Fw: Intalnire si excursie - promotia 1956



----- Mesaj redirecționat -----
De la: Serban Carsteanu <serbancrs@gmail.com>
Către: Adrian Burac <adrian.burac@yahoo.ca>; Constantin Pentiuc <constantin.pentiuc@yahoo.com>; cristina donciu <cristinadonciu@yahoo.com>; Curca Dumitru <curca.d@gmail.com>; Dumitriu Gheorghe coleg liceu <dr_daniela_dumitriu@yahoo.com>; Elena Rojancovschi <erojancovschi@yahoo.com>; Erica si Nelu Nimitan <enimitan@hotmail.com>; Fotia Elena Corniciuc <fotia.corniciuc@gmail.com>; Fratean Meletie <meletiefrateanu@yahoo.ro>; Fratean Meletie <sandra.frateanu@yahoo.com>; Gabi Robila <robilag@yahoo.com>; Hanusteac Ion <irilaura@yahoo.com>; jan.turcanu@gmail.com <jan.turcanu@gmail.com>; Keke Orsivschi <catalina.orsivschi@gmail.com>; Mircea Radu Iacoban <mriacoban@yahoo.com>; nurit103@gmail.com <nurit103@gmail.com>; petrisor.george@yahoo.com <petrisor.george@yahoo.com>; Rachieru Mihai <reginamariascoala@yahoo.com>; rachieruludmila@yahoo.com <rachieruludmila@yahoo.com>; radasanulaurentiu@yahoo.com <radasanulaurentiu@yahoo.com>; Riciu Ioan <neluriciu@yahoo.com>; Simon Marcel <simonmarcel80@yahoo.com>; Tofan Ioan <ioantofan39@yahoo.com>; Valeriu Cazan <vcazanus@gmail.com>; vasilebuha@yahoo.com <vasilebuha@yahoo.com>; Nosei Felicia colega de liceu <eugenia.farcut@yahoo.com>; Velehorschi Constantin <cosvel@yahoo.com>; Florin Mateescu <mateescu@freenet.de>
Trimis: vineri, 26 ianuarie 2018, 22:02:33 EET
Subiect: Intalnire si excursie - promotia 1956








-

                                       Brasov, 26 ianuarie 2018



Dragi colegi,
asa cum am vorbit la întâlnirea noastra de anul trecut ar fi frumos sa nu ne lasam si sa ne întâlnim
 si cu ocazia implinirii a 62 de ani de la absolvirea liceului.
   Am vorbit cu conducerea liceului si ne asteapta cu drag in 25 august 2018, la ora 10.
     Ca de  obicei  dupa intalnire vom lua pranzul impreuna la un restaurant ...... ca o prima idee ar putea fi acelasi de anul trecut care se pare ca a intrunit aprecieri pozitive din partea celor care au participat. Desigur ca si orice alta propunere poate fi binevenita, ramanand sa decidem in ziua respectiva si sa anuntam restaurantul cu cateva ore inainte.
    In ceea ce priveste traditionala excursie, asa cum am discutat ultima data, pentru a vizita Budapesta si Viena am cerut o oferta de la o agentie de turism care organizeaza asemenea excursii.
     Am primit astazi oferta de la agentia FILADELFIA si o trimit mai jos.
     Mi se pare ca obiectivele propuse in oferta sunt frumoase si ca si pretul corespunde cu preturile cele mai avantajoase ce se pot obtine pentru a face o excursie de acest fel.
    Dupa parerea mea pentru intrarile la obiectivele enumerate si asigurarea prânzului si cinei trebue
luate in considerare inca cca 40......100 Euro de persoana pentru cele 5 zile.
    Doua probleme le vad eu mai dificil de indeplinit : cifra de minim 25 participanti si plata avansului de 30 % pana la 15 februarie.
   Pentru cifra de 25 participanti cred ca o vom putea indeplini  daca vor participa mai multi colegi decat deobicei sau daca colegii vor invita si rude sau prieteni dornici sa faca excursia cu noi. 
   Avansul de 30% reprezinta  80,70 euro (  respectiv cca 385 lei ) de persoana pentru cei in camera dubla si  28,20 Euro ( cca 134 lei ) in plus pentru cei ce vor dori sa stea singuri in camera.
     Veti observa cca 2% in plus fata cursul Euro/leu dat de BNR diferenta care e deobicei aplicata de banca pentru a transforma leii in Euro
   Banii acestia ar trebui sa ajunga la mine pana in 11 februarie pentru ca pana in 15 februarie sa ii pot preda la agentia de turism.
    Dar va rog pentru moment sa nu trimiteti bani de avans ci numai sa imi comunicati daca veti participa - nr de persoane si tipul de camera.
    Daca voi primi informatia de la voi pana joi, 1 februarie, ( email  sau telefonic ) si, daca ajungem la cifra de 25 participanti, va voi da imediat de veste ca puteti trimite avansul.
     Agentia m-a informat ca restul de 70% il veti putea depune voi, direct la banca, in urmatoarele luni si ca ne vor comunica nr de cont in care sa  depunem  cei 70% si data limita in momentul in care voi depune la ei avansul de 30%, Mi-au explicat ca acest avans este necesar pentru ca hotelurile din Budapesta si Viena sa tina camerele pentru noi.
   Daca aveti orice intrebare sau sugestie, va rog sa ma contactati telefonic sau prin email.

     Cu cele mai bune urari,
   
Serban

Telefon  0727752410       0268315199
Brasov str Harmanului nr 17 ap 24
Email:   serbancrs@gmail.com



--------- Mesaj redirecționat ----------
De la: Agentia Brasov 1 Filadelfia <elena.bulgaria@filadelfiaturi sm.ro>
Data: 26 ianuarie 2018, 11:10
Subiect: Re: Cerere de oferte pentru excursie cu absolventii liceului Stefan cel Mare – Suceava promotia 1956
Către: Serban Carsteanu <serbancrs@gmail.com>

Buna ziua Dnul Serban,

Am primit tarifele si am pregatit programul special pentru grupul Dvs. - il gasiti atasat, va rog sa il analizati si daca apar intrebari sa ma contactati (momentan telefonic).
Tarifele sunt valabile pana in 15.02.2018, apoi pot suferi modificari daca nu blocam camerele la hoteluri, grupul trebuie sa fie minim de 25 persoane.

Astept raspunsul Dvs.

Multumesc.

Serban Carsteanu <serbancrs@gmail.com>
Către:Adrian Burac,Constantin Pentiuc,cristina donciu,Curca Dumitru,Dumitriu Gheorghe coleg liceu
27 ian. la 13:13

Nu este nevoie de pasaport - in tarile UE este suficienta cartea de identitate.

Restul de 70% din suma se va plati in iulie

Despre asigurare de sanatate:  o puteti avea gratuit cerand de la Casa Judeteana de Sanatate sa va trimita cardul european de sanatate care este un card personal si asigura orice tratament gratuit in tarile UE  pentru problemele de sanatate aparute când sunteti in afara Romaniei.
  Il primiti in cca 10 zile de la cerere si e valabil un an.

Cu bine,

Serban



------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ --- 
Daca faceti rezervarea in maxim 24 h veti beneficia si de o reducere suplimentara din partea Filadelfia Turism!
------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ ---

Cu deosebita consideratie,
Turcanu Elena 


Director Agentie


RO-500177 Brasov // Bdul Grivitei 54, bl. 9, ap. 1
T/F: (+)40.268.424.433 // Mob: 0749.996.402
​Skype
​Turcanu Elena (Filadelfia Tour Operare Bulgaria)






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse