TOP 10 OBSESII ROMÂNESTI

Obsesii la romani 



   TOP 10 OBSESII ROMÂNESTI
 
   1. Obsesia cu "casa pe pământ". Toată lumea și-ar da 20 de ani din viață ca să aibă casă pe pământ. Nu contează că vei sta ORE ÎN SIR în trafic! Nu contează nimic! Casa pe pământ să fie!
 
   2. Obsesia televizorului. Românul e devorator de televiziune. S-au făcut niște cercetări și cică noi am fi cam cei mai avizi din Europa. Adică ne uităm cel mai mult la televizor. Și, asta e genială, avem cele mai multe televiziuni! ! Mi se pare fascinant că român este "europeanul" cel mai telespectator având în vedere că în  România sunt, cu câteva excepții, cele mai imbecile și mai de prost-gust producții!
 
   3. Obsesia Coelho. Dacă n-ai citit Coelho... n-ai viitor frate! "Păi am citit Dostoievski, Tolstoi, Salinger, Marin Preda, Nichita Stănescu..." "Te piși pe ei! Citește Coelho! "
 
   4. Obsesia țâțelor. Aproape toți producătorii tv au următoarea obsesie : "Țâțele aduc rating! " Și știți ce e mișto! Că de câțiva ani încoace s-a dovedit a fi complet fals. Oamenii au la dispoziție internetul pentru laba. Dai un click și gata! Cine dracu' mai așteapta emisiunea cu "Mama Natura" ca să-i "dea în cap lu' mutu". (scuze Adriane dar așa e expresia! Dacă vrei, schimbăm: "să'i dea în cap lu' Chivu"). . .
 
   5. Obsesia Facebook. Astă e, totuși, un fenomen global. Păi dacă a ajuns mama să-mi reproșeze că nu-i dau like.?!.
 
   6. Obsesia haiducească. După o sticlă-două de vin și cel mai prăpădit român devine haiduc la orice nuntă. Fură mireasa, cere răscumpărări... Și dup-aia, haiducia maximă. "Pușca și cureaua latăăăă...". Apoi recunoaște că e impotent: "Ce bărbat AM FOST odatăăăă..."
 
   7. Obsesia auto. În România există cea mai dinamică piață auto. Punct. Pe străzile noastre există mașini cum n-au văzut nici parizienii, nici londonezii... Punct.
 
   8. Obsesia cărnii din congelator. Cu toate că au trecut 25 de ani de când găsești sute de feluri de carne și la 4 dimineața, românul încă își mai încarcă până la refuz congelatorul. Să fie acolo... Cine știe...
 
   9. Obsesia celulară. Pentru român, telefonul mobil reprezintă un statement. Am văzut vânzătoare în magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu deși eu poate câștig de 30 de ori mai mult. Asta e un mare mister! Cum ajunge un om cu salariu de 10 milioane să aibă un mobil de 20 de milioane? Și să dea beep cu el!
 
   10. Obsesia "dacă ăla nu face, de ce s-o fac io?". Asta de obicei e completată și cu o doza de mândrie: "Ce? Sunt mai prost?!" " De ce io primul?!" DA??!!


        Virus-free. www.avg.com
         


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse