta alcalina este optima pentru sanatatea dumneavoastra, chiar daca nu suferiti de cancer. In general, regula 80/20 se crede a fi ideala: 80% alimente alcaline si 20% alimente acide. Pentru a mentine pH-ul ideal, dieta trebuie sa fie formata din: verdeturi organice, ierburi si condimente, radacinoase, ceapa, usturoi, praz si arpagic, brocoli, conopida, varza, fasole, linte, mazare, nuci, seminte, orez.
4) Bautura vitaminizanta cu sfecla, morcovi si catina. Fructul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesele si o cantitate de zece ori mai mare decat citricele. Pe langa o sursa bogata de vitamina A, morcovii ajuta la prevenirea cancerului, au efect anti-imbatranire, te ajuta sa ai o piele frumoasa si o vedere mai buna. Cat despre sfecla rosie, ce mai putem spune? Aceasta este un veritabil medicament oferit de natura.
5) Ghimbirul. Cercetari recente au aratat ca, printre numeroase alte calitati de promovare a sanatatii, ghimbirul poate fi de pana la 10.000 de ori mai eficient in lupta impotriva cancerului decat chimioterapia. Studiul din 2015, intitulat "6-Shogaol inhiba celulele canceroase (…)", spune ca 6-shogaol, un constituent al radacinii de ghimbir, are puternice actiuni anti-canceroase asupra celulelor stem canceroase; acel studiu a mai constatat ca efectele anti-canceroase ale lui 6-shogaol sunt non-toxice pentru celulele non-canceroase – o diferenta cruciala fata de tratamentele conventionale pentru cancer, care nu prezinta acest tip de citotoxicitate selectiva si, prin urmare, poate face mult rau pacientilor. Sursa acestui studiu poate fi citita integral pe site-ul journals.plos.org.
6) Turmericul (curcuma). Turmericul (sau curcuma / curcumina) a fost mult timp unul dintre cele mai pretuite condimente din Orient. Proprietatile terapeutice ale curcumei au fost cunoscute de milenii, numai ca recentele descoperiri ale condimentului portocaliu il face ca acesta sa fie,  de asemenea, un aliat puternic in prevenirea si tratarea cancerului.Iata ce scrie pe site-ul TheTruthAboutCancer.com: " Ingredientul activ al turmericului este un compus numit curcumina. Studiile au aratat ca aceasta curcumina poate ajuta la prevenirea mai multor forme de cancer, inclusiv cancer de san, de plaman, stomac, ficat sau colon. Datorita proprietatilor anti-inflamatorii si antioxidante, turmericul opreste dezvoltarea cancerului, prin interferarea cu aspectele de semnalizare celulara ale bolii cronice". Proprietatile aproape miraculoase ale curcuminei "ucid inteligent", adica lucreaza pentru a inhiba cresterea tumorilor si raspandirea cancerului la nivel celular.curcumina are capacitatea dovedita de laboratoare pentru a inhiba cancerul, printr-o enzima speciala (COX-2) care impiedica alimentarea cu sange a celulelor canceroase, care opresc metastazele (raspandirea cancerului de-a lungul organelor corpului) si care previn regenerarea celulelor canceroase.
7) Morcovul. O femeie care a fost diagnosticata cu o boala extrem de grava – cancer de colon, ultimul stadiu, maladia raspandindu-se si catre plamani, a scapat de aceasta maladie printr-un remediu simplu, dar foarte eficace: sucul de morcovi! Un singur compus – numit falcarinol – distruge celulele canceroase si apare in mod natural in morcovi, aceste banale legume pe care le ai mereu in bucatarie. Femeia, pe nume, Ann Cameron, s-a informat in acest sens si a reusit sa scape de aceasta boala crunta folosindu-se de morcovi, fara chimioterapie, radiatii sau alte modificari dietetice drastice.
8 ) Tamaia. Tamaia e cunoscuta de mult timp, inca din antichitate.Oamenii de stiinta au constatat ca tamaia poate lupta cu succes si impotriva cancerului. Cercetarea sugereaza ca ar putea fi mai puternica decat chimioterapia,
deoarece nu distruge tesuturile sau celulele sanatoase, nu produce efecte secundare si este capabila de a distruge celulele canceroase rezistente la chimioterapie.Astfel, cercetatorii de la Universitatea din Leicester au constatat ca rasina din care se obtine tamaia contine un compus chimic, acid acetil -11-ceto-beta-boswellic (AKBA), care are potentialul de a distruge celulele canceroase. Cercetatorii spun ca AKBA poate fi foarte de mare succes in tratamentul cancerului de san, de prostata, a cancerului ovarian si a cancerului de colon. AKBA este foarte eficient in tratamentul cancerului ovarian, ultimul stadiu, care este extrem de dificil de tratat. "Dupa un an de studiere a compusului AKBA, fata de celulele de cancer ovarian in vitro, am fost in masura sa demonstram ca el este eficient in uciderea celulelor canceroase. Aceasta constatare are un potential enorm pentru a fi dezvoltat in viitor un alt tratament pentru cancerul ovarian", a declarat Kamla Al-Salmani, doctorand la Departamentul universitatii de Studii Oncologice si Medicina Moleculara.) Sfecla rosie. Sucul de sfecla, la fel ca si sfecla cruda, consumata in salate, sunt printre cele mai bune alimente pentru prevenirea bolii canceroase. Vitaminele (C, A, B1, B2), fibrele insolubile, flavonoidele continute de aceasta leguminoasa sunt tot atatea remedii antitumorale, efectele lor benefice fiind resimtite mai ales atunci cand sunt administrate pe termen lung si din surse naturale.
Cercetarile despre efectele extraordinare ale sfeclei rosii in cancer le datoram unui om de stiinta maghiar, Alexander Ferenczi, care, incepand din 1950 si pana in anii 80, a facut un numar impresionant de studii pe animale de experienta si pe pacienti umani, care au demonstrat ca sfecla rosie are efecte antitumorale puternice. Studiile sale, publicate in prestigioase reviste de specialitate, au demonstrat fara dubiu ca radacina de sfecla rosie are efecte antitumorale, mai ales administrata cruda sub forma de suc si in salate. In practica, administrarea sucului de sfecla a dat cele mai bune rezultate in combaterea cancerului pulmonar, gastric, hepatic. De asemenea, sucul si salata de sfecla rosie sunt utile in profilaxia formelor de cancer hormono-dependente, cum ar fi cel testicular, de prostata sau la san.
10) Uleiul de nuci de cocos. Un studiu publicat in revista "Cancer Research" (vedeti linkul AICI), de catre cercetatorii de la Universitatea din Adelaide, a descoperit ca exista o componenta activa anti-canceroasa in uleiul de cocos, acidul lauric.Cercetatorii au descoperit ca aceasta componenta extermina complet mai mult de 90 la suta din celulele cancerului de colon, dupa doar doua zile de tratament. Prin urmare, studiul sustine ca acidul lauric pot induce moartea celulelor canceroase, atat in vitro cat si in vivo. Pentru acest studiu, cercetatorii au folosit celulele intestinale de sobolan, ca model pentru celulele epiteliale intestinale normale. Acidul lauric, cel care ucide cancerul de colon si face parte din uleiul de cocos, se gaseste in mod tipic si in laptele matern, de asemenea. Este un acid gras cu catena medie, ceea ce inseamna ca sustine sistemul imunitar si are o multime de proprietati antimicrobiene. Unii oameni considera ulei brut, organic, virgin din nuci de cocos ca fiind de mare ajutor la vindecarea cancerului si a altor boli, iar studiul de mai sus sprijina aceasta afirmatie.
11) Lamaile. Un nou studiu a demonstrat ca limonoizii si alti compusi naturali continuti in lamai si fructe incetinesc cresterea celulelor canceroase de san. Studiul a aratat importanta citricelor in prevenirea cancerului de san. Un alt studiu a aratat ca lamaia este mult mai eficienta decat chimioterapia in tratarea cancerului; de fapt, efectul lamaiei e de 10.000 mai puternic, si nu are efectele groaznice frecvent intalnite intr-un proces de chimioterapie. In plus, compusii din lamaie – adriamicina – distrug doar celulele canceroase, nu si cele sanatoase.S-a mai observat ca proprietatile anti-canceroase ale lamaiei pot fi activate prin congelare. Bazat pe cel putin 20 de teste de laborator din 1970, extractul de lamaie congelat poate distruge celulele maligne a 12 tipuri de cancer – san, plamani, prostata, pancreas etc. Ceea ce trebuie sa faceti este sa preparati o lamaie congelata. Spalati-o si apoi congelati-o. Apoi, folositi-o la ce mancare doriti:  salata, supa, cereale, inghetata etc. Va puteti imbunatati gustul si beneficiati si de proprietatile anti-canceroase ale acestui fruct !
12) Patrunjelul. Un studiu publicat in 2013 pe PubMed, un site al National Institute of Health a scos la iveala ca apigenina, o substanta care se gaseste in patrunjel, poate distruge 86% dintre celulele cancerului pulmonar. Apigenina este un compus care se gaseste si in alte alimente precum telina, portocalele, ceapa. Insa, parunjelul este cea mai bogata sursa de apigenina, in special cel uscat. Un alt studiu publicat in China in 2005 a scos la iveala ca apigenina din patrunjel este eficienta in combaterea cresterii celulelor canceroase. Cercetarea a fost publicata in revista Molecular Pharmacology.
13) Veninul viespii braziliene. Viespile n-au fost niciodata vazute bine de oameni, in special din cauza acului lor dureros. Cu toate acestea, e timpul sa le apreciem, pentru proprietatile veninului produs de ele: s-a demonstrat ca acesta poate ataca cu succes celulele canceroase, dar nu si celulele sanatoase! Veninul de viespe contine o toxina impotriva celulelor canceroase, denumit MP1 (Polybia-MP1), despre care nu se cunoastea pana in prezent cum actiona impotriva celulelor maligne. Dar, conform unor noi cercetari, MP1 exploateaza aranjamentul atipic de grasimi sau lipide din membranele celulelor canceroase. Distribuirea lor anormala creeaza puncte slabe, in care toxina poate interactiona cu lipidele, care, in cele din urma, creeaza gauri in membrana. Acestea sunt suficient de mari pentru ca molecule esentiale sa se scurga, fara de care celula canceroasa nu poate functiona.Viespea responsabila pentru producerea acestei toxine-minune este Paulista Polybia (viespea braziliana). Toxina a fost testata si examinata cu ajutorul unei game largi de tehnici imagistice. Puteti vedea rezultatele de cercetare ale echipei in "Biophysical Journal".
14) Fructele de "blushwood tree".  Un studiu de 8 ani, condus de un institut de cercetare medicala, a constatat ca un compus din semintele din fructe de "blushwood tree" poate distruge celulele canceroase din melanoamele pielii. Nu numai ca este un compus extrem de eficient, fara efecte secundare, dar oamenii de stiinta au fost uimiti cat de repede compusii au inceput sa lucreze. Compusul de fructe a inceput sa lucreze in 5 minute, ceea ce face ca melanomul si tumorile canceroase sa dispara in doar cateva zile. Compusul a avut success in 75% din cazuri in lupta impotriva cancerului de piele la caini, pisici si cai. Cercetarea condusa de Dr. Glen Boyle, de la Institutul de Cercetare Medicala QIMR Berghofer din Brisbane, a fost una extrem de promitatoare si ar putea fi un potential tratament pentru combaterea multor tipuri de cancer de piele. Fructele de "blushwood tree" provin dintr-un arbore care are cerinte foarte specifice de crestere si de aceea el poate fi gasit doar in padurile tropicale din North Queensland, Australia. Arborele nu mai creste nicaieri altundeva. Compusul care lupta impotriva cancerului este extras din semintele acestor fructe printr-un proces de purificare complicat.
