RevenueHits

Breaking News
Loading...
joi, 29 septembrie 2016

SALVIA ESTE UNA DINTRE CELE MAI SANATOASE PLANTE DIN LUME!

12:10
Un articol de Razvan

Salvia este una dintre cele mai sanatoase plante de pe planeta. Denumirea latineasca a salviei, Salvia officinalis, vine de la cuvantul din aceeasi limba - salvere, care inseamna a salva sau a vindeca.


In vremea lui Carol cel Mare (Charlemagne), Salvia era folosita pentru tratarea aproape a tuturor bolilor, obtinandu-si statutul de planta sacra.

Salvia are efecte vindecatoare, pentru ca purifica sangele, stimuleaza mucusul de pe tractul respirator, secretia de mucus din stomac si ajuta pacientii sa isi redobandeasca apetitul.

In cazul diabetului, se recomanda sa se amestece salvia cu coada soricelului. Salvia este utila in cazul inflamatiilor, fiind un tratament excelent pentru durerile de gat si problemele amigdalelor.

Cea mai buna metoda de tratament este ca salvia sa fie preparata sub forma de ceai si sa se faca gargara cu acesta.

Salvia poate afecta tratamentul pentru reumatism, guta, boli nervoase si afectiuni asociate cu aceste boli.

Unii medici folosesc salvia pentru tratarea crampelor, afectiunilor maduvei spinarii, bolilor glandei tiroide sau tremurului. Acestia recomanda consumul a 2 cani de ceai de salvie zilnic. Ceaiul face minuni si in privinta bolilor ficatului, reduce balonarea si elimina problemele intestinale, precum diareea.

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu

 
Toggle Footer