Poanta ...neagra!





   Un baietas, pe nume  Hamid, traia intr-un sat din Maroc. 
   Colegii sai de scoala nu-l iubeau deloc  din cauza prostiei sale  fara margini. Mai mult  decat atat,  invatatoarea  urla tot timpul  la el:"Ai sa ma scoti din minti,  Hamid!!!".
   Intr-o zi mama lui Hamid veni la scoala ca sa vada cum evolueaza  copilul. Invatatoarea i-a spus cinstit, ca asa o loaza ca  el ea n-a mai pomenit in toata cariera ei.
Notele primite oscilau intre 1 si 2 iar mama, cu durere in  suflet, a trebuit sa-l retraga de la aceasta   scoala. Ba  asta a fost si motivul pentru  care s-au mutat de aici in alta localitate.
   25 ani mai tarziu, invatatoarea a  primit diagnoza unei boli de  inima foarte grave. Toti doctorii au  sfatuit-o sa se  duca in orasul vecin unde activa singurul dr. capabil de o operatie pe cord deschis... etc. Neavand alta optiune, femeia intra sub cutit. Operatia  este incununata de succes.
   Deschide ochii si vede deasupra  ei chipul emotionat si zambitor al  tanarului  chirurg care o operase. Vrea sa-i spuna cateva cuvinte de multumire, dar deodata simte ca nu mai poate  respira, se invineteste la fatza si isi da sufletul.
   Doctorul, inebunit,  cauta sa inteleaga ce s-a intamplat.  Cand se intoarce, il vede pe prietenul nostru Hamid, ajuns om de serviciu la clinica rspectiva, care scosese din priza aparatul de respiratie ca sa-si bage aspiratorul de praf...
   ....sa nu-mi spui ca ai crezut vreun moment ca Hamid  devenise  doctor !?!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse