RevenueHits

Breaking News
Loading...
duminică, 4 septembrie 2016

In scoala din Japonia se intampla

17:58Imagini pentru scoala din japonia  Se intampla in Japonia. 
1. Din clasa intâia pâna in a 6-a se preda o materie"drumul despre bunul simț" in care elevii invața comportamentul civilizat și manierele de bun simț!
2. Nu rămâne nici un elev repetent din clasa intâia până la clasa a 7-a,fiindca scopul este educația și implantarea principiilor și nicidecum invațamântul și stocarea informațiilor!
3. Japonezii cu toate ca sunt considerați printre cei mai bogați oameni din lume,nu angajeaza femei de casa sau dadace pentru creșterea copiilor,parinții sunt primii raspunzatori de educația copiilor!
4. Elevii japonezii,zilnic și timp de 15 minute fac curat in școlile lor impreuna cu educatori,invațatori și profesori,lucru ce a determinat apariția unei generații modeste și atente la fenomenul curațenie și igiena!!
5. Fiecare elev japonez are tot timpul la el periuța de dinți și își spala dinții dupa ce mananca și in acest mod invața de mic cum să se pastreze igienic!
6. Profesorii iau masa cu 30 de minute inaintea elevilor,ca să fie siguri ca mancarea este buna și nu este alterata,fiindca elevul este considerat viitorul țarii și trebuie protejat !!
7. Gunoierul in Japonia este cunoscut sub numele de "inginer sanitar" și are un salariu de 5000 până la 8000$. Pentru a ocupa acest post candidatul trebuie să treaca proba scrisa și orala!
8. Este interzisa utilizarea mobilului in trenuri,restaurante și locurile publice cu spații inchise și mobilul trebuie setat pe modul "bun simț" care la ei este foarte important!
9. Daca te duci la un restaurant cu bufet  vei vedea ca fiecare pune in farfuria lui,atât cât ii trebuie, nu fac risipa, nici nu lasa resturi de mancare in farfurii!
10. Media de intarziere la trenuri pe an este de 7 secunde!!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

 
Toggle Footer