Vinete evantai- usor de gatit


 
 
 
 
 
 
Vinete evantai
Ingrediente:
1 vanata mare (cca 500 gr)
200 gr prosciutto-sunca
300 gr mozzarella-branza
2 rosii mari
4-5 catei usturoi
4-5 frunze busuioc
4-5 linguri ulei masline
sare, piper

Mod de preparare:

Spalam vanata si o taiem felii pe lungime pana la cotor. Punem vanata intr-o tava.

Punem feliile de prosciutto intre feliile de vinete. Bilele de mozzarella le taiem felii si le asezam peste feliile de prosciutto.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alegem rosii mai tari, le taiem felii si le asezam peste mozzarella.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pisam usturoiul cu busuiocul, sarea, piperul si uleiul de masline pana obtinem un sos pe care il turnam in tava peste vinete.
Dam la cuptor aproximativ 45 minute.
 
 
Merge si cu sunca si telemea.
Pofta buna!
 
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »