RevenueHits

Breaking News
Loading...
miercuri, 15 februarie 2017

Cel mai popular cântec din toate timpurile, în interpretare surpriza!

16:31Este cel mai popular cântec din toate 

timpurile, dar nu l-ai auzit niciodată 

în această interpretare!

Amazing Grace (în traducere: “Milostivirea neașteptată”) este un cântec bisericesc cunoscut în toată lumea și mai ales în țările vorbitoare de engleză. Cântecul a fost scris de John Newton, un poet și preot din Anglia și a fost publicat în anul 1779. Autorul imnului este cunoscut în calitate de păcătos întors la credință și compozitor a altor 250 de cântece.
Amazing Grace este totodată și imnul tribului Cheroki, care a fost deportat în întregime în Oclahoma. Imnul relatează biografia duhovnicească a unui om care s-a pierdut în întuneric dar pe care Dumnezeu l-a readus la lumină. Versurile imnului afirmă că iertarea și răscumpărarea sunt posibile chiar și atunci când omul a săvârșit foarte multe păcate. Această este posibil datorită milei lui Dumnezei.
Piesa are o istorie foarte interesantă. Astfel, au existat mai mult de 20 de încercări de a o pune pe muzică, însă nici una din ele nu a avut priză la public. Doar în anul 1835 piesa și-a găsit melodia (este vorba de melodia ”Noua Britanie”) care a făcut-o celebră în toată lumea.
Însă în acest video vei putea auzi acest cântec într-o interpretate cu totul nouă și deosebită. Se pare că Amazing Grace nu a sunat niciodată atât de frumos!
Dacă ți-a plăcut această piesă, distribuie acest video prietenilor tăi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

 
Toggle Footer