7 lucruri care se intampla cu tine atunci cand vei muri

Un articol de Maya Oprescu 

Moartea este unul dintre cele mai mari mistere ale vietii. In functie de convingerile tale, moartea poate pune o multime de intrebari - Ce se intampla dupa? Unde mergem? 

Dr. Michael Newton este cel care in urma cercetarilor va poate raspunde la aceste intrebari. 

In cartile sale „Calatoria si destinul sufletelor”, Dr. Newton detaliaza rezultatele unor decenii de cercetare in domeniul calatoriilor sufletului. Dr. Newton a folosit hipnoterapia pentru a aduce din trecut orice traume experimentate, conducand subiectii prin intermediul acelor amintiri catre vindecare. In acest proces, el a descoperit ca oamenilor le-au venit in minte amintiri care nu au avut loc in aceasta viata - ci dintr-un loc dintre vieti. Ce a fost chiar mai uimitor, este faptul ca in timpul cercetarilor, subiectii sai au avut aceleasi amintiri de baza. 

Potrivit studiului sau, acestea sunt cele 7 lucruri de baza care se intampla cu noi atunci cand vom muri: 


1. Revizuirea rapida a intregii vieti 

Un fenomen extrem de comun este acela in care oamenii, fiind in fata mortii, vad intreaga lor viata exact ca un film derulat extrem de repede. Creierul se seteaza pe modul hiper-viteza si incepe revizuirea bancii de date a memoriei inainte ca sufletul sa se separe de corp. 

2. Puteti vedea corpul in care ati fost 

Multi oameni vor vedea corpul lor fizic din care au iesit in momentul in care constiinta se deconecteaza de la corpul fizic. Veti putea vedea imprejurimile si lucrurile care se intampla in jurul corpului vostru mort. Acest lucru nu te va speria, pentru ca se va simti ca fiind un lucru firesc. Unii oameni au raport un sentiment de frustrare sau furie asupra modului in care au murit si isi doresc sa mearga inapoi in corpul lor pentru a cauta razbunare, dar acest sentiment trece cu timpul, pe masura ce incepe sa cada in Lumina. 

3. Lumina puternica 

Oamenii au raportat intotdeauna ca vad o lumina puternica atunci cand mor. Lumina apare in departare, si veti fi lent atras spre ea, aproape ca si cum ati fi sub influenta unui magnet. Lumina este intotdeauna insotita de un sentiment de iubire si pace. Aceasta este faza de tranzitie a ta inapoi la casa ta, in lumea spiritelor. 

4. Vezi toate rudele decedate 

Chiar atunci cand intri in lumea spiritelor dupa ce ai fost tras prin lumina, esti intampinat de cei dragi, care sunt acolo pentru tine pentru a te imbratisa. E ca un fel de reuniune. Acestea nu sunt neaparat rude din viata ta curenta pe pamant. Acestea pot fi membri de familie ai dumneavoastra din vietile anterioare care au fost cu voi de-a lungul evolutiei sufletului tau. In esenta, aveti membri ai familiei pe care nu ii stiti in prezent, dintr-o linie genealogica cu totul alta care te vor saluta pe masura ce vei intra in lumea spiritelor. Desigur ca ve veti amintiti numele lor si le veti recunoaste fetele lor la intoarcere. 

5. Ingerul pazitor sau ghidul spiritual 

Aveti propriul inger pazitor atribuit sau "ghidul spiritual", in functie de termenii care va plac sa-i utilizati mai bine. Oricum ai vrea sa-l numesti, vei intalni ghidul tau in lumea spiritelor care te va mangaia si care te va face sa te simtiti ca acasa. Dar, acesta este, de asemenea, momentul in care jocurile si distractia s-au terminat. Dupa ce vi se vor prezenta unele dintre locurile ceresti, datoria va incepe sa sune. Ghidul tau a fost cu tine si cu ochii pe tine de-a lungul vietii tale, si vrea sa mearga peste unele lucruri cu tine. E timpul sa scoti acum cardul tau, practic raportul de viata pe care l-ai trait. 

6. Revizuirea intregii vieti 

Dupa intalnirea cu ingerul pazitor/ ghidul spiritual , veti parcurge impreuna cu acesta absolut toate lucrurile pe care le-ai facut in viata. Oamenii au raportat ca au vazut intreaga lor viata ca un fel de film sau ca paginile unei carti. Va trebui sa vezi lucruri care te vor face sa-ti fie rusine cum ar fi esescurile pe care le-ai avut, insa nu este timp pentru judecata. O sa fie timp de revizuire si discutii pentru a putea imbunatatii sufletul. Dupa ce veti revedea toata viata, s-ar putea ajunge la un acord cu ghizii tai pentru a te intoarce inapoi pe Pamant dupa o perioada, pentru a indrepta anumite lucruri, insa acest lucru se va intampla dupa o perioada de timp petrecuta in lumea spiritelor. 

7. Tu nu o sa vrei sa mai revii 

Vei simti o cantitate coplesitoare de pace si iubire care te va face sa nu-ti mai doresti sa te intorci. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la boli sau sarcini pamantesti. Sunteti acum fara margini, in siguranta si liberi cu adevarat. Nu aveti nici un stres, nici o durere si nici o suferinta. Dar tine minte, reincarnarea s-ar putea lasa asteptata. Este posibil sa va oferiti voluntar pentru a va reintoarce sa ajutati alte suflete de pe pamant, s-ar putea sa fie necesar sa veniti inapoi pentru a atenua Karma sau puteti alege sa veniti inapoi pentru a evolua mai mult ca suflet si experienta in bogatia vietii. 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…