15) Bicarbonat de sodiu. Chiar si cele mai agresive tipuri de cancer care au metastaze au fost cel putin stopate, daca nu regresate, cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Acum cativa ani, Centrul de Studiere a Cancerului din cadrul Universitatii din Arizona, prin Dr. Mark Pagel, a primit o finantare de 2 milioane dolari de la Institutul National de Sanatate, pentru a studia eficacitatea tratamentului cancerului de san, prin folosirea bicarbonatului de sodiu.  Studiul a aratat ca administrarea bicarbonatului de sodiu pe cale orala face tumoarea mai alcalina, inhiband metastaza, fara a deranja pH-ul sangelui si a tesuturilor sanatoase. Pe baza acestor studii, plus faptul ca bicarbonatul de sodiu este sigur si bine tolerat, unii medici, cum ar fi Dr. Julian Whitaker, au adoptat protocoale de succes pentru tratamentul cancerului, ca parte a unui program general de sprijin nutritional si imunitar pentru pacientii care aceasta boala. Protocolul Whitaker foloseste 12 g (2 lingurite rotunjite) de bicarbonat de sodiu amestecat in 2 cani de apa, impreuna cu un indulcitor. Este destul de sarat la degustare. Savurati acest amestec pe parcursul o ora sau doua ore, repetand timp de trei ori pe zi. Cand se administreaza pe cale orala cu apa, in special cu apa cu continut ridicat de magneziu, bicarbonatul de sodiu devine un medicament de prima linie pentru tratamentul cancerului, dar si pentru alte boli renale, diabet sau gripa.
16) Uleiul de masline "extra virgin". Uleiul de masline extra virgin are capacitatea de a distruge rapid celulele canceroase, lasand in acelasi timp celulele sanatoase intacte. Oleocantalul, un compus fenolic din ulei de masline extra virgin, este "vinovat" pentru aceste proprietati anti-canceroase. Cercetatorii au descoperit ca cheia pentru intelegerea efectul oleocantalului asupra celulelor canceroase se afla in reactia sa cu lizozomii din celule. Lizozomii sunt unitati subcelulare in care celulele stocheaza deseuri. Oleocantalul rupe membranele care inconjoara lizozomii din celulele canceroase, cauzand moartea celulelor canceroase in 30 de minute-o ora, lasand nevatamate celulele necanceroase. Acest lucru sugereaza ca membranele lizozomale din celulele canceroase sunt mai slabe decat cele ale celulelor necanceroase. Aceste constatari privind efectele asupra celulelor canceroase ale oleocantalului au implicatii mari cu privire la beneficiile pentru sanatate ale dietei mediteraneene, care este bogata in ulei de masline extra virgin. In timp ce intreaga dieta mediteraneana are probabil multe beneficii, acest studiu arata in mod direct ca uleiul de masline  joaca un rol deosebit de important. Un ulei de masline "extra virgin" autentic este fabricat prin simpla apasare a fructului, fara rafinare, incalzire, extragere, utilizare a substantelor chimice sau alte procese asemanatoare. Este foarte important ca acest proces sa fie facut la rece si nu prin incalzire. E adevarat ca prin incalzire, se obtine o cantitate mai mare de ulei, dar uleiul isi pierde din calitatile sale.
17) Ridichii rosii. Ridichile rosii sunt foarte bune pentru sanatatea voastra si sunt bogate in vitamina C, care are un rol in producerea colagenului si in repararea corpului. De asemenea, ridichile sunt bogate in antioxidanti si compusi anti-cancerosi, asa ca includeti-le in dieta.
18) Uleiul de seminte de negrilica. Uleiul din seminte de negrilica (Nigella sativa) inhiba activitatea celulelor canceroase si chiar poate ucide unele tipuri de celule canceroase. Studii stiintifice au demonstrat ca uleiul din seminte de negrilica este un tratament eficient pentru cancer, in studiile pe animale, si poate fi la fel de eficace ca si medicament anti-cancer pentru unele tipuri de cancer la oameni. Uleiul respectiv are beneficii extraordinare pentru cancerul de ficat, cancerul de piele (melanom), cancerul pancreatic, cancerul de col uterin, cancerul de san, cancerul osos, cancerul de stomac, limfomul, cancerul de prostata, cancerul de colon, cancerul cerebral.
