Varicele invinse naturist, cu preparate in casa!

Un articol de Maya

Varicele sunt afectiuni vizibile ale venelor, care se gasesc sub piele, de culoare albastra sau violet inchis. Cauzele aparitiei varicelor sunt diferite: cauze genetice, stat prelungit in picioare, sarcina sau intinderi.

Cand varicele apar, acestea pot fi tratate prin tehnici de compresie, cum ar fi pansamente speciale de compresie, insa odata cu agravarea simptomelor, pot aparea si alte probleme de sanatate cum ar fi umflaturile, senzatia de greutate la nivelul picioarelor si inflamatii dureroase.


Varicele se manifesta prin capilare dilatate pe suprafata pielii si vene sub forma unor panze de paianjen, care pot inrautati starea pacientului.

Cu toate acestea, ceea ce nu stii cu siguranta este faptul ca usturoiul este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru tratarea varicelor si inflamatiilor. Acesta stimuleaza circulatia sangelui, distrugand si ajutand la eliminarea toxinelor din organism.

Astfel, daca vei consuma usturoi in mod regulat, sau daca vei lua suplimente pe baza de usturoi, vei experimenta imbunatatiri pe termen lung.


Mai mult, poti aplica usturoiul direct pe zona afectata, pentru efecte si mai rapide. Iata cum sa pregatesti acest remediu natural pe baza de usturoi, folosit frecvent in medicina ayurvedica, pentru a trata varicele.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…