RevenueHits

Breaking News
Loading...
duminică, 12 februarie 2017

Aspirina luata altfel. Scapa de dureri de oase

21:34    Aspirina luata altfel
 
 
 
Ca sa scapam de dureri la oase:
 
Durerile articulare si osoase reprezinta probleme des intalnite, mai ales in randul persoanelor mai in varsta, insa nici cei tineri nu sunt feriti de ele.
 
Odata cu trecerea timpului, organismul nostru incepe sa devina di n c e i n c e mai putin flexibil, ajungand sa experimentam mult mai frecvent leziuni ale incheieturilor, dureri de spate dar si mobilitate scazuta.
 
 
Acest proces nu poate fi oprit, din pacate, insa ceea ce veti citi i n c ontinuare este un tratament care a pus pe picioare o doamna de 52 de ani, asta dupa ce medicii nu-i gaseau remediul pentru calmarea durerilor articulare si osoase de care suferea!
 
Tratamentul este destul de ieftin si usor de preparat insa pe cat de banal, pe atat de eficient va fi - Face minuni cu adevarat!
 
Iata ce aveti de facut:
 
Ingrediente
 
150 de ml de alcool de minim 40 de grade (poate fi tuica sau palinca)
 
10 pastile de aspirina
 
Preparare
 
- Amestecati alcoolul cu aspirina zdrobita in prealabil;
- Puneti totul intr-un recipient din sticla si lasati sa se aseze timp de 21 de zile, intr-un loc racoros si ferit de lumina;
- Nu uitati sa agitati di n cand i n cand.
Dupa scurgerea celor 21 de zile, inmuiati cateva comprese sterile in acest amestec si aplicati pe zonele dureroase. Infasurati cu un prosop si lasati sa actioneze peste noapte.
 
Doar o singura aplicare va rezolva problema durerilor articulare si osoase iar dumneavoastra va veti putea bucura de mobilitatea de altadata!
 
 0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

 
Toggle Footer