In 2 studii separate din 2011 (Khan MA1, Chen HC, Tania M, Zhang DZ.; "Anticancer activities of Nigella sativa (black cumin)," Afr J Tradit Complement Altern Med. 2011, PMID: 22754079 si Randhawa MA1, Alghamdi MS.; "Anticancer activity of Nigella sativa (black seed) – a review," Am J Chin Med. 2011, PMID: 22083982), cercetatorii chinezi si sauditi au reconfirmat proprietatile anti-canceroase ale acestui ulei din seminte de negrilica, folosit ca medicament traditional de secole, fiind sigur si eficient impotriva cancerului sangelui, plamanilor, rinichilor, ficatului, prostatei, sanilor, pielii si cancerului de col uterin. Intr-un studiu din 2002 (Mabrouk GM1, Moselhy SS, Zohny SF, Ali EM, Helal TE, Amin AA, Khalifa AA.; "Inhibition of methylnitrosourea (MNU) induced oxidative stress and carcinogenesis by orally administered bee honey and Nigella grains in Sprague Dawely rats" J Exp Clin Cancer Res. 2002 Sep, PMID: 12385575), cercetatorii egipteni au studiat efectul protector al mierii de albine si al semintelor de negrilica la sobolanii expusi unui agent cancerigen puternic. Au fost patru grupe de sobolani; o grupa de sobolani a fost hranita doar cu negrilica, iar o alta grupa a fost hranita cu negrilica si miere. Sobolanii au fost evaluati dupa 6 luni. Sobolanii care au mancat seminte de negrilica au avut o protectie de 80% impotriva formarii cancerului. Cei care au consumat negrilica si miere de albine au avut o protectie de 100% impotriva formarii cancerului.
19) Canabisul. Potentialul terapeutic al canabisului pare a fi nelimitat, el nu doar ameliorand durerile pentru bolnavii aflati in stadiul terminal. Christina Sanchez, biolog molecular la Universitatea Compultense din Madrid, Spania, a studiat activitatea moleculara a canabinoidelor pentru mai mult de 10 ani, iar in acest timp ea si colegii
ei au aflat ca tetrahidrocanabinolul sau THC, componenta primara din canabis, face ca celulele tumorale sa se "sinucida", lasand in acelasi timp celulele sanatoase intacte. "Celulele pot muri in moduri diferite, iar dupa tratamentul cu canabinoizi, ele mor in modul curat, adica se sinucid", a dezvaluit Sanchez. Unul dintre avantajele canabinoizilor este acesta si anume faptul ca tinteste celulele tumorale. Ei nu au niciun efect toxic asupra celulelor normale, non-tumorale. Si acest lucru este un avantaj fata de chimioterapia standard, care vizeaza practic totul.
20) Coacazele negre. Intr-un studiu medical, publicat in 2013 si care poate fi citit AICI, se recunoaste superioritatea coacazelor negre in tratamentul cancerului, comparativ cu radioterapia. In alte studii s-a ajuns la concluzia ca aceste coacaze negre sunt responsabile pentru moartea celulelor canceroase in cazul cancerului de
san, iar acelasi resveratrol are abilitatea de a ucide o multime de celule canceroase letale.
21) Pelinita. Un studiu medical arata ca artemisinina, o substanta izolata din planta denumita pelinita (Artemisia annuaL.), poate ucide 98% din celulele canceroase in doar 16 ore. Amestecarea cu fier pare a fi cheia problemei, pentru ca artemisinina, utilizata doar singura, reduce celulele canceroase cu doar 28%. Asadar, cand pacientilor li s-a oferit un supliment de fier, artemisinina a devenit extrem de eficienta si capabila sa tinteasca celulele canceroase, lasandu-le neatinse pe cele sanatoase. Celulele canceroase acumuleaza fier, adica au mai mult fier decat alte tesuturi normale. Ce se intampla in cazul artemisininei… atunci cand ea ajunge in trupul uman si exista un exces de fier in celule, se elibereaza doua molecule de oxigen, care formeaza radicali liberi ce sunt atat de puternici incat ucid celula. Dar asta nu se intampla in celulele obisnuite, ci doar in celulele care contin o multime de fier (cele canceroase). Astfel, avem un tratament care nu e deloc toxic.
22) Pepenele amar. Acesta este o leguma ce creste in Asia, in special in Japonia. Sucul de pepene amar, diluat cu doar 5% apa, a aratat o potenta remarcabila in deteriorarea severa a tuturor celor patru linii celulare de cancer pancreatic, pe care cercetatorii le-au testat. Pepenele amar redus viabilitatea a doua linii de celule canceroase cu 90%, in timp ce la restul de doua linii procentul de distrugere a fost de 98%. Si a facut acest lucru dupa doar 72 de ore de tratament! Cum actioneaza sucul de pepene amar asupra celulelor canceroase? Se stie ca acestea se hranesc cu glucoza pentru a supravietui. Pepenele amar distruge acest metabolism, infometand celulele canceroase care, ramase fara zahar, mor.
23) Boabele de mustar. Semintele de mustar sunt surprinzator de bogate in fitonutrienti numite isotiocianate, care au fost studiate extensiv pentru beneficiile lor anti-canceroase. De exemplu, un studiu publicat in "International Journal for Vitamin and Nutrition Research" in 2002 a constatat ca isotiocianatele pot inhiba mitoza si stimuleaza apoptoza (moartea celulelor) in celulele tumorale umane. Un alt studiu publicat in "Carcinogenesis" in 2010 a descoperit faptul ca praful din seminte de mustar, care este bogat intr-un grup deosebit de benefic de isotiocianate, numit alil-isotiocianate (AITC), poate inhiba semnificativ dezvoltarea cancerului vezicii urinare. Aceste rezultate impresionante sugereaza ca adaugarea unei cantitati mai mari de seminte de mustar la dietele noastre poate preveni, si, eventual, chiar trata, dezvoltarea cancerului.
24) Suc de zmeura, ananas, avocado si ulei de cocos. Toate aceste fructe reduc riscul de cancer. Desigur, toate ingredientele trebuie sa fie organice ori de cate ori este posibil. Aşadar, aveti nevoie de: un ananas de marime medie; un sfert de kilogram de zmeura; un avocado de mărime medie; 4 linguri de ulei de nuca de cocos.
Introduceti in bleneder mai intai ananasul. Apoi, adaugati fructul de avocado si uleiul de nuca de cocos. Dupa ce primele ingrediente sunt complet amestecate, adaugati zmeura si amestecati pana se omogenizeaza.
25) Rodia. Acest fruct, bogat in antioxidanti, a fost venerat ca un simbol al sanatatii, fertilitatii si vietii vesnice. Daca nu sunteti familiarizati cu rodia, trebuie sa stiti ca acesta este un fruct de culoare rosie, cu un strat exterior dur, in care doar sucul si semintele din interior sunt comestibile. Rodia este o sursa importanta de nutrienti alimentari; astfel, ea contine niveluri ridicate de flavonoide si polifenoli, antioxidanti puternici care ofera protectie impotriva bolilor de inima si a cancerului.
26) Alimente bogate in magneziu. In „Politica preventiva a cancerului", prof. Delbet pare sa fi demonstrat corect ca sporirea numarului de cancerosi este datorata, macar in parte, unei scaderi a ratiei magneziene a omenirii. Magneziul este una din substantele de care organismul are nevoie (intre 250 si 350 mg pe zi). Carenta lui atrage numeroase tulburari. Gasim magneziu in grau, ovaz, orz, porumb, curmale, spanac, cartofi, sfecla rosie, polen si in numeroase alte vegetale si fructe.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse

O BAUTURA CARE DESFUNDA ARTERELE SI PROTEJEAZA IMPOTRIVA BOLILOR DE INIMA!

